Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm mi to nie grozi:P Jak jestem w ww to często tak pije i co gruby jestem?!:) Dobra przemiana materii w połączeniu z wysiłkiem Tomaszka powoduje taką ładną figurę jak mam;)

Dobra dobra, też tak kiedyś mówiłem. Rok temu zacząłem tyć i teraz już muszę się pilnować. :decayed: Poza tym z tego co widzę to Ty non stop narąbany chodzisz. :D

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 895,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mi też:P bardzo miło nie ma to jak z rana;P Jak śmietana :evil: zaraz muszę jechać zabić developera :bicz3: a potem na uczelnie;))

a jutro do Radomia:D można się napić:D

Opublikowano
  • Autor

Bry All,

u mnie wyśmienicie co dzień rano budzi mnie mój starszy synek a i tak do pracy się spóźniam :wink4::naughty:

Opublikowano

ozix to jak mój Ł, piwko jedzenie na maxa a jak stoi bokiem to go nie widać

Jak dzionek mija, bo mnie bardzooooooooooooo miło :>

Czyżby stosunkowo udana noc Bryniu :naughty: :naughty: :naughty::wink4:

Opublikowano
  • Autor

no nie Suli, tym razem nic z tych rzeczy :gwizdanie:

ale mam miły dzień :>

Brynia jest dostępna od 7.00 rano :naughty:

Opublikowano

ozix to jak mój Ł, piwko jedzenie na maxa a jak stoi bokiem to go nie widać

Jak dzionek mija, bo mnie bardzooooooooooooo miło :>

Czyżby stosunkowo udana noc Bryniu :naughty: :naughty: :naughty::wink4:

to nie noc:>

możliwe że poranek albo początek pracy:D

Opublikowano

:siema:

znacie jakiś skuteczny sposób na upranie foteli? trochi mam upierdzielone ;( a wątpię zeby na myjni to dobrze zrobili..

Opublikowano

:siema:

znacie jakiś skuteczny sposób na upranie foteli? trochi mam upierdzielone ;( a wątpię zeby na myjni to dobrze zrobili..

Zrobio u pana Stasia. :decayed:

Też mam miły dzień. Taki w miarę luźny, ale dynamiczny - po prostu bezstresowy. :decayed:

Opublikowano

a dzie to? nie no musze gdzies w kozienicach poszukac,, bo sam to chyba nie dam rady ładnie wyprac..

Opublikowano

a dzie to? nie no musze gdzies w kozienicach poszukac,, bo sam to chyba nie dam rady ładnie wyprac..

Na Czarneckiego za Orlenem. :wink4:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 11:41_________________________________________________Gdzie w Radomiu kupić rower? Czy mamy sklep GIANT??

Opublikowano

Na Czarneckiego za Orlenem. :wink4:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 11:41_________________________________________________Gdzie w Radomiu kupić rower? Czy mamy sklep GIANT??

jak chcesz porządny rower poszukaj na kapturze;) tam w domkach niedaleko salonu opla[; zjeżdżasz z Kieleckiej tam jak jest koncowy 11 potem pierwsza w lewo i w prawo i po prawej stronie bedziesz mial sklep jak przejedziesz troche. mają dobry sprzęt znają się i cenią!![br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 11:49_________________________________________________

:szukaj: :szukaj: na forum było gdzieś jak samemu uprać! i tam chyba polecali vanisz jakiś!! więc :szukaj:;>

Opublikowano

i miałes do mnie zadzwonic w sprawie tych badań !!!

Zadzwonię jak już będę w samochodzie - wtedy jest najwięcej czasu. :wink4:

Co do rowerów - właśnie coś mi się kojarzy z tymi domkami na kapturze, ale nie wiedziałem gdzie to dokładnie jest. Dziś się tam wybiorę. :)

Opublikowano

Na Czarneckiego za Orlenem.

Jak juz to na Kieleckiej :naughty: A pan Stasio ostatnio coś się opierdziela, tak prali że zalali koledze alarm, trzeba było lawetę wzywać :kwasny:

Tomaszu[/b] rower dla ojca zamawiałam na 11-go listopada

Jak juz to na Szarych Szeregów, a dokładniej to uliczka Rożana :decayed:, bo nie kojarzę sklepu z rowerami na 11-listopada :mysli:

Tomek , na kapturze na Dekarskiej koleś ogarnia temat z konkretnymi rowerami :wink4:, jakis salon jest na Wierzbickiej ale tam nigdy nie byłem i nie wiem co oni tam maja. Kumaty jest takze gostek na Skłodowskiej, w podwórku :wink4:

Opublikowano

no właśnie o tym na dekarskiej mówię;)

A do Pana Stasia to nie jeżdżę już od dawna bo po 10 niezadowolonych myciach dałem sobie spokój;P

Dobrze piorą tam na chrobrego naprzeciwko politechniki w garażach tylko się cenią za to za***iście;)

Ja na początku sam bym to spr zrobić, zresztą w ten weekend chce sobie przeprać też w końcu bo mam syfiaste i w domciu znalazłem odkurzacz piorący więc zobaczymy co da się wymotać

Opublikowano

Dobrze piorą tam na chrobrego naprzeciwko politechniki w garażach tylko się cenią za to za***iście

Hehe, skąd ja znam tę pralnię :decayed:

oZiX, jak masz odkurzacz pioracy dasz rade bez problem, kup sobie taki środek do prania tapicerek, zapomniałem jak się nazywa, dostaniesz go w M1 na pasażu na stoisku Karchera, i tym wypierzesz elegancko :wink4:

Opublikowano

Dobrze piorą tam na chrobrego naprzeciwko politechniki w garażach tylko się cenią za to za***iście

Hehe, skąd ja znam tę pralnię :decayed:

oZiX, jak masz odkurzacz pioracy dasz rade bez problem, kup sobie taki środek do prania tapicerek, zapomniałem jak się nazywa, dostaniesz go w M1 na pasażu na stoisku Karchera, i tym wypierzesz elegancko :wink4:

o dziękować;> To ten Tydzień będzie pod znakiem sprzątania:P może Bryńka (wprawiona Kobitka) mi pomoże?:) :gwizdanie:

Opublikowano

może Bryńka (wprawiona Kobitka) mi pomoże?:) :gwizdanie:

No Tobie raczej nie odmówi :decayed: :decayed:

Opublikowano

może Bryńka (wprawiona Kobitka) mi pomoże?:) :gwizdanie:

No Tobie raczej nie odmówi :decayed: :decayed:

no ja wiem że mi ciężko się odmawia;D Prawda Tomaszu?:P[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 12:59_________________________________________________ale się nudze na wykładzie!! :nuda: :nuda:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 13:28_________________________________________________HohenesterAudiA4HS650RR1.jpg

pług dla Bryni:P[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 13:32_________________________________________________pics-med-14974-332192-2006-audi-a4-i-robot.jpg[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 13:34_________________________________________________wiejski_tuning_maluha

:polew: :polew:

wt.jpg

ale ma wydechy :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:

KOX![br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 13:36_________________________________________________świnia;d[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 13:38_________________________________________________ znalazłem coś o nas:P

Opublikowano

juz uprałem sam vaniszem.. wyszło nawet niezle :) (za 2 razem :decayed: ) a co do roweru moge ci moj sprzedac :gwizdanie: :klamie: