Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dobry, dobry :decayed: Pół tony akumulatorów kupione to dobry :wink:

Od Gniadego juz brales?

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Gniady jeszcze się nie pojawił :wink:

Opublikowano
Na tym papierze jak sie dobrze zaczepisz to zyc nie umierac

Wiem, dlatego siedze tam po robocie kokejne 8h :decayed: odyebie miesiąc i praca na nowych automatach numerycznych już nagrana :banan:

---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ----------

Oddałem altka do regeneracji w końcu... Na Bardzką. Łożyska + sztoki + przetoczenie ośki = 120zł :whistling: Wydaje mi się, że bez tragedii :wink:

Regulator w porządku na szczęście :decayed:

Opublikowano

ile osi będziesz programował na tym CNC ?

i jeszcze pytanie będziesz robił projekt+program czy tylko guzikowanie ?

Opublikowano

Panowie juz mnie tu długo nie było co słychać jak tam widzę po postach ze niektórym sie pozmieniało.

wracam w piątek po długim urlopie tez z naładowanym aku.

Opublikowano

Wiem, dlatego siedze tam po robocie kokejne 8h :decayed: odyebie miesiąc i praca na nowych automatach numerycznych już nagrana :banan:

---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ----------

Oddałem altka do regeneracji w końcu... Na Bardzką. Łożyska + sztoki + przetoczenie ośki = 120zł :whistling: Wydaje mi się, że bez tragedii :wink:

A jesteś w stanie wytoczyć wałek rozrządu? B-)

Dzisiaj na krakowskiej mijałem czarny worek z motocyklistą w środku, jakaś k**wa wyjechała z bocznej na czerwonym :kwasny:

Opublikowano

Szczerze Ci powiem, że jeszcze nie znam szczegółów. Wczoraj było pierwsze spotkanie, tzn bhp i te inne pierdolamento. Jutro kontynuacja i mam nadzieje jakieś konkrety :wink:

Teraz pracuję na automatach tokarskich ale to stare rumple, 6-cio wrzecionowe Gildemeister i małe rewolwerówki.

---------- Post dopisany at 18:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ----------

Dzisiaj na krakowskiej mijałem czarny worek z motocyklistą w środku, jakaś k**wa wyjechała z bocznej na czerwonym :kwasny:

Na sprzęcie jaki mam dostępny w tej chwili, niestety nie :thumbdown:

A na krakoskiej...no cóż, ryzyko "zawodowe" :facepalm: Jak Cię nie usłyszą to nie zobaczą :facepalm: Dlatego też latam z pustym obciętym kominem :whistling:

Opublikowano

Ja tam woze z warsztatu alternatory i rozruszniki do naprawy. Ceny maja ok , i przykladaja sie do pracy :wink:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Opublikowano

Ja tam woze z warsztatu alternatory i rozruszniki do naprawy. Ceny maja ok , i przykladaja sie do pracy :wink:

Zauważyłem :wink: Od razu przy mnie rozebrał i obgadał co i jak :wink: Kumpel pracujący w serwisie maszyn budowlanych też tam wszystko wozi, z jego polecenia tam dotarłem :wink:

Opublikowano

Szczerze Ci powiem, że jeszcze nie znam szczegółów. Wczoraj było pierwsze spotkanie, tzn bhp i te inne pierdolamento. Jutro kontynuacja i mam nadzieje jakieś konkrety :wink:

Teraz pracuję na automatach tokarskich ale to stare rumple, 6-cio wrzecionowe Gildemeister i małe rewolwerówki.

---------- Post dopisany at 18:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ----------

Na sprzęcie jaki mam dostępny w tej chwili, niestety nie :thumbdown:

A na krakoskiej...no cóż, ryzyko "zawodowe" :facepalm: Jak Cię nie usłyszą to nie zobaczą :facepalm: Dlatego też latam z pustym obciętym kominem :whistling:

Czyli jak domniemywam będziesz operatorem CNC. Czyli ustawić sztukę, zbazować, ewentualnie wprowadzić poprawki w programie itp. Ja mam ludzi którzy obsługują centra 5-axis i to jest przyszłość i jednego programistę 6 lat w zawodzie i jemu muszę bulić xxxxx zł ale on robi mi coś takiego :

Nelson na tokarce to nikt Ci wałka nie zrobi.

---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:37 ----------

Ja pier**le jak komuś trzeba było pomóc to pomagałem jak ja potrzebuję to nie ma nikogo....

Qrczak daj znaka co i jak i ile udało Cię się zbić $$$$$

Pozew wczoraj złożony oo rozwód więc czekam na sprawę.... zaczynam wszystko od początku.... szukam pracy bo w lutym pozamykam projekty.

:co: co autor miał na myśli ?

Opublikowano
  • Autor

Szymeniu jest opcja zeby kiedys w wolnym czasie zobaczyc twoje maszyny czy to tajemnica produkcji?

Opublikowano

Zapraszam w styczniu do mnie na halę. A jeśli masz ciśnienie żeby popatrzeć to pogadamy na spocie i wtedy Cię zabiorę tu i tam :wink:

---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ----------

Na początku roku jeszcze będzie do obejrzenia to :

- YouTube

ATMSolutions WaterJet głowica 5D - YouTube

Opublikowano
  • Autor

Pytalem sie bo ostatnio troche jezdze sluzbowo po firmach i ogarniam co i na jakiej zasadzie dziala gdyby przyszlo mi sie przekwalifikowac

Opublikowano

Ja już chyba jestem pier..nięty... właśnie wróciłem od młodego... młoda jakby się łamał albo gra.... nic czas pokaże...

Szymuś lepiej, żebym Cię nie spotkał bo Pan S...j pyta o ofertę i wychodzi na to, że jestem niesłowny... masz czas do jutra do 12:00

Opublikowano
Ja już chyba jestem pier..nięty... właśnie wróciłem od młodego... młoda jakby się łamał albo gra.... nic czas pokaże...

Szymuś lepiej, żebym Cię nie spotkał bo Pan S...j pyta o ofertę i wychodzi na to, że jestem niesłowny... masz czas do jutra do 12:00

Wziąłem sobie do serca. Zjebałem coś z pocztą mam w nadawczej od piątku 28 wiadomości nic nie wyszło. Ogarniam kuwetę. Wgrywam od nowa outlooka itp. Ni nerwuj sia. A młodą trzeba udobruchać.

Opublikowano
A młodą trzeba udobruchać.

albo lać, chyba za dobrze miała.

Opublikowano

Spokojnie.. czas czas i jeszcze raz czas.....

Ogarnij to jakoś albo na jakiś hosting zapodaj bo wiesz... tam jak się mówi że się wyśle to trzeba być fair i wysłać. Sam wiesz, że tą stronę się pielęgnuje :wink:

---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

Opublikowano

Czyli jak domniemywam będziesz operatorem CNC. Czyli ustawić sztukę, zbazować, ewentualnie wprowadzić poprawki w programie itp. Ja mam ludzi którzy obsługują centra 5-axis i to jest przyszłość i jednego programistę 6 lat w zawodzie i jemu muszę bulić xxxxx zł ale on robi mi coś takiego :

Znając życie pewnie tak...to tylko kurs, papierek. Później będę szukał pracy w której będę mógł się rozwijać dalej bo w obecnej to co najwyżej mogę się cofać :thumbdown: Najważniejsze, że chęci do pracy i nauki są :wink:

A produkcja detalu :shock3::slina::kox:

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ----------

Szymeniu jest opcja zeby kiedys w wolnym czasie zobaczyc twoje maszyny czy to tajemnica produkcji?

Ekhm... :whistling: Nie zapomnijcie o mnie :naughty: Też bym sobie pooglądał takie cudeńka :kox:

Opublikowano

Znając życie pewnie tak...to tylko kurs, papierek. Później będę szukał pracy w której będę mógł się rozwijać dalej bo w obecnej to co najwyżej mogę się cofać :thumbdown: Najważniejsze, że chęci do pracy i nauki są :wink:

A produkcja detalu :shock3::slina::kox:

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ----------

Ekhm... :whistling: Nie zapomnijcie o mnie :naughty: Też bym sobie pooglądał takie cudeńka :kox:

Cudeńka to dopiero będą właśnie na wiosnę. Na razie co prawda po jednej maszynie z różnych dziedzin, ale powoli będziemy coś myśleć :grin:

docelowo za kilka lat podprodukcja (koncerny) tłoki, głowice, wały korbowe, bloki itp. itd. a na teraz części rowerowe, matryce, formy i chooy wie co jeszcze

Opublikowano
  • Autor

Szymek nas przeciagnie po fabryce :-) a co do rozwoju zawodowego czy finansowego mi chyba tez juz sie sciezka skonczyla. Jak mnie nie wysla na szkolenia do azji to musze zaczac ogarniac cos sam.

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

Gniady naladuj pudlo bo od stycznia stalo :-)