Opublikowano 19 Czerwca 201313 l W czwartek odbieram Emila z lotniska..... qr** o 5 rano A mnie cwiara zawozi w piątek na lotnisko... Też o 5 rano dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie Kaju, to gdzie pijemy ? ja myśle że Hornet zorganizuje u siebie przyjęcie
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l na jeden dzień przylatuje, ale wkrótce na stałe, także jak coś, to się upodlimy u mnie odpier**le impreze jakiej nie widział nikt dawajcie panowie w sierpniu do Ostrowa - też będzie okazja
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l W czwartek odbieram Emila z lotniska..... qr** o 5 rano A mnie cwiara zawozi w piątek na lotnisko... Też o 5 rano dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie O nieee Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l W czwartek odbieram Emila z lotniska..... qr** o 5 rano A mnie cwiara zawozi w piątek na lotnisko... Też o 5 rano dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie O nieee Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Yebnij w stół, ciach-ciachy zaszczekajo
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l Autor dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie zajedź do mnie na minutę po drodze z lotniska Szczurek, a co to za machina? ten granatowy skuter co mi się wala po garażu od 2 lat a mi ciągle nie chce się go na allegro wystawić
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l W czwartek odbieram Emila z lotniska..... qr** o 5 rano A mnie cwiara zawozi w piątek na lotnisko... Też o 5 rano dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie O nieee Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Yebnij w stół, ciach-ciachy zaszczekajo Bo mnie tu sie czerwona lampka zapala na szmelcfonie ze cos sie dzieje Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie zajedź do mnie na minutę po drodze z lotniska Szczurek, a co to za machina? ten granatowy skuter co mi się wala po garażu od 2 lat a mi ciągle nie chce się go na allegro wystawić O Oleśnicę jeszcze zahaczam, ale w sumie czemu nie - wpadnę Holenderska jak dobrze pamiętam?
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie zajedź do mnie na minutę po drodze z lotniska Szczurek, a co to za machina? ten granatowy skuter co mi się wala po garażu od 2 lat a mi ciągle nie chce się go na allegro wystawić O Oleśnicę jeszcze zahaczam, ale w sumie czemu nie - wpadnę Holenderska jak dobrze pamiętam? holenderska to chyba trawa :grin::polew:
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l No on ma holenderską, ja przywoże kilo kolumbijskich dobroci, także wieczór zapowiada się po huju fest ---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ---------- Myślisz, że czemu tylko na jeden dzień przylatuje
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l W czwartek odbieram Emila z lotniska..... qr** o 5 rano jak nie chce Ci sie to ja moge podskoczyć po niego musze być w okolicy rano to by mi sie zgrało. nie masz fotelika dla dziecka ---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ---------- W czwartek odbieram Emila z lotniska..... qr** o 5 rano A mnie cwiara zawozi w piątek na lotnisko... Też o 5 rano dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie Kaju, to gdzie pijemy ? ja myśle że Hornet zorganizuje u siebie przyjęcie ja mam dzisiaj siatkówkę i mam wyyebane
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l Autor No on ma holenderską, Holenderskiej już niema od zeszłego roku teraz jest tyrmanda/rodziewiczówny
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie zajedź do mnie na minutę po drodze z lotniska Szczurek, a co to za machina? ten granatowy skuter co mi się wala po garażu od 2 lat a mi ciągle nie chce się go na allegro wystawić Kaju nie jedż do niego do domu bo on jeszcze parapetu nie postawił nie zapeszaj
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l Autor NO SHAME:exclamation:http://s14.postimg.org/6drat5yv1/WP_20130525_001.jpg chyba ktoś tu miał grzane lustra Fota pod audi centrum Wrocław ? bo on jeszcze parapetu nie postawił nie zapeszaj jak ja chciał postawić to ty telefonu nie odbierał. Ubieraj gacie i wpadaj. Piwo jeszcze jest
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l Dokładnie...imprezy z rzyganiem nie było i pewnie dlatego budynek pęka Jak mnie dzisiaj klient wqrwił.... już drugi tydzień ściemnia z zapłatą... to grzecznie oddał dzisiaj auto... jutro podobno mają być pieniądze
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l Dokładnie...imprezy z rzyganiem nie było i pewnie dlatego budynek pęka Jak mnie dzisiaj klient wqrwił.... już drugi tydzień ściemnia z zapłatą... to grzecznie oddał dzisiaj auto... jutro podobno mają być pieniądze a co andzia poszła pod młotek ?
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l Dokładnie...imprezy z rzyganiem nie było i pewnie dlatego budynek pęka Jak mnie dzisiaj klient wqrwił.... już drugi tydzień ściemnia z zapłatą... to grzecznie oddał dzisiaj auto... jutro podobno mają być pieniądze a co andzia poszła pod młotek ? nie poszła.... spokojnie ---------- Post dopisany at 04:43 ---------- Poprzedni post napisany at 03:44 ---------- Szykuje się po Emila
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l Dokładnie...imprezy z rzyganiem nie było i pewnie dlatego budynek pęka Jak mnie dzisiaj klient wqrwił.... już drugi tydzień ściemnia z zapłatą... to grzecznie oddał dzisiaj auto... jutro podobno mają być pieniądze a co andzia poszła pod młotek ? nie poszła.... spokojnie ---------- Post dopisany at 04:43 ---------- Poprzedni post napisany at 03:44 ---------- Szykuje się po Emila taki nowy odcinek TAXI 10, tylko zamiast peugeota lancer evo
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l Szczurek, a co to za machina? aktualnie nie mam czym jeździć zdzwonimy się co tam z Robertem... ustalone już wszystko ? ustalone, w przyszłym tygodniu jadę. Jednak chyba stanie na Passku dla ojca i ??? dla mnie ---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ---------- Panowie, kto jedzie w weekend na Piknik Lotniczy do Oleśnicy? Lotnisko Olenica
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l Szczurek, a co to za machina? aktualnie nie mam czym jeździć zdzwonimy się co tam z Robertem... ustalone już wszystko ? ustalone, w przyszłym tygodniu jadę. Jednak chyba stanie na Passku dla ojca i ??? dla mnie ---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ---------- Panowie, kto jedzie w weekend na Piknik Lotniczy do Oleśnicy? Lotnisko Olenica Ja się wychowałem przy lotnisku wojskowym i powiem Ci, że te pikniki to lipa jest. Chcesz dobry air show to jedź do Paryża.. w tym roku już był.. tam jest kox... tutaj to kukuriźniki latają i nic więcej.