Opublikowano 11 Czerwca 200917 l Witajcie, byliście na procesji? A tak BTW kiedy jest palmowa niedziela? w którąś niedziele ??
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l Autor Witajcie, byliście na procesji? A tak BTW kiedy jest palmowa niedziela? w którąś niedziele ?? oZiU nie spamuj tylko składaj wniosek :>
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l przed wielkanocą tomaszu No bo zawsze wiedziałem, ale w tym roku jeszcze nie widziałem palemek i to mnie zdezorientowało.
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l przed wielkanocą tomaszu No bo zawsze wiedziałem, ale w tym roku jeszcze nie widziałem palemek i to mnie zdezorientowało. bo w tym roku siedziałeś na forum zamiast w kosciele Witajcie, byliście na procesji? A tak BTW kiedy jest palmowa niedziela? w którąś niedziele ?? oZiU nie spamuj tylko składaj wniosek :> no to powiedz mi co ja mam tam napisać ??
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l no to powiedz mi co ja mam tam napisać ?? Coś od serca. Tylko nie rozpisuj się za bardzo, bo będzie brecht... :gwizdanie:
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l no to powiedz mi co ja mam tam napisać ?? Coś od serca. Tylko nie rozpisuj się za bardzo, bo będzie brecht... :gwizdanie: nie mam koncepcji napiszcie mi coś to przekleje
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l Autor no to powiedz mi co ja mam tam napisać ?? Coś od serca. Tylko nie rozpisuj się za bardzo, bo będzie brecht... :gwizdanie: nie mam koncepcji napiszcie mi coś to przekleje użyj swojej weny twórczej Królu
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l no to powiedz mi co ja mam tam napisać ?? Coś od serca. Tylko nie rozpisuj się za bardzo, bo będzie brecht... :gwizdanie: nie mam koncepcji napiszcie mi coś to przekleje użyj swojej weny twórczej Królu napiszem:Jam jest Król i tyle [;
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l Oziu, no ale najpierw musisz spełnić warunki bycia klubowiczem.. A podanie to takie jak o pracę.
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l Oziu, no ale najpierw musisz spełnić warunki bycia klubowiczem.. A podanie to takie jak o pracę. [; podania o pracę jeszcze nigdy nie psiałem [;
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l [; podania o pracę jeszcze nigdy nie psiałem [; Musisz napisać, że jesteś królem itp. Na pewno każdy Cię zrozumie.
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l [; podania o pracę jeszcze nigdy nie psiałem [; Musisz napisać, że jesteś królem itp. Na pewno każdy Cię zrozumie. nikt mnie tak dobrye nei yroyumie jak Tz ł=[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 12:37_________________________________________________o klawiatura sie zjebła ;P[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 12:37_________________________________________________dobra to jakie muszę mieć warunki na A4K:D??
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l z tego co widzę warunki spełniasz no wczoraj wysłałem podanie do assistance więc idę się reklamować ;P
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l Jeszcze ten dział techniczny. Nie sprawdzałem Ozia statystyk, ale sam mówił, że brakuje mu 10 postów.
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l Układ Elektryczny 23 Wnętrze 23 Nadwozie 17 Nawigacja , Car Audio i CB-Radio 16 Warsztat - Zrób to sam 12 Felgi i Opony 10 SUMA: 101
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l SUMA: 101 Jeśli tak to pisz podanie - masz jeszcze szanse dogonić największych spamowiczów w wątku ogólnopolskim.
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l SUMA: 101 Jeśli tak to pisz podanie - masz jeszcze szanse dogonić największych spamowiczów w wątku ogólnopolskim. nei czaje:P[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 13:03_________________________________________________dobra napisałem jakieś głupoty
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l SUMA: 101 Jeśli tak to pisz podanie - masz jeszcze szanse dogonić największych spamowiczów w wątku ogólnopolskim. nei czaje:P Jak dostaniesz klubowicza to zaczaisz
Opublikowano 11 Czerwca 200917 l Autor SUMA: 101 Jeśli tak to pisz podanie - masz jeszcze szanse dogonić największych spamowiczów w wątku ogólnopolskim. nei czaje:P Jak dostaniesz klubowicza to zaczaisz witamy Kasiu