Opublikowano 9 Czerwca 200917 l Autor drohawo - z niemcowni się takie wyciąga za 6000zł Może i się wyciąga, a raczej handlarze wyciągają. Przeciętna kobita nie pojedzie do niemcowni po samochód. Poza tym podana cena nie jest sztywna. to 6000 daje :>
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l Dobra Pany, lecę spaciu. Do jutra. no i nie wyjaśniłeś mi kto to jest szwagierka :!:
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l Autor to 6000 daje :> Chcesz to umówie Cię na oględziny tego auta. :> za 6000 w ciemno biorę [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:41_________________________________________________ Dobra Pany, lecę spaciu. Do jutra. no i nie wyjaśniłeś mi kto to jest szwagierka :!: http://pl.wiktionary.org/wiki/szwagierka[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:44_________________________________________________http://pl.wikipedia.org/wiki/Relacja_rodzinna[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:44_________________________________________________ :>
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l nie mogłeś po prostu napisać "Szwagierka to siostra współmałżonka, " Tomaszu nie mówiłeś że masz żonkę :bicz3: :bicz3: :bicz3:
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l bry noc Skarby zmordowana dzis jestem na maxa do jutra ostatnio ciągle jesteś zmordowana chyba czas załatwić Ci wolne już niedługo piątek i sobota ;D
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l Autor Brynia mówi że jest zmordowana ale ona chodzi z Ukciem :sexinbed:
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l Brynia mówi że jest zmordowana ale ona chodzi z Ukciem :sexinbed: tylko nie mówi wprost żebyśmy nie byli zazdrośni (najpierw napisałem zmęczeni )
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l gdzie w Radumiu ładnie obszywają kiery :?: o stary mój kolega miał takiego magika że jak mu zrobił kiere i siedzenie w b5 to nie było widać w kierze że jest nowo obszyta czy zużyta a fotel idealnie taki sam spytam go jutro gdzie był bo i tak będę musiał podjechać z fotelem :gwizdanie:
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l Autor gdzie w Radumiu ładnie obszywają kiery :?: o stary mój kolega miał takiego magika że jak mu zrobił kiere i siedzenie w b5 to nie było widać w kierze że jest nowo obszyta czy zużyta a fotel idealnie taki sam spytam go jutro gdzie był bo i tak będę musiał podjechać z fotelem :gwizdanie:
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l Autor ja swoją kiere planuje wymienić :gwizdanie: :gwizdanie: to już nie zmieniasz furaka
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l ja swoją kiere planuje wymienić :gwizdanie: :gwizdanie: to już nie zmieniasz furaka a co to ma wspólnego ?? więcej za niego będę krzyczał wtedy [; jak mi wypali 2-ga robota to trochę jeszcze się z nim pomęczę odłożę i kupie se S5;P[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 23:25_________________________________________________ Kurde CZEŚĆ KUREDU
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l macie spota w piątek nie odwołany[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 23:28_________________________________________________kuredu Ty masz 2.0 tFSI>??
Opublikowano 9 Czerwca 200917 l macie spota w piątek nie odwołany[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 23:28_________________________________________________kuredu Ty masz 2.0 tFSI>?? tak po programie na 270KM