Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przyjade :D

Z pejczykiem na Ozia. :naughty:

no ba...[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 23:55_________________________________________________

przyjade :D

Z pejczykiem na Ozia. :naughty:

no ba...

a tak apropos-to jakiegos grila bedziemy montowac za 2 tyg w piatek-na Mostkach

moze sie zbierzecie i zawitacie?

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 890,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oki oki, też się zwijam, bo oczy mi siadają.

Na dobranoc ciekawa reklama:

No to dobranoc. :)

Opublikowano

ale o mnie dbacie ;( ;( KOCHAM!!

Opublikowano

Musimy dbać o Ciebie, bo jesteś naszą maskotką spotową. :decayed:

Opublikowano

BRY NOC!

Musimy dbać o Ciebie, bo jesteś naszą maskotką spotową. :decayed:

Boń się!! Dawno o mnie nei zadbałeś!!
Opublikowano
  • Autor

dawno cię nie było :tongue4:

Opublikowano

wiem że tęsknisz!! za to w nagrode przed snem o Tobie pomyślę i przyjdę do Ciebie w Twoim! PA:*
Opublikowano

A bo Ty byś chciał tylko pinkiego i pinkiego. Tak to nie umiem dbać o Ciebie. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

wiem że tęsknisz!! za to w nagrode przed snem o Tobie pomyślę i przyjdę do Ciebie w Twoim! PA:*

przeżyję to jakoś :tongue4:
Opublikowano

A bo Ty byś chciał tylko pinkiego i pinkiego. Tak to nie umiem dbać o Ciebie. :decayed:

czasem mógłbyś mi jakiegoś kwiatka kupić albo do kina zabrać albo chociaż czekoladę a Ty nic nawet głupiego smska nie napiszesz ;([br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 00:04_________________________________________________

przeżyję to jakoś :tongue4:

TObie się to chyba podoba :D
Opublikowano
czasem mógłbyś mi jakiegoś kwiatka kupić albo do kina zabrać albo chociaż czekoladę a Ty nic nawet głupiego smska nie napiszesz

Czekaj, zaraz Ci napiszę. :decayed:

Dobra, zmykam już. Do jutra. :)

Opublikowano
  • Autor

TObie się to chyba podoba :D

nie, ale nic na to nie mogę poradzić że tobie się podoba...

ide spać BRA noć ...

Opublikowano

witam:)

musze się pochwalić latałem wczorak A6 2.8 silnik i co tu można więcej mówić chcę A4 z tym silnikiem:D:D:D:D piękna sprawa

Bryniu zazdroszczę tych prawie 200kucy no zazdroszczę...

Opublikowano

cześć!! p0ierwszy ale dramat miałem w robocie przychodzę i kawy nigdzie nie ma :slina: :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 07:27_________________________________________________dramat mówię wam!![br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 07:28_________________________________________________Witaj Bryniu :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy::kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :rose: :rose: :rose::giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 07:28_________________________________________________chyba trochę masz do poczytania :gwizdanie:

Opublikowano

Cześć Królu :buziak:

Bry All, wstawać śpiochy :buziak:

Tylko 2 strony doszło :gwizdanie: marnie :gwizdanie:

no marnie marnie ale za to u mnie na PW tłoczno i grubo i na sms-ach też :D:kox: :kox:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 07:35_________________________________________________jakoś chyba nasi temowicze lubią dyskrecję :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 07:35_________________________________________________qurde bez kawy dziś bym poległ :D[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 07:38_________________________________________________gdzie reszta>! WSTAWAĆ!![br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 07:38_________________________________________________"Przez lata doczekała się 15 dzieci, 54 wnucząt i 37 prawnucząt. (..)." :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

to trzba przenieść rozmowy z PW na radomskie i zrobić zamkniety dział :polew: :polew: :polew: :polew: :gwizdanie:

1000 stron do zlotu poleci :polew: :polew: :polew:

no myślę że spokojnie:D hehe ja wczoraj miałem takie miłe PW aż normalnie prawię dałem się uwieść :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

to trzba przenieść rozmowy z PW na radomskie i zrobić zamkniety dział :polew: :polew: :polew: :polew: :gwizdanie:

no myślę że spokojnie:D hehe ja wczoraj miałem takie miłe PW aż normalnie prawię dałem się uwieść :gwizdanie: :gwizdanie:

prawie??????????????? to kiepsko :gwizdanie:

no ja wiem że kiepskawo ale co ja poradzę na to że tylko Ty to potrafisz zrobić porządnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

no ja wiem że kiepskawo ale co ja poradzę na to że tylko Ty to potrafisz zrobić porządnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Tak mówisz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a to ciekawe :gwizdanie:

a czy ja powiedziałem coś czego jeszcze nie wiedziałaaśśś??
Opublikowano

Tak mówisz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a to ciekawe :gwizdanie:

a czy ja powiedziałem coś czego jeszcze nie wiedziałaaśśś??

:mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

:friends::giveheart::rose::kwiatek:

Opublikowano

witam:)

musze się pochwalić latałem wczorak A6 2.8 silnik i co tu można więcej mówić chcę A4 z tym silnikiem:D:D:D:D piękna sprawa

Bryniu zazdroszczę tych prawie 200kucy no zazdroszczę...

Jak będziesz sprzedawał swoją A3 to daj znać. :wink4:

Bryń, zaraz jadę do Pionek... :naughty: