Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

w razie jakby co mam jeszcze resory z tarpana :naughty: na tym i wysoko i komfortowo.

jak przyjechali poprawiać jedną hopke to kazał im podwyższać wszystkie, bo za niskie według niego

chcieć to on może jak ktoś miskę urwie to będzie ciągał wykonawcę po sądach.

---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ----------

takie akcje jak dzisiaj dzieją się co tydzień :doh:

jak dobrze pamietam pół roku temu miałeś być z nim u mnie to wymieniłeś wąż od turbo i lata dalej :whistling:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak dobrze pamietam pół roku temu miałeś być z nim u mnie to wymieniłeś wąż od turbo i lata dalej :whistling:

No miałem być... ale wiesz, ja się bardziej interesuje tym autem niż właściciel (kuzyn mojej młodej) :facepalm: ...Maćku to dzisiaj będę miał kierowcę, można by piwko wypić przy robocie :naughty:

Opublikowano
jakie zawieszenie do mojej b6? TRW ?

no nie mów, że TRW wsadzisz ?? szukasz amorków czy wahaczy ?

BTW TRW strasznie długo wytrzyma na wrocławskich droga :grin:

Opublikowano

:hi:i już jestem opalony upał dziś nie samowity :banan:

Opublikowano

i gitara

Ja jeszcze tylko młodego przygotuje do spania i idę na zimne piwko z Paciulokiem :decayed:

Opublikowano

no myślałem nad TRW , ale Emil mówi żeby lemfordera , co bedzie bardziej rozsądne ?

Opublikowano

Ms sport za 600 zł hehe

Opublikowano

no myślałem nad TRW , ale Emil mówi żeby lemfordera , co bedzie bardziej rozsądne ?

Ty poważnie pytasz porównując trw do lema czy jajca sobie robisz? :shock3::whistling: Oczywiście, że jeśli stać Cię na lema...to ładuj lema. Trw, połowę tańszy albo i lepiej..niestety jakość idzie z nią w parze :wink:

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ----------

Szczurku podrzuć mi adres gdzie mam Cie szukać w tym jakże wesołym mieście :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No miałem być... ale wiesz, ja się bardziej interesuje tym autem niż właściciel (kuzyn mojej młodej) :facepalm: ...Maćku to dzisiaj będę miał kierowcę, można by piwko wypić przy robocie :naughty:

piwka i paciorka nigdy nie odmawiam :wink:

---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ----------

poszło pw

Opublikowano

:facepalm::facepalm::facepalm:

Tym oto postem zaklepałeś sobie prawo do jakiegokolwiek zabierania głosu w sprawach technicznych :polew::polew:

Jak wsadzisz do A4 jakiś syf i będziesz jeszcze mówił, że to audi i lepsze od ....czegoś.. to natrę ci uszu...

Reasumując... jak mówiłem na wódzie... nie ważne jest wyposażenie ważne na czym jeździsz..... więc nie ważne, że ma RNS-E jak zawieszenie będzie lipa:decayed:

Opublikowano
  • Autor

najbardziej rozsądne będzie oddanie mi jej za dychę a ja już się bedę dalej martwił jak to obniżyć i czy cos stuka :wink:

Opublikowano

najbardziej rozsądne będzie oddanie mi jej za dychę a ja już się bedę dalej martwił jak to obniżyć i czy cos stuka :wink:

O to, to, to :decayed:

Nie chcę nic mówić...ale przebijam na 10 099,- i mogę być w ciągu 3minut :whistling:

Opublikowano

:hi:

a ja w stolicy siedzę do soboty, na Elektrociepłowni Siekierki i jutro się na Żerań przenosimy. Mają tutaj turbinki o 3m średnicy :kox: ciekawe ile by mocy wyciągnęło to z tego mojego 1.9 tdi :whistling:

Opublikowano

Podejrzewam, że prędzej silnik by jajko zniósł niż napędził takiego potwora :decayed:

Opublikowano
:hi:

a ja w stolicy siedzę do soboty, na Elektrociepłowni Siekierki i jutro się na Żerań przenosimy. Mają tutaj turbinki o 3m średnicy :kox: ciekawe ile by mocy wyciągnęło to z tego mojego 1.9 tdi :whistling:

Dowiem się w końcu jaki motor tam siedzi... a nie tylko 1,9

za doradzenie ibi nie musisz dziękować,... podobno miała być mała :grin:

Opublikowano

się trafiła to wziąłem :decayed: ale podoba się: czujniki cofania, komputer pokładowy, panorama, el skł. lusterka, grzane d*py, klimatronik, bix, doświetlanie zakrętów, tempomat, 4 szyby w prądzie i pełny serwis do samego końca. No i nieśmiertelne 1.9 tdi :banan:

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ----------

Panowie, szukam kół na lato. Potrzebuje 5x100 (seat ibiza 2009r) i letnie opony, ma ktoś coś? aktualnie stoi na nowych zimówkach i mi ich szkoda...

Opublikowano

:facepalm::facepalm::facepalm:

Tym oto postem zaklepałeś sobie prawo do jakiegokolwiek zabierania głosu w sprawach technicznych :polew::polew:

Jak wsadzisz do A4 jakiś syf i będziesz jeszcze mówił, że to audi i lepsze od ....czegoś.. to natrę ci uszu...

Reasumując... jak mówiłem na wódzie... nie ważne jest wyposażenie ważne na czym jeździsz..... więc nie ważne, że ma RNS-E jak zawieszenie będzie lipa:decayed:

a co ma kur... piernik do wiatraka ??? zamiast odpowiedzieć rzeczowo to musisz sie jak zawsze popisywać :facepalm:

jak mam ładować kase na zawieche która i tak kosztuje w granicach 1500 - 2000 zł to sie zastanawiam bo czy części byłyby złote czy platynowe to i tak na dziurach wszystko jebnie i pytanie czy jest sens pakować lema skoro i tak dziury zrobią swoje ! Tak ciężko pomyśleć ?:hi:

Opublikowano
i tak na dziurach wszystko jebnie i pytanie czy jest sens pakować lema skoro i tak dziury zrobią swoje

Ja do B5 zapakowałem jakieś tanie na próbę i o dziwo zrobiłem na nich ponad 50kkm chyba i nadal jeżdżą u mrogala :whistling: 450zł/komplet płaciłem chyba, coś koło tego.

---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

a co ma kur... piernik do wiatraka ???

Aaaa widzisz ma! Wiatrak da się wypierniczyć, ale piernika nie wywiatraczysz :decayed:

Opublikowano

hehe najlepiej sprzedać to w piz*ziec :) poki tylko troche stuka

wczoraj ogladalem passata 2003r, kumpel mowi no chodz chodz cos czuje ze igła ma w koncu 340tys moze prawdziwy, na pewno serwisowany niam niam.

a tu sie okazało że skrecony z 570tys :D hehe ale ponizej 10kzl idzie, ale ja wiem jakos to jechało i zawias nei stukał i hamowalo i przyspieszało...

Opublikowano

Ja mam MS 550 zł kpl 30kkm już przejechane . Nic nie puka nie stuka :decayed: