Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe pytam bo z tego co teraz wnioskuje to te 90 i 110 to najlepsze silniki podobno gdzies doczytalem ze 115 130 to pompowtryski i naprawa droga itd jeszcze malo wiem o 2,5 ale mowia ze w A6 to porazka a niby w a4 daja ladnie rade

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 891,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

115 i 130 też dają radę...

Opublikowano

Podłączam się do tematu. Mój brat szuka teraz A6 < 2000 r. i uparł się na 1.9. W sumie słusznie, ale wygląda na to, że 2.5 są tańsze - warto się pchać w ten silnik?? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Podłączam się do tematu. Mój brat szuka teraz A6 < 2000 r. i uparł się na 1.9. W sumie słusznie, ale wygląda na to, że 2.5 są tańsze - warto się pchać w ten silnik?? :mysli:

silnik 2,5 zaczął być dobry chyba po 2002 roku ten 163 KM, te 150 podobno strasznie blado wypadały,

tomaszu niech brat szuka coś ze 110 lub 116 i chipuje

Opublikowano

tomaszu [/b]niech brat szuka coś ze 110 lub 116 i chipuje

No niby tak, ale ciężko znaleźć A6 1.9 - mało tego jeździ. Poza tym wydaje się, że są droższe od 2.5. :mysli:

Tak czy siak przekażę bratu to co mówisz. :th:

Opublikowano
  • Autor

tomaszu [/b]niech brat szuka coś ze 110 lub 116 i chipuje

No niby tak, ale ciężko znaleźć A6 1.9 - mało tego jeździ. Poza tym wydaje się, że są droższe od 2.5. :mysli:

Tak czy siak przekażę bratu to co mówisz. :th:

zastanów się dlaczego tak mało A6 z 1,9 się sprzedaje, :mysli: bo to dobry samochód z b.dobrym silnikiem :wink4:
Opublikowano

Dokładnie 1.9 i dłubnac, chyba że traficie na 2.5 po remoncie wałków i reszty :decayed:

Opublikowano

No a ten 2.5 po 2002 r.? Warto czy mimo wszystko lepszy 1.9??

Opublikowano

Po 2002 163 lub 180KM :naughty:,juz poprawiony, bardzo dobry motor...jednak ja bym poszedł w 1.9 130KM ale tak jak zauwazyłeś, w przypadku A6 ze świecą takiego szukac :wink4:

Opublikowano

Brat chce jechać we wrześniu do Niemcowni z jakimś znajomych handlarzem - może coś znajdą.

Opublikowano

Może trafią, mój sąsiad ma właśnie takie 180 konne Q , fajnie to lata :naughty: , tylko mi akurat nie podobają sie te kraciaste tapicerki, w A4 poliftowych też one często wystepują :kwasny:

Opublikowano

Michał a Ty w Polsze jesteś??[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 13:25_________________________________________________Pamiętacie że dziś Asia zapraszała do siebie na 20[; koło adres na pw albo dzwońcie :>

Opublikowano

Oziu jak wszyscy to i ja tez prosze o info chyba ze mnie nie chcecie:(:(

co do A6 z tym silnikiem 2.5 to slyszalem ze padaka duzo tego jeżdzi i za grosze można kupić ale mówią ze straszne naprawy itd a jak ten silnik w A4 to samo bo słyszałem że w A4 jest ok?? nie kumam tego trochę:/[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 13:44_________________________________________________Tomaszu kiedyś wspominałeś bym dał znać jak ma A3 będzie szła w handel więc jeżeli chcecie możecie oglądać:)

Opublikowano

Tomaszu kiedyś wspominałeś bym dał znać jak ma A3 będzie szła w handel więc jeżeli chcecie możecie oglądać:)

Hmm, Ania raczej teraz się nie zdecyduje na zamianę, ale napisz ile chcesz za ten samochód.

Opublikowano

a godzinka?? bo bym was odwiedzil:D[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 16:46_________________________________________________ok Tomaszu więc jak się spotkamy to pogadamy:)

Opublikowano

a godzinka?? bo bym was odwiedzil:D

O 20:00. Ozio pisał kilka postów wcześniej. :)

Opublikowano

Tomaszu auto ubezpieczone :> przyjade nim do Ozia :>

OJEZU, NAPRAWDĘ!!!??? :drool:

Opublikowano

Michał a Ty w Polsze jesteś??[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 13:25_________________________________________________Pamiętacie że dziś Asia zapraszała do siebie na 20[; koło adres na pw albo dzwońcie :>

Tak, już jestem, ale niestety nie wpadne bom chory strasznie...jutro rano lecę do lekarza ;(

Opublikowano

Tak, już jestem, ale niestety nie wpadne bom chory strasznie...jutro rano lecę do lekarza ;(

Pan, o klimie chciałem z Tobą pogadać - będziesz w piątek na spocie?

Opublikowano

Jak się wykuruję to bedę