Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dziś trzeba zajrzeć późnym wieczorem do Fanaberii,trzeba mieć oko na pewną damę :przebiegly:

:naughty::decayed:
  • Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:kox:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 11:09_________________________________________________Chłopak z dziewczyną siedzą w kinie. Gdy minęła godzina filmu, on mówi do niej:

- Już godzinę tu siedzimy i nic... Nawet buzi mi nie dałaś...

- Jak to? Przecież zrobiłam ci "laskę".

- Mnie?

:polew::good:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 11:17_________________________________________________

jadę zaraz luknąć 520 D 2002,ceni 17k po opłatach,jak będzie prosta to ją biorę,nie jedzie to ale powinna się sprzedac

masz linka do niej
Opublikowano
  • Autor

jadę zaraz luknąć 520 D 2002,ceni 17k po opłatach,jak będzie prosta to ją biorę,nie jedzie to ale powinna się sprzedac

no cena niegłupia
Opublikowano

chłopaki z szydłowca biorą z belgi polizyngowe i dobre ceny przez to maja , ale ta troche za tania jest pewnie z trzech złożona [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 11:26_________________________________________________jedz jedz polatamy bokiem jak bedzie ok

Opublikowano
  • Autor

bokiem na 520 D nie za bardzo realne :cool1:

Opublikowano
  • Autor

kiedy jedziesz bo może bym z tobą skoczył, znajomy coś ostatnio wspominał kupnie czegoś takiego :mysli:

Opublikowano

bokiem na 520 D nie za bardzo realne :cool1:

nie wiem jaka moc ale tam sa 170 ps [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 11:35_________________________________________________ale tez 136 ps
Opublikowano
  • Autor

170 było chyba od 03'

Opublikowano

170 było chyba od 03'

a moze i masz racje
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Michał chyba wziął ta bejce

Opublikowano

fajny spocic wszyscy byli jak za dawnych czasów a nawet wiecej - mcm +żona ( :naughty:) , ozix + asia , brynia + ukcio , wujo +....nie pamietam imienia , adrian , michał , a tomaszu dał d*py dzisiaj po całosci - pewnie goska mu nie pozwoliła :gwizdanie:

O kurna, faktycznie dałem ciała. :doh1: A tak bardzo chciałem poznać mcmową żonę, bo wszystkie inne juz mi się przejadły. :decayed:

Opublikowano

bo wszystkie inne juz mi się przejadły. :decayed

:polew: , żałuj :naughty:
Opublikowano

Skoro Marcin już raz przywiózł żonę to może i drugi raz przywiecie.. co Marcin?? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

pożyjemy zobaczymy ... :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 20:15_________________________________________________

Michał chyba wziął ta bejce

wziął :)
Opublikowano
  • Autor

Saleta ośmieszył Najmanka, może nie w walce ale w wywiadzie po walce zmieszał go z błotem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor
:naughty:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 12:24_________________________________________________upilnowałeś ... :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

coś z turbo jest nie tak w tej audi :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 15:55_________________________________________________i bez relingów jakoś tak łyso