Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzę że liczną "żyletę" macie :naughty:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 891,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kali z Motorem Lublin pamiętam że to nie byli za bardzo lubiani masz tu linka Radomiak kontra Motor. Historia pojedynków - Radomiak.com.pl

---------- Post dopisany at 15:20 ---------- Poprzedni post napisany at 15:19 ----------

Głośniki w półce już są :banan:

radomiak nawet wygrał,

Kwinto, pokaż foty, jakie głosniki tam pakujesz??

Opublikowano

radomiak nawet wygrał,

O, to miła informacja. :)

Opublikowano

---------- Post dopisany at 15:20 ---------- Poprzedni post napisany at 15:19 ----------

Kudłaty

Niestety ale bosa nie miał nikt

Bez fajerwerków nokia typowe oooo w półkę jeden nawet trzeszczy około 40 db, ale bardziej jestem zadowolony że półkę jak rezałem to nie spieprzyłem jej...

Opublikowano

Kudłaty

Niestety ale bosa nie miał nikt

Bez fajerwerków nokia typowe oooo w półkę jeden nawet trzeszczy około 40 db, ale bardziej jestem zadowolony że półkę jak rezałem to nie spieprzyłem jej...

jest na forum do sprzedania bose z avanta, jakby troche porzezac i poswięcić miejsce w bagażniku to moze i by sie dało, ewntualnie montowac głosnik z półki od b6 sedana i mały wzmacniacz do niego, najlepiej radio z sub out, i wtedy gitara:banan:, może i nawet taki głosnik bym miał

Opublikowano

no z tym subem od a 6 już myślałem też

Opublikowano

uwaga- akcja kierowca,miejcie się na baczności:decayed:

Opublikowano

Baśka jest dobra. :decayed:

Od kilku dni w Radomiu nie ma wiatru, a od kilku godzin jest taka mgła, że nic nie widać i nie ma czym oddychać. Takiego smogu w Radomiu jeszcze nie widziałem. Gryzie w gardło. Młody też coś charczy przez sen. Nie da rady otworzyć okna, bo wali spalinami. Pierwszy raz widzę takie zjawisko. :kwasny:

zdj_cie_1.jpg

zdj_cie.jpg

Nie przeszkadzały mi takie rzeczy dopóki mi się syn nie urodził. Teraz czekam na wiatr jak na zbawienie.

Opublikowano

wczoraj w tvn mowili o takim smogu tylko ze w Krakowie, ktory przekracza momentami nawet 400% normy :facepalm:

Opublikowano

pewnie utrzyma się do południa albo lepiej, zerwałem się rano o 6 bo myślałem że mam na 8 a mam na 13 mało brakowało a mieli by ze mnie bekę :facepalm::whistling:

---------- Post dopisany at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany at 07:25 ----------

Audi A4 1.9TDI Super Stan z Niemiec DIESEL śliczne (2784600288) - motoAllegro

za swojego w takim razie powinienem wołać ze 30 kafli jak mam na blacie 61 tyśkm :grin:

Opublikowano
wczoraj w tvn mowili o takim smogu tylko ze w Krakowie, ktory przekracza momentami nawet 400% normy :facepalm:

Wbrew pozorom Kraków jest najbardziej zanieczyszczonym miastem w Polsce. Tam normy stężenia trujących gazów i pyłów przekraczane są przez ~200 dni w roku.

Opublikowano

Chyba za tonę zużytego Plaka taka cena:kox:

Opublikowano

doj**ał : Bag:

---------- Post dopisany 15-11-2012 at 13:44 ---------- Poprzedni post napisany 14-11-2012 at 11:47 ----------

przed GSem zdrowo skasował b 5 avanta pickapem:kwasny:

Opublikowano

ta i już wszystko jasne :thumbdown:

Opublikowano

Co wy się tak nad tym wypadkiem rozczulacie? Czy ten wypadek jest inny niż cała masa wszystkich wypadków? :eusathink:

Opublikowano

mała słuczka i wielkie halo:wink:

Opublikowano

bo to :audi::a4fan:

Wyklepie się i za dwa tygodnie w Słomczynie strzeli se ktoś nowe nie bite na świnta :polew:

Opublikowano
bo to :audi::a4fan:

Wyklepie się i za dwa tygodnie w Słomczynie strzeli se ktoś nowe nie bite na świnta :polew:

zajeb...y prezent pod choinke(nic tylko rezac):polew::facepalm: