Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dobrego machera od komórek w Radomiu potrzebuje, skopał mi się wyswietlacz :disgust:

Chyba na Słowackiego to ogarną, numar kamienicy ok 30, dokładnie nie pamietam, na przeciwko jest fotograf Wajzer, wiec powinieneś łatwo znaleźć

Ew pojedz na Witolda, tam jest pełno komisów i napraw telefonów

spróbuje

Mam koleżkę który sie tym zajmuje, na Kusocinskiego ma punkt, dawaj znac jak bedziesz w R-miu to podjedziemy :wink4:

ok

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 903,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i ja już na zajęciach :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to się ucz ...

Opublikowano

Ozix, Ty baranie! Mówisz, że piszesz wniosek o klubowicza, a właśnie teraz na Twoim profilu zauważyłem, że nie spełniasz warunków - zbyt krótki staż, poza tym cholera Cie tam wie czego jeszcze nie spełniasz.. Ogarnij się i czytaj regulamin. Nie rób wstydu. :bicz3:

Opublikowano
  • Autor

Ozix, Ty baranie! Mówisz, że piszesz wniosek o klubowicza, a właśnie teraz na Twoim profilu zauważyłem, że nie spełniasz warunków - zbyt krótki staż, poza tym cholera Cie tam wie czego jeszcze nie spełniasz.. Ogarnij się i czytaj regulamin. Nie rób wstydu. :bicz3:

ccśśiiiii on sie uczy teraz... :>
Opublikowano

Nie martw się, on jest na tyle uparty, że się tym nie zrazi. Poza tym to taki jego fetysz jak jego obiekt westchnień krzyczy na niego. :decayed:

Opublikowano

to się ucz ...

NIE!

czego krótki??

data rejestracji 10 Grudzień 2008, 11:17

teraz mamy 13 maja to jest pół roku?

znowu mi smutno przez Ciebie!

PA!

Opublikowano
  • Autor

czego krótki??

a nie 5 miesięcy :mysli:[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 13:14_________________________________________________szóstka minie 10 czerwca[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 13:14_________________________________________________uzbrój się w cierpliwość i bądź grzeczny bo poparcia nie będzie :>

Opublikowano

czego krótki??

a nie 5 miesięcy :mysli:

zalezy jak liczysz!! dobra walic to nie chce już :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 13:16_________________________________________________

czego krótki??

a nie 5 miesięcy :mysli:[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 13:14_________________________________________________szóstka minie 10 czerwca[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 13:14_________________________________________________uzbrój się w cierpliwość i bądź grzeczny bo poparcia nie będzie :>

ZGODA! ale bez LODA![br]Dopisany: 13 Maj 2009, 13:16_________________________________________________ale i tak za moje zasługi tutaj powinienem być królem![br]Dopisany: 13 Maj 2009, 13:17_________________________________________________

Nie martw się, on jest na tyle uparty, że się tym nie zrazi. Poza tym to taki jego fetysz jak jego obiekt westchnień krzyczy na niego. :decayed:

NIE ODPOWIEDZIAŁEŚ CO Z PUSZKĄ!!

Opublikowano

ale i tak za moje zasługi tutaj powinienem być królem!

Ależ królem to jesteś. Jeszcze raz Ci mówię, że bez Ciebie by nie było spotów radomskich. :wink4:

Ale jak chcesz być różowym królem to musisz jeszcze poczekać. :decayed:

Opublikowano

Ależ królem to jesteś. Jeszcze raz Ci mówię, że bez Ciebie by nie było spotów radomskich. :wink4:

Oj bo skaram Cie moim różowym przyjacielem!!

Opublikowano
  • Autor

kurfa oZiU znowu oplułem monitor ... :polew:

Opublikowano

Nosz ku*wa, witki mi opadły. :zemdlal:

Opublikowano
  • Autor

nic ci tomaszu nie pozostaje jak trzymać d*pę nisko i z daleka od oZiA ... :polew:

Opublikowano

nic ci tomaszu nie pozostaje jak trzymać d*pę nisko ... :polew:

Ja już nie wiem co mam robić. Ozix zaczyna grać w otwarte karty. Straszy mnie... nie będę mówił kim, a raczej czym. Kuźwa no. Nie można się ruszać z domu bez stalowych gaci. :wallbash:

Opublikowano

nic ci tomaszu nie pozostaje jak trzymać d*pę nisko i z daleka od oZiA ... :polew:

dla ścisłości mówiłem o czymś innym zboczki!![br]Dopisany: 13 Maj 2009, 14:02_________________________________________________

nic ci tomaszu nie pozostaje jak trzymać d*pę nisko ... :polew:

Ja już nie wiem co mam robić. Ozix zaczyna grać w otwarte karty. Straszy mnie... nie będę mówił kim, a raczej czym. Kuźwa no. Nie można się ruszać z domu bez stalowych gaci. :wallbash:

Uważaj! Bo jak ja założę męski pas cnoty to będzie bolało!!

POGLĄDOWO:

pascnoty.jpg

Opublikowano
  • Autor

kkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrfffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaa .... :polew:[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 14:06_________________________________________________oZiX widzę że nie rzucasz słów na wiatr i poważnie na tomaszka się szykujesz :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 14:07_________________________________________________ale chyba rozmiar o 2 x za duży jak na ciebie oZiU :tongue4:

Opublikowano

ale w piątek jadę po Ciebie :gwizdanie: :gwizdanie: :kox::naughty::polew:

Opublikowano
  • Autor

ludzie ja sie tak w pracy nie mogę śmiać bo się klienci oglądają czy ja normalny jestem :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

spadłam z krzesła po przeczytaniu ostatnich postów

dziękuje dziękuje skończyły mi się zajęcia więc lecę!!:D[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 14:10_________________________________________________

ludzie ja sie tak w pracy nie mogę śmiać bo się klienci oglądają czy ja normalny jestem :polew:

a ja w szkole:P na wykladach i ćwiczeniach