Opublikowano 29 Stycznia 201016 l kolega Mosad vel Adrian Matracki zlikwidował konto na kupa.ełu e ta porządki z kontami robili i pokasowali nieaktywne :> albo może wróci tu :polew: :polew:
Opublikowano 30 Stycznia 201016 l Autor :polew: :polew: no co???????? on przynajmnie będzie za mną tęsknił my też ;(
Opublikowano 30 Stycznia 201016 l Autor a zaraz jak niech wróci z urlopu zrobię z nią ścinkę :gwizdanie:
Opublikowano 30 Stycznia 201016 l a zaraz jak niech wróci z urlopu zrobię z nią ścinkę :gwizdanie: Wszyscy na nią dosiądziemy..
Opublikowano 30 Stycznia 201016 l Autor ja nie[; Przecież zawsze chciałeś. ...dosiąść królową :polew:
Opublikowano 30 Stycznia 201016 l ja nie[; Przecież zawsze chciałeś. ...dosiąść królową :polew: hmm ale przecież królowa nie jest tylko jedna ;D
Opublikowano 30 Stycznia 201016 l Autor to podpis masz nieaktualny Królowa jest tylko jedna!! :notworthy: Radom Fantazja Squad RFS!! Zabawa gwarantowana ON!
Opublikowano 30 Stycznia 201016 l to podpis masz nieaktualny Królowa jest tylko jedna!! :notworthy: Radom Fantazja Squad RFS!! Zabawa gwarantowana ON! oj bo moja jest tylko jedna:P
Opublikowano 30 Stycznia 201016 l ...dosiąść królową :polew: bezcenne...za wszystko inne zapłacisz karta.... :polew: a tu trzeba gotówką ?:>
Opublikowano 30 Stycznia 201016 l Może bedzie jaka łikendowa promołszyn. :gwizdanie: Dobra, zamykam kompa i PŁYNĘ...
Opublikowano 30 Stycznia 201016 l Powitać Muszę się pochwalić poszła Toyotka a najlepsze jest to że kolo przyjechał pociągiem z Gdańska odebrałem go z dworca przywiozłem do siebie pod dom oglądanie zajęło mu 10-15 min po czym stwierdził że tzreba iść pisać papiery :> :> a no i dożucił jeszcze 2500zl żebym mu zimówki nowe kupił i zamontował lubie takich klientów [br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 23:35_________________________________________________Więc jak ktoś ma namiar na ładne a4 B5 to prosze o info:)
Opublikowano 30 Stycznia 201016 l adrian kiedyś chciał swoją sprzedać :polew: może innym razem się zastanowię nad tym czekam na kolejne oferty :> apropo dopatrzyłem się że będę miał wolny weekend i może jak się uda jeszcze załatwić miejscówkę na zlot to zabrał bym sie i ja:D
Opublikowano 30 Stycznia 201016 l adrian kiedyś chciał swoją sprzedać :polew: może innym razem się zastanowię nad tym czekam na kolejne oferty :> apropo dopatrzyłem się że będę miał wolny weekend i może jak się uda jeszcze załatwić miejscówkę na zlot to zabrał bym sie i ja:D dopisz się na lsite bankowo będą miejsca;)