Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niektórzy pracują nawet z domu o 3 w nocy :blink:

Spać nie mogłem bo komuś ftp nie działał........ :gwizdanie:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

będzie Ci to wynagrodzone w dzieciach :good:

Opublikowano

:hi: :hi:

Czas wstawać :decayed:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 06:12_________________________________________________Wie ktoś co z gniadzianką ? Podobno ostatni raz widziano go na sylwestra :polew:

Opublikowano

siemka mam pytanko gdzie mogę znaleźć tanią siłownię /fitness we wro bardziej północ

W szkole nr 50 na obornickiej jest tania siłownia, cen nie pamiętam ale tanio :wink4:

Ewentualnie jak ma być tanio to w Puncherze na reja możesz samą siłownie opłacić za 30zł :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Wie ktoś co z gniadzianką ? Podobno ostatni raz widziano go na sylwestra :polew:

byłem u niego w zeszłą niedzielę żyje i ma się dobrze. Może znowu ktoś urwał mu od internetu :mysli: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 12:18_________________________________________________żyjecie ?

Opublikowano

Tak.

Opublikowano
  • Autor

jeden sie obudził :naughty:

Opublikowano

Panowie kto mieszka na os. Zielone Wzgorze i jezdzi A4 B5 . Rameczki klubowe??

Opublikowano

Dużo jest samochodów we Wrocku z ramkami klubowymi ale na niedzielnym spocie są 4-5. :confused4: Ja jak teraz będę widział takie auto to ściągam ramki... pewnie szybko delikwent się odezwie tutaj, że ktoś u ramki skubnął :gwizdanie:

Opublikowano

Dużo jest samochodów we Wrocku z ramkami klubowymi ale na niedzielnym spocie są 4-5. :confused4: Ja jak teraz będę widział takie auto to ściągam ramki... pewnie szybko delikwent się odezwie tutaj, że ktoś u ramki skubnął :gwizdanie:

:polew: :polew: niezly patent na zgranie grupy :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: niezly patent na zgranie grupy :polew:

Wiesz.. są osoby które potrafią do nas trafić tylko jak coś im potrzeba.... :gwizdanie:

Opublikowano

nic nie potrzebije wiec mnie nie ma :polew:

a tak na powaznie to nie moge sie do was wybrac. Przegladajac inne ekipy i ich spoty mozna powiedziec ze cos cienko u nas :confused4:

Opublikowano

...gorzej jak natkniesz się na właściciela... :gwizdanie: :decayed:
Opublikowano

...gorzej jak natkniesz się na właściciela... :gwizdanie: :decayed:

zawsze mozna zagaic ze sie sprawdza czy ORI :polew:

Opublikowano

zawsze mozna zagaic ze sie sprawdza czy ORI

:polew:
Opublikowano

nic nie potrzebije wiec mnie nie ma :polew:

a tak na powaznie to nie moge sie do was wybrac. Przegladajac inne ekipy i ich spoty mozna powiedziec ze cos cienko u nas :confused4:

Cienko bo jak sam piszesz nie możesz się do nas wybrać :gwizdanie: Od samego pisania frekwencja się nie zwiększy....

Opublikowano
  • Autor

Pospałem wstaję :decayed: Lata ktoś koło d&w na borowskiej ? nie chce mi sie kulac specjalnie na 2 koniec miasta po to http://allegro.pl/motip-lakier-do-przyciemniania-lamp-400ml-czerwony-i2000140851.html . Odebrał bym na spocie w niedziele.[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 14:43_________________________________________________Kaju coś dla Ciebie ty mnie zrozumiesz :gwizdanie: http://tnij.com/l2Dcw

Opublikowano

Pospałem wstaję :decayed: Lata ktoś koło d&w na borowskiej ? nie chce mi sie kulac specjalnie na 2 koniec miasta po to http://allegro.pl/motip-lakier-do-przyciemniania-lamp-400ml-czerwony-i2000140851.html .

Za te same lampy co masz to policja powinna przeciąć dowód nożyczkami a jeszcze ściemnianie tylnych widzę po głowie chodzi :blink:

Opublikowano

ja latam bardzo często. Wziąć Ci?

Opublikowano
  • Autor

Za te same lampy co masz to policja powinna przeciąć dowód nożyczkami a jeszcze ściemnianie tylnych widzę po głowie chodzi :blink:

wiem zazdrość straszna rzecz :polew: muszę przeprowadzić w hujdaju renowację ostatnia była 2 lata temu i znowu robi się mat :disgust:

Kurak poszło na GG

Może po spocie w niedziele zajedziemy do dobrej pizzy na jakieś jedzonko i piwko ? co wy na to ? :naughty: