Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale fakt faktem jest ze b5 wygląda jak z poprzedniej epoki i nie mowie tu o latach 90tych:grin: a miedzy b5 a b6 jest przepaść generacyjna i gdyby nie lift w b5 to przepaść byłaby jeszcze wieksza...takie moje zdanie:hi:

A czego ty chciałeś od przedliftowego B5 jak to wychodziło rok po B4 ??

Środek w poliftowym B5 wyglada o niebo lepiej niz w B6 gdzie po dwóch latach uzytkowania schodzi ci guma z kazdego plastiku :naughty: B6 ma fajny srodek jak jest RNS-E i full opcja , jak nie ma to bida az piszczy :decayed:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 896,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

b 5 rulez :peace:

Opublikowano

Bielun poka foto swojego środka , ja wstawie swoj i zobaczymy ktory fajniejszy - czy za***iste B6 czy B5 z poprzedniej epoki :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

plastiki w B6 to lipa straszna, nie równają się z tymi w B5

Opublikowano

Bielun dawaj swój środek :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
plastiki w B6 to lipa straszna, nie równają się z tymi w B5

i chyba ścierające się znaczki na nich

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

Kolejne cwaniaki z netu oby kogoś nie podkusiło zarejestrować sie Regulamin mówi: zapłacisz

Opublikowano

no wiadomo ze z twoim recaro, wyflokowanym i podświetlany na różne kolory teczy kokpitem mój będzie wyglądał dziwnie ale ja mowie o wygladzie z wierzchu jako bryle b6niebo - b5ziemia:hi:

Opublikowano
no wiadomo ze z twoim recaro, wyflokowanym i podświetlany na różne kolory teczy kokpitem mój będzie wyglądał dziwnie

no to po co fikasz ??? :naughty::naughty::naughty:

Wygląd ?? Ja bym bude B5 zamienił dopiero na B8 albo RS4B7 , B6 dla mnie słabe , zwłaszcza sedan :wink:

aktualna S4 to moja trzecia buda B5 w ciagu 6 lat wiec widzisz ze chyba sie zakochałem :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

chcesz porównać b6 do b5 to zajrzyj do Bart-S bo tam tylko koniobijki brakuje... a tak jeśli chodzi o zmiane to mi tez się b7 (wogóle) nie podoba dopiero b8 ma swój urok:wink:

ps. przemawia przez Ciebie sentyment do b5 :D

Opublikowano

DSC_0154.jpgjeden woli rybki drugi akwarium :wink:

---------- Post dopisany at 00:52 ---------- Poprzedni post napisany at 00:51 ----------

a trzeci pipki:decayed:

---------- Post dopisany at 00:53 ---------- Poprzedni post napisany at 00:52 ----------

Kierowca naśladuje dźwięk Scanii :whistling:z Holandii wraca chyba

Opublikowano

Ja przy wyborze auta nie kieruję się sentymentami. Dla mnie auto ma być wygodne, dlatego nigdy nie byłem zainteresowany obniżaniem auta i zakładaniem "wypasionych" felg. Fajnie jest mieć ładne auto, ale bez przesady - przede wszystkim ma być wygodne. Trafiło mi się V6 w budzie B6, więc łyknąłem, tym bardziej, że znam historię tego auta. I o ile wygląd mnie nie powala to właściwości jezdne tak. Nie rozumiem, dlaczego do tej pory nie miałem Quattro. :kox:

Opublikowano
podświetlany na różne kolory teczy kokpitem

Bielun jesli przez całe życie widziałes tecze, ktora składa sie z dwóch kolorów (biały i czerwony) to albo musisz udać sie do okulisty albo do psychiatry :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Przecież podobno od bielunia ostre jazdy mozna mieć :)

Opublikowano
Przecież podobno od bielunia ostre jazdy mozna mieć :)

raczej trip po bieluniu :wink:

Opublikowano

Hehehe dobre są na yt filmiki po szałwii :)

Opublikowano

Jak jeszcze "Dopalacze" były legalne to była i szałwia , teraz to pipa :/

Opublikowano

Tomek , jak byłem u nosba 2 tygodnie temu , to w garażu u niego leży idealny gadżet dla Ciebie - świeżutko wyjęty z rozbitka kompletny do Swapa 2.7TT , nie byłbyś zainteresowany ?? :naughty:

Opublikowano

Ja widziałem ostatnio nowke sztuke 2.4 za 5 k to dużo czy mało?