Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W czwartek odbieram Emila z lotniska..... qr** o 5 rano :facepalm::decayed:

A mnie cwiara zawozi w piątek na lotnisko... Też o 5 rano :polew: dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie :naughty:

Kaju, to gdzie pijemy ?:decayed: ja myśle że Hornet zorganizuje u siebie przyjęcie :)

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na jeden dzień przylatuje, ale wkrótce na stałe, także jak coś, to się upodlimy u mnie :wink: odpier**le impreze jakiej nie widział nikt :grin: dawajcie panowie w sierpniu do Ostrowa - też będzie okazja :naughty:

Opublikowano

A mnie cwiara zawozi w piątek na lotnisko... Też o 5 rano :polew: dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie :naughty:

O nieee :grin:

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Opublikowano

Yebnij w stół, ciach-ciachy zaszczekajo :polew:

Opublikowano
  • Autor
dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie

zajedź do mnie na minutę po drodze z lotniska :wink:

Szczurek, a co to za machina?

ten granatowy skuter co mi się wala po garażu od 2 lat a mi ciągle nie chce się go na allegro wystawić :decayed:

Opublikowano

Yebnij w stół, ciach-ciachy zaszczekajo :polew:

Bo mnie tu sie czerwona lampka zapala na szmelcfonie ze cos sie dzieje :grin:

Opublikowano
dzisiaj ląduje po 22, także tego, czerwony dywan i transparenty wskazany panowie

ten granatowy skuter co mi się wala po garażu od 2 lat a mi ciągle nie chce się go na allegro wystawić :decayed:

O Oleśnicę jeszcze zahaczam, ale w sumie czemu nie - wpadnę :wink: Holenderska jak dobrze pamiętam?

Opublikowano

O Oleśnicę jeszcze zahaczam, ale w sumie czemu nie - wpadnę :wink: Holenderska jak dobrze pamiętam?

holenderska to chyba trawa :grin::grin::grin::polew::polew::polew:

Opublikowano

No on ma holenderską, ja przywoże kilo kolumbijskich dobroci, także wieczór zapowiada się po huju fest :kox:

---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ----------

Myślisz, że czemu tylko na jeden dzień przylatuje :grin:

Opublikowano

jak nie chce Ci sie to ja moge podskoczyć po niego musze być w okolicy rano to by mi sie zgrało.

nie masz fotelika dla dziecka :decayed:

---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ----------

Kaju, to gdzie pijemy ?:decayed: ja myśle że Hornet zorganizuje u siebie przyjęcie :)

ja mam dzisiaj siatkówkę i mam wyyebane :grin:

Opublikowano
  • Autor
No on ma holenderską,

Holenderskiej już niema od zeszłego roku teraz jest tyrmanda/rodziewiczówny

Opublikowano

NO SHAME:exclamation::bicz2:

WP_20130525_001.jpg

Opublikowano

Kaju nie jedż do niego do domu bo on jeszcze parapetu nie postawił nie zapeszaj :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

chyba ktoś tu miał grzane lustra :whistling:

Fota pod audi centrum Wrocław ? :naughty:

bo on jeszcze parapetu nie postawił nie zapeszaj :kwasny:

jak ja chciał postawić to ty telefonu nie odbierał. Ubieraj gacie i wpadaj. :wink: Piwo jeszcze jest

Opublikowano

Dokładnie...imprezy z rzyganiem nie było i pewnie dlatego budynek pęka :polew:

Jak mnie dzisiaj klient wqrwił.... już drugi tydzień ściemnia z zapłatą... to grzecznie oddał dzisiaj auto... jutro podobno mają być pieniądze :grin:

Opublikowano

Jak mnie dzisiaj klient wqrwił.... już drugi tydzień ściemnia z zapłatą... to grzecznie oddał dzisiaj auto... jutro podobno mają być pieniądze :grin:

a co andzia poszła pod młotek ?

Opublikowano

nie poszła.... spokojnie

---------- Post dopisany at 04:43 ---------- Poprzedni post napisany at 03:44 ----------

Szykuje się po Emila

:decayed:
Opublikowano

nie poszła.... spokojnie

---------- Post dopisany at 04:43 ---------- Poprzedni post napisany at 03:44 ----------

Szykuje się po Emila

:decayed:

taki nowy odcinek TAXI 10, tylko zamiast peugeota lancer evo :decayed:

Opublikowano
Szczurek, a co to za machina? aktualnie nie mam czym jeździć :kwasny: zdzwonimy się

co tam z Robertem... ustalone już wszystko ?

ustalone, w przyszłym tygodniu jadę. Jednak chyba stanie na Passku dla ojca i ??? dla mnie :decayed:

---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ----------

Panowie, kto jedzie w weekend na Piknik Lotniczy do Oleśnicy?

Lotnisko Oleœnica

Opublikowano
Szczurek, a co to za machina? aktualnie nie mam czym jeździć :kwasny: zdzwonimy się

co tam z Robertem... ustalone już wszystko ?

ustalone, w przyszłym tygodniu jadę. Jednak chyba stanie na Passku dla ojca i ??? dla mnie :decayed:

---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ----------

Panowie, kto jedzie w weekend na Piknik Lotniczy do Oleśnicy?

Lotnisko Oleœnica

Ja się wychowałem przy lotnisku wojskowym i powiem Ci, że te pikniki to lipa jest. Chcesz dobry air show to jedź do Paryża.. w tym roku już był.. tam jest kox... tutaj to kukuriźniki latają i nic więcej.