wuju Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ale ostatnio było to samo.. to jest forum a4 a nie kto lepiej 2 pojedzie,, :doh1:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 A to z kim wojna była ? Dopiero czytam wstecz...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Właśnie czytam straszniej konfliktowy gość z Eu go przywiało na pewno... Kwa ale dymu narobiłem przez to Eu a napisałem tam tylko kilka postów... O dziwo jeszcze mnie nie zbanowali(teraz to pewnie kwestia czasu) Przyznać sie kto we mnie zwątpił i myślał że przeniosłem sie do EU ?
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Co sie wcinasz nie ciebie pytam
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Co sie wcinasz nie ciebie pytam Jakbyś umiał czytać to byś nie pytał Perfekcja twojej mentalności nie obliguje mnie do rozważania dalszych logicznych aspektów twojej wypowiedzi... chłopczyku
wuju Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 po ch.j to czytasz? bo nalezę do RSF a to nasz wontek :gwizdanie: a ty po h_u_j piszesz? urósł ci chociaż z centymetr? [br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 18:16_________________________________________________zresztą nie zniżam sie do twojego poziomu bo mnie pokonasz doświadczeniem.... szerokości
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Perfekcja twojej mentalności nie obliguje mnie do rozważania dalszych logicznych aspektów twojej wypowiedzi... chłopczyku to wracaj tam gdzie Twoje miejsce po ch.j to czytasz? bo nalezę do RSF a to nasz wontek :gwizdanie: sprawdzaj błędy zanim klikniesz "wyslij" Tu jest moje miejsce leszczu bury
mcm Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 siema Adrian widze że EŁU ci się znudziło a jonny znowu ma okres
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Siema MCM Odpowiadam na twoje pytanie tutaj a nie na Eu Fura już śmiga ale jeszcze malowanie ją czeka i zostawiam ją chyba u Siraka Znalazłem na necie drugi klub wiec sie zarejestrowałem żeby zobaczyć czy są jakieś spoty w Radomiu zamiast tego znalazłem Burdel między obydwoma klubami
mcm Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 chipa robiłeś w vtechu :?: coś mało wyciągnęli [br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 18:44_________________________________________________chyba że na seryjnych wtryskach tyle wydało :?:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Nie mam 216 już ale silnik jest świeżo po remoncie mam jeszcze przyjechać na dodatkowe strojenie
mcm Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 lekko powinno wyjść 130 KM i ok 290 Nm, a serię jaką miałeś :?:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 lekko powinno wyjść 130 KM i ok 290 Nm, a serię jaką miałeś :?: Seri nie mierzyli bo przyprowadziłem samochód w stanie "nie na chodzie" Tam zrobili remont silnika i przy okazji program... Tak jak pisałem wcześniej rozrząd przy uderzeniu przeskoczył o prawie 90 stopni no i klepnęło mi zawory na 2 garach... Jak był u mnie odzim to stawiał na nastawnik pompy wtryskowej wiec zaciągnąłem wózek do Szmita i powiedział ze jest wszystko ok... Brynia dawaj ja sie napije ide do lodówki...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Ja miałem w lodówce tylko desperadosa ale twoje zdrowie Bynia
mcm Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 sorry za OT pije ktoś ze mną? :beer1:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Michała nadal brak na forum ?
wuju Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 mnie po wczorajszym piciu gardło napier.. wiec sobie dziś daruje ;(
Rekomendowane odpowiedzi