Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ozixu jakie ty masz te felgi alu czy stalówki i ile chcesz :?:

On to ma chyba te takie, na których kiedyś jeździł - stalówko-alusy z B5.

a to już wiem jakie,

to już wolę czarne stalówki :tongue4:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 902,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to już wolę czarne stalówki :tongue4:

Też bym wolał, haha. :decayed:

Czarne stalówki mają charakter. :naughty:

Opublikowano

to już wolę czarne stalówki :tongue4

tez chce :)

ile moga kosztować 15" do b6?[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 11:41_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_sprzedam_felgi_stalowe_15_oryginalne-t97729.0.html

6 cali to nie za waskie?

Opublikowano

mam aleu/stalu nie to nie;p to wypieprzę do kosza:P Tomaszu gdzie opony zamawiałeś ?? bo też potrzebuje a nie wiem jakie i skąd:D

Opublikowano

ile moga kosztować 15" do b6?

A ze 230 zł. No chyba, że kupisz używane. W sumie to dziwnie by takie redło wyglądało na nowych stalówkach.. :gwizdanie: :decayed:

Oziu, mam wspaniałe źródło - mój znajomy handluje oponami, jak chcesz to Cię z nim skontaktuje - on Ci coś doradzi, a później przywiezie na miejsce.. :wink4:

Opublikowano

A ze 230 zł. No chyba, że kupisz używane

no za 230zł komplet nowych ?

Opublikowano

Niestety sztuka tyle kosztuje..

Opublikowano

ile moga kosztować 15" do b6?

A ze 230 zł. No chyba, że kupisz używane. W sumie to dziwnie by takie redło wyglądało na nowych stalówkach.. :gwizdanie: :decayed:

Oziu, mam wspaniałe źródło - mój znajomy handluje oponami, jak chcesz to Cię z nim skontaktuje - on Ci coś doradzi, a później przywiezie na miejsce.. :wink4:

git;> on z Radumia jest cyz okolic czy dalej??[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 11:58_________________________________________________kutfa;P a 1 opona na zime ile;D?? ze 2k na komplet pewnie mało będzie;p
Opublikowano

Niestety sztuka tyle kosztuje..

to ja sobie chyba gdzieś używki wycharczę.. z tyle to alusy można kupić :gwizdanie:

Opublikowano

Oziu, ja za komplet płacę ok. 1800 zł (stalówki 15", opony GoodYear 195/65 i śruby).

Kolo od opon jest spod Radomia, ale tak jak powiedziałem - dowozi w każde miejsce.

Opublikowano

spoko tylko zastanawiam się cyz zostawić na moich 16 czy na tamte 15;P

Opublikowano

to ja sobie chyba gdzieś używki wycharczę.. z tyle to alusy można kupić :gwizdanie:

No tak, ale alusy są słabe. Nie ma to jak czarne stalóweczki. :naughty:[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 12:05_________________________________________________Oziu, czy kupisz same opony 16" czy opony ze stalówkami 15" to zapłacisz podobe pieniądze. Poza tym zimą lepiej się jeździ na 15" - oszczędzisz zawieszenie. :wink4:

Opublikowano

no to moze na tamte alusy sobie kupie oponki[;??:>> one są mocne;)

Opublikowano

no to moze na tamte alusy sobie kupie oponki[;??:>> one są mocne;)

No tamte nadają się na zimę..

Opublikowano

No tak, ale alusy są słabe. Nie ma to jak czarne stalóweczki. :naughty:

dlatego szukam stalówek :kox:

Tomaszu jaka masz szerokość tych stalówek? bo opony mam w tym samym rozmiarze a nie wiem jakich szukać.. :mysli:

Opublikowano

Tomaszu jaka masz szerokość tych stalówek? bo opony mam w tym samym rozmiarze a nie wiem jakich szukać.. :mysli:

Kurde, nie wiem, ale opony kupiłem 195. Ale z tego co wiem to śmiało można wrzucić 205.

Jak będziesz szukał to mów jakie masz opony i coś Ci dobiorą.

Opublikowano

Kurde, nie wiem, ale opony kupiłem 195. Ale z tego co wiem to śmiało można wrzucić 205.

to pewnie z 7"

te 6" sa za 180.. ale chyba trochę za waskie :mysli:

Opublikowano
  • Autor

mam aleu/stalu nie to nie;p to wypieprzę do kosza:P Tomaszu gdzie opony zamawiałeś ?? bo też potrzebuje a nie wiem jakie i skąd:D

jak masz wypieprzyć to lepiej mi daj :wink4:, [br]Dopisany: 09 Październik 2009, 15:59_________________________________________________wujek ty chcesz logować czy sprawdzić błędy bo do logowania trzeba mieć kawałek długiej prostej bez ruchu i misiaków :mysli:
Opublikowano

wujek ty chcesz logować czy sprawdzić błędy bo do logowania trzeba mieć kawałek długiej prostej bez ruchu i misiaków :mysli

i to i to najlepiej :decayed:

kto będzie :mysli: bo my chyba we 2 wpadniemy :gwizdanie: