Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak czytam te wasze spiny o byle koorwa gówno to mikrofalówka z popcornem nie nadąża :grin:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pany potrzebuje miejsca postojowego w garazu podziemnym płacę 200 zl msc..

Chyba szybciej będzie poszukać na jakiś tablicach i tych podobnych.... Jeszcze się się skodzillak nie sprzedał ?

Dzwonią jakieś pedały, którzy gadają że za 25 biorą... ja mówie nawet samochodu pan nie ogladał.:facepalm: porobiłem świeże zdjęcia jakies 3 dni temu i w sumie od tej pory dzwonią, średnio dwa telefony dziennie. Jeden juz chciał brać ale jak mu powiedziałem, że w mieście pali 12 litrów to zrezygnował. Muszę zacząć ściemniać, że 10 litór pali w mieście :decayed:

---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ----------

Pany potrzebuje miejsca postojowego w garazu podziemnym płacę 200 zl msc..

moge Ci wynająć swoje :D a dopóki nie sprzedasz to ja się wbije do dziadka swoim wywalając jego octavke :D

Zadzwonie do Ciebie jutro i się dogadamy.

Opublikowano

Dzwonią jakieś pedały, którzy gadają że za 25 biorą.

A może to mirek handlarz przedsiębiorca?

Opublikowano

A co masz za motor? Gadaj panie lekki but i 8 bierze hehe

Opublikowano
a co masz za motor? Gadaj panie lekki but i 8 bierze hehe

1.8 t awt

Opublikowano

Ja tam się nie spinam, tzw męka pyzda proszem Pana:grin: Lubię się pośmiać, a że jest z kogo np. Kaju król Ostrowskich małolatek:polew: Karol kiedy idziemy na jakieś bułgarki? W paszczu pińcset. W ruru trista:jerk:

Opublikowano
Ja tam się nie spinam, tzw męka pyzda proszem Pana:grin: Lubię się pośmiać, a że jest z kogo np. Kaju król Ostrowskich małolatek:polew: Karol kiedy idziemy na jakieś bułgarki? W paszczu pińcset. W ruru trista:jerk:

No ja te spiny jak czytam, to Ci mówie tak o wyglądam:

tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif

:grin: jak to kiedy, piz*y dałeś z tym egiptem, to byś dla odmiany zakutasił jakąś gimbuske, a nie ciągle brudne i brzydkie bułgarki... :whistling:

---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ----------

Nieoficjalnie w Polsce zostaje do 5 sierpnia, jest opcja, że już za tydzień mogę się zjawić, także trzeba piz*y pozalewać ile fabryka dała :whistling:

Opublikowano

Trzeba znaleść lokum gdzie możemy się zachlać :decayed:

Opublikowano

5 to ja wracam piździelcu:facepalm:

Opublikowano

:grin:

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Opublikowano

U mnie na wsi :hi:

NIECH CIE CHOOJ ZASTRZELI!! :punish:

A Ten z czego kły suszy, a? Ty też do domu wrócisz 5, nie przejmuj się :grin:

Opublikowano

Ja będe do 5 sierpnia walczył pod zaborami Rosyjskimi. Dawaj Sasha naliewaj!:banan:

Opublikowano

U mnie na wsi :hi:

NIECH CIE CHOOJ ZASTRZELI!! :punish:

A Ten z czego kły suszy, a? Ty też do domu wrócisz 5, nie przejmuj się :grin:

Ja wroce dopiero jak to wypijemy

anu9yhej.jpg

Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A jak :grin:

Opublikowano

Wy k**wa jak te pokolenie co rośnie, oni tylko komputer. Wy tylko wóda:polew:

Opublikowano

Jak mamy pić to kolorowych nie piję tylko czysta wódka najlepiej mocno schłodzona :wink:

Opublikowano

:grin: :grin:

Opublikowano
Jak mamy pić to kolorowych nie piję tylko czysta wódka najlepiej mocno schłodzona :wink:

Ja ostatnio też czystą zacząłem znowu aplikować, także tego. Za tydzień będę wiedział kiedy przyjeżdżam, to się jakoś ustawimy, weźmiecie namioty, wpakujecie się hurtem w dwudziestu do jednej fury i bajo bongo u mnie na wichurze :banan:

Opublikowano

Zna ktoś cennik części? Myślałem ze tylko zderzak poszedł ale obejrzałem dokładniej , kierunek , zderzak przód , lampa prawa przód ( urwany zaczep ) , zarysowana maska kolo grilla

Opublikowano

Może w piątek się najebiemy ? ... nie wiem jak tam Paciulok bo ostro nagina na ranczo.... Mieliśmy teraz wstawiać szybę do auta ale zamilkł bo ja z młodym ugrzązłem :facepalm:

No ostatnio Emil dobrze było .... nie potrzebnie mieszałem piwo z wódą.... dikson musi zjechać to wniesie i do odcinki pojedziemy :grin:

---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ----------

Zna ktoś cennik części? Myślałem ze tylko zderzak poszedł ale obejrzałem dokładniej , kierunek , zderzak przód , lampa prawa przód ( urwany zaczep ) , zarysowana maska kolo grilla

sklep.gajos.com.pl

---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ----------

Ja ostatnio też czystą zacząłem znowu aplikować, także tego. Za tydzień będę wiedział kiedy przyjeżdżam, to się jakoś ustawimy, weźmiecie namioty, wpakujecie się hurtem w dwudziestu do jednej fury i bajo bongo u mnie na wichurze :banan:

za daleko :wink: