Opublikowano 6 Lipca 201412 l Półtora litra na dwóch i sąsiad mi taras zarzygał także z wótką na razie przerwa Całkiem przyzwoita ilość :-D Wysłane z monopola 24/7 Tyle to sie pilo bez zadnych efektow ubocznych. Gniady kogo Ty sobie dobierasz do spozywania
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Półtora litra na dwóch i sąsiad mi taras zarzygał także z wótką na razie przerwa Całkiem przyzwoita ilość :-D Wysłane z monopola 24/7 Tyle to sie pilo bez zadnych efektow ubocznych. Gniady kogo Ty sobie dobierasz do spozywania Chciał bardzo to mu pokazałem gdzie raki zimują
Opublikowano 6 Lipca 201412 l A biały ? ---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ---------- Niby jest do efektu końcowego
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Bialy jest do cięcia lakieru. ABW PAD POLERSKI 150MM BIAŁY CUTTING - ShowCarShine - Detailing Shop
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Gniady instaluj whats app na fonie bo tam tylko Ciebie brakuje Dobra:wink:
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Tylko dzis bez wótki. Bardzo Cie prosze no pewnie, że bez... znasz mnie
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Gniady instaluj whats app na fonie bo tam tylko Ciebie brakuje Dobra:wink: już?
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Autor Tylko dzis bez wótki. Bardzo Cie prosze no pewnie, że bez... znasz mnie Będzie na spocie ten brazylijski piłkarz. Browarinho.
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Tylko dzis bez wótki. Bardzo Cie prosze no pewnie, że bez... znasz mnie Będzie na spocie ten brazylijski piłkarz. Browarinho.
Opublikowano 6 Lipca 201412 l Jadę sobie dzisiaj do Magdy oczywyście przepisowo 70 km/h , widzę we wstecznym lustrze cos zapier... i zwalnia na moim tyłku , lookam w lustro a to nowe RS5 :slina: nawet mnie nie wyprzedził stawiam że podziwiał mój tyłeczek