Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bryńka coś cicha jesteś ;)

też na jej miejscu bym był cichy...bardzo cichy :polew:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Królu Ozixie, ty zobaczysz jak Królowa te kajdanki zakłada :gwizdanie: to też zebyś nie zamilkł

Michał - ratunkuuuuuuuuuuu :gwizdanie:

ach normalnie super będzie ale jako Królowa możesz wybrać mi innego męczennika :D[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 20:56_________________________________________________Możemy zrobić wymianę ;P zrzeknę się bonusu w zamian wypijesz piwo :evil: :evil:

Opublikowano

Zadne zamiany, wygrałeś- nalezy Ci się! :naughty:

Opublikowano
  • Autor

tambu-tambu jak mawia mój synek :polew:

Opublikowano

Zadne zamiany, wygrałeś- nalezy Ci się! :naughty:

Królowa też może się wypowiedzieć chociaż nie jak ją wybiorę to zniszczę swoja reputację ;( :kox: :kox: Biorę MCM:D[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 21:05_________________________________________________501 też mój :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Ozix Twoja reputacja jest najważniejsza

ale się jeszcze zastanów byłes kiedyś przykuty kajdankami do zderzaka

:polew: :polew: myslę że On na to czekał całe życie :decayed:

Opublikowano

a jednak musiało byc o sexie heheheh

Opublikowano

Ozix Twoja reputacja jest najważniejsza

ale się jeszcze zastanów byłes kiedyś przykuty kajdankami do zderzaka

a raz miałem tam taki epizod w życiu ... i nawet mile go wspominam :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 21:15_________________________________________________

a jednak musiało byc o sexie heheheh

bo to uniwersalny temat ale jakoś nie zauważyłem żeby ktoś użył tego słowa :D
Opublikowano

heheheh odzim, Ty tylko o jednym :decayed:

siemanko chlopaku :wink4:

Opublikowano

bo ja zawsze tak czarne to czarne biale to............. :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 21:20_________________________________________________ale i tak fajnie ze juz 500 peklo

Opublikowano

bo ja zawsze tak czarne to czarne biale to............. :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 21:20_________________________________________________ale i tak fajnie ze juz 500 peklo

opierdzielamy sie szkoda że tak późno ;/ ja kursuję między składaniem szafy a forum :D
Opublikowano

bylem dzis u rogala ale calkiem przypadkiem i poznalem naszego kolege klubowego norbiego co mial byc u bryni na parapecie wtedy [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 21:22_________________________________________________buja sie teraz bmw 330d z 2005 i był na programie

Opublikowano

jak sie nie myle to wyszło mu 215ps 450 Nm tyle ze to chyba orginal tak ma 205 ps a jemu wyszło 215 a po programie to nie weim ile mu wyjdzie

Opublikowano

bylem dzis u rogala ale calkiem przypadkiem i poznalem naszego kolege klubowego norbiego co mial byc u bryni na parapecie wtedy [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 21:22_________________________________________________buja sie teraz bmw 330d z 2005 i był na programie

a to o czy z mim gadałes, ?????

bo on albo o samochodach, albo o ciachaniu :polew:

Bryniu pierwszy raz czlowieka na oczy widzialem a i tak sie dogadalismy ze mial byc u ciebie :polew: pogadalismy chwile ale dowiedzialem sie czym jezdzil s4 2.8 2.6 i 1.9 bodajże jak wszystko zapamietalem
Opublikowano

a to o czy z mim gadałes, ?????

bo on albo o samochodach, albo o ciachaniu :polew:

to tak jak TY :decayed:

Opublikowano

to tak jak TY :decayed

dokladnie :polew:

Opublikowano

heheheh odzim, Ty tylko o jednym :decayed:

siemanko chlopaku :wink4:

tzn że z nim wszystko OK

Ozix strasznie mi przykro, że Cię już ktoś ,,przymocował" do zderzaka- chciałam być oryginalna ;(

Trudno, w takim razie bierz mcm-a

Bryniu do zderzaka nie do wnętrza tak ;P do zderzaka to mogę Ci z porzdu wkręcić ten hak jak Ci to tylko sprawi przyjemność MOJA KRÓLOWO :notworthy: :notworthy: :notworthy:

ja nim wziąłem swoją sie zastanawiałem nad 330xd z 03 w kombiaczu ;P ale zrezygnowałem ;P za duże koszta przy rejestracji/utrzymaniu ;)

odzim tra było się odezwać że w WW jesteś[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 21:31_________________________________________________502 MOJA!! :D

o ciachaniu i samochodach to każdy z nas może :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 21:31_________________________________________________jeszcze widno :kox: :kox:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 21:33_________________________________________________RFS gdzie na wakacje jedziemy :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

co Ty oZix , czaisz sie na te pierwsze posty? :decayed:

Opublikowano

latalem z zona po sklepach nie było czasu sie zastanowic a jak omijalem korki bylem przejazdem na mineralnej to wstapilem zobaczyc co sie dzieje w swiecie tuningu :)

Opublikowano

latalem z zona po sklepach nie było czasu sie zastanowic a jak omijalem korki bylem przejazdem na mineralnej to wstapilem zobaczyc co sie dzieje w swiecie tuningu :)

a jak przyszłe pokolenie:D??