Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://pl.wikipedia.org/wiki/Prokrastynacja buhehehe :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 21:03_________________________________________________

chętnie bym Cię zabrała ale Kaśka ma mieć babski wieczór :rolleyes:

zdzwonimy się w sobotę, zobaczę o której się obudzę i w jakim stanie będę :gwizdanie:

na kolacje też mogę przygarnąć :gwizdanie: :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 903,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak bym została w sobotę do kolacji, to już na bank jestem ryczącą 30-stką po rozwodzie :gwizdanie:

[; no i co myślisz że długo się utrzymasz ?? W tym temacie z 7 nowych mężów bym Ci znalazł :D i może niektórzy bez kredytów :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 21:11_________________________________________________gdzieś ostatnio wyczytałem że najlepszy związek taki co wykorzystuje w pełni zapotrzebowanie na :sexinbed: :sexinbed: to właśnie takie że facet tak ze 21-22 lata a kobitka ze czydzieści :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

jak bym została w sobotę do kolacji, to już na bank jestem ryczącą 30-stką po rozwodzie :gwizdanie:

[; no i co myślisz że długo się utrzymasz ?? W tym temacie z 7 nowych mężów bym Ci znalazł :D i może niektórzy bez kredytów :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 21:11_________________________________________________gdzieś ostatnio wyczytałem że najlepszy związek taki co wykorzystuje w pełni zapotrzebowanie na :sexinbed: :sexinbed: to właśnie takie że facet tak ze 21-22 lata a kobitka ze czydzieści :gwizdanie: :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

jak znajdziesz cos sensownego, bez kredytu- co jeszcze weżmie mój kredyt i kupi Evo X to daj znać[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 21:25_________________________________________________ale ja jeszcze nie ma 40-stki :gwizdanie:

napisałem czydzieści a nie 40 :gwizdanie: :gwizdanie: no do takich warunków to jedynie co mogę to mogę zgłosić tylko swoja kandydaturę :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

tylko pamiętaj że Evo ma być białe i od razu po tuningu :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

a może kość słoniowa :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 21:36_________________________________________________Tobie biały a mi różowy pod kolor bielizny :kox: :kox:
Opublikowano
  • Autor

no może być ale KM trochę mało :gwizdanie: musi być takie co Poźka robi :evil:

jak się zrobi to i Poźka zrobi :>
Opublikowano

to jak pod kolor to czerwone poproszę :naughty:

ale nie móiłem pod kolor czyjej ;)

no może być ale KM trochę mało :gwizdanie: musi być takie co Poźka robi :evil:

dla Ciebie to takie co go dwa razy zrobi :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Opublikowano

k**wa, czasem chciałbym chociaż trochę pobyć w skórze kobiety. :polew:

Opublikowano

kurfa, czasem chciałbym chociaż trochę pobyć w skórze kobiety. :polew:

nie będę pytam czemu:P no dobra czemu??:D
Opublikowano
  • Autor

oZiU podanie napisałeś :naughty:

Opublikowano

Oziek, startuj na klubowicza to będziesz nas reprezentował w OMS - Ogólnopolskie Mega Spamowanie. :D

Opublikowano
  • Autor

Oziek, startuj na klubowicza to będziesz nas reprezentował w OMS - Ogólnopolskie Mega Spamowanie. :D

ty

spać miałeś iść :evil:

Opublikowano

ty

Ale na radomski to zawsze trzeba luknąć - nawet jak się już na oczy nie widzi. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ty

Ale na radomski to zawsze trzeba luknąć - nawet jak się już na oczy nie widzi. :decayed:

:good: :good: :good::wink4:
Opublikowano

Dobra, teraz to już na pewno idę spać. :decayed:

OZIEK NA KLUBOWICZA!

Opublikowano
  • Autor

Dobra, teraz to już na pewno idę spać. :decayed:

OZIEK NA KLUBOWICZA!

3 X TAK :good: :good: :good:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 01:26_________________________________________________ŚPITA :?: :?: :?: :>
Opublikowano

CZe ;) Fajno pany że tak chceta ale nie mogę jeszcze bo mi brakuje 10 postów w technicznym a nie będę nabijał na pałę!

w OMS nie mają szans :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 09:54_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/radomwitam-t83581.0.html;topicseen

Opublikowano

Witajcie, byliście na procesji? :naughty:

A tak BTW kiedy jest palmowa niedziela? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Witajcie, byliście na procesji? :naughty:

A tak BTW kiedy jest palmowa niedziela? :mysli:

przed wielkanocą tomaszu :decayed: