Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jestem za :naughty: wczoraj parapety na lustro odjebałem to muszę się garnkami pochwalić :whistling:

bry:hi:pranie siedzęń wykładzina i bagażnik 70 zł ale bez podsufitówki bo potrafi się odkleić chyba że ktoś sie uprze to na jego odpowiedzialność za dodatkową opłata

dywany takie rzeczy 5 zł od m2 reszta do dogadania

dobry prajs :good:

---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ----------

Arek pojawisz się dzisiaj ? Ramke bym Ci dał w końcu :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W aucie jeszcze zima+koza więc nie pasuje zielony do koncepcji jeszcze :grin: Ale daj znać o której będziesz to podlecę cebrą :wink:

Opublikowano
  • Autor

pewnie jak wszyscy :wink: musimy ustalić. Pamietasz tego gsxr`a odemnie z zeszłego roku ? jest do zabrania chyba za 3.800 :shock3:

Opublikowano
  • Autor

nie takie pomieleńce sie klepało :wink: Jak z ori auta zostaje ci naciągnięta na ramie płyta podłogowa i grodź to wtedy mozemy mówić o rzeźniku czy tam rzeźbiarzu :whistling:

---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ----------

Gdyby ktoś szukał to w tym tygodniu robię mega promocję na swoje A4 jest do wzięcia za mniej niż 9.000 Promocja do czasu aż nie sprzeda się obiekt moich westchnień :whistling:

Opublikowano
nie takie pomieleńce sie klepało :wink: Jak z ori auta zostaje ci naciągnięta na ramie płyta podłogowa i grodź to wtedy mozemy mówić o rzeźniku czy tam rzeźbiarzu :whistling:

---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ----------

Gdyby ktoś szukał to w tym tygodniu robię mega promocję na swoje A4 jest do wzięcia za mniej niż 9.000 Promocja do czasu aż nie sprzeda się obiekt moich westchnień :whistling:

masz gdzies link do aukcji? moze mialbym klienta

Opublikowano
pewnie jak wszyscy :wink: musimy ustalić. Pamietasz tego gsxr`a odemnie z zeszłego roku ? jest do zabrania chyba za 3.800 :shock3:

O której tam będziesz? :eusathink: A wczoraj tam latałem to widziałem kilka porobionych autek na glebie i to nie malej :kox: pewnie dojazd obczajali :naughty:

No gixera pamiętam, a cena jak się waha ok4k to normalne jak jest bez czachy i serwisówek :wink: Ja za swoją dałem jeszcze mniej....dużo mniej :naughty:

Opublikowano

Pokaż mnie to

Opublikowano
  • Autor

ale tamten po negocjacji za 3.00 by poszedł :decayed:

nie wystawiałem jej nigdzie poza forum a foty masz na googlu Arka -> https://plus.google.com/photos/113052923174361081276/albums/5553556908240502001?banner=pwa

---------- Post dopisany at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ----------

wpadnie dzisiaj ktoś z porządnym aparatem żeby mi cyknąć jakieś aktualne foty ?

Opublikowano

Pokaż mnie to

Suzuki GSX-R SUZUKI GSX-R 600 SRAD, 1999r., 600cm3, 110 KM - otomoto.pl Cosik takiego tylko bez bocznych plastików i zamiast czachy jest jakaś mała lampa...jak u mnie :kox::banan:

Ogólnie fajna opcja za taką kasę :naughty: no i gixxer 600 ma meeega osiągi, ze mną by szedł równo podejrzewam :kox: Kaju ja Cię nie podpuszczam ale BIERZ TO k**wa! :kox::naughty:

---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ----------

Chętnie ale teściu zabrał aparat na wyjazd do lasu :thumbdown:

---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ----------

Dobra ja lecę oblukać czy coś tam się dzieje na parkingu, może ktoś już koczuje z grillem :decayed:

Opublikowano
ale tamten po negocjacji za 3.00 by poszedł :decayed:

nie wystawiałem jej nigdzie poza forum a foty masz na googlu Arka -> https://plus.google.com/photos/113052923174361081276/albums/5553556908240502001?banner=pwa

---------- Post dopisany at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ----------

Mogę Ci zrobić foty. Jak chcesz wezme lustro i statyw.

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Pokaż mnie to

Suzuki GSX-R SUZUKI GSX-R 600 SRAD, 1999r., 600cm3, 110 KM - otomoto.pl Cosik takiego tylko bez bocznych plastików i zamiast czachy jest jakaś mała lampa...jak u mnie :kox::banan:

Ogólnie fajna opcja za taką kasę :naughty: no i gixxer 600 ma meeega osiągi, ze mną by szedł równo podejrzewam :kox: Kaju ja Cię nie podpuszczam ale BIERZ TO k**wa! :kox::naughty:

Kuuurwa nie podoba mi się, bezpłciowe jakieś :kwasny: myślałem, żę to już to nowsze :decayed:

Opublikowano
:hi: bry
Opublikowano

Kuuurwa nie podoba mi się, bezpłciowe jakieś :kwasny: myślałem, żę to już to nowsze :decayed:

Taaa... chciałbyś za 3tysie K1 :decayed: Sradem się wygodniej jezdzi niz k1 :wink: k1 nie skręca :thumbdown:

Na Kamieńskiego jeszcze nikogo ni ma :thumbdown: puściutki parking

---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 11:34 ----------

Dopiero teraz zauważyłem, że start o 15 :doh:

Opublikowano
  • Autor

to chwile poczekasz :decayed:

Opublikowano
to chwile poczekasz :decayed:

Nie no nie siedzę tam :decayed: Tak tylko podleciałem zobaczyć, z domu 3min i jestem na miejscu :wink:

Kuwa przewróciła mi się suka na podwórku :doh: Łącznik zadupka połamany :thumbdown: ale trytki w pogotowiu :grin:

Opublikowano
  • Autor

pewnie widzieliście ten filmik bo starszy od węgla ale co tam :decayed:

Opublikowano

:nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

yebłem!

Opublikowano

Miał poprostu baaardzo przyjazny motor... tłok chciał mu pomachać korbą :grin: