Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Mój pierwszy mod do oceny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wystarczy że napisałeś "Rogal" i już można pisać że wykres za***isty nie otwierając fotki :hi:

a po otworzeniu domysły sie potwierdzają, bardzo ładny przebieg momentu , autko musi być teraz dużo bardziej elastyczne.

I pamiętaj że to dopiero początek , następny krok to turbina BRD , wydajniejsze pompki , FMIC itd :)

Opublikowano

Rogal ma ta sama hamownie co dynosoft, jej pomiary zweryfikowałem na obciążeniówce i w moim przypadku odbiegaja od siebie (wykresy znajdziesz w moim watku) :wink4: Tak więc nie sugerowałbym się osiagnietymi wartościami :tongue4: Reszta jak to napisał spanky "standardowy mod"

Opublikowano

Witam

Nie wiem kiedy byłes w DS ale od niedawna oni maja taka hamownie jak moja czyli obciażeniowa :)

A to ze wyniki na róznych hamowniach beda sie róznic to jest jasne, zalezy to od zbyt wielu czynników niezależych nawet od samej maszyny krecacej rolkami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dla porównania wyniki weryfikowałem na MAHA przed i po modzie szczegóły znajdziesz w pod tym linkiem http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_19_tdi_130_by_dynosoft-t77997.0.html , które Twoim zdaniem są bardziej wiarygodne ?

zeby nie robic calkowitego OT to powiem, że z mojego punktu widzenia kawał dobrej roboty zostal wykonany :)

Opublikowano

ja tam wykresu zazdroszczę... właśnie taki bym chciał... ideał dla mnie bez szaleństw

Opublikowano

Różnica po modzie rzeczywiście jest i dla mnie wystarczy...na razie :wink4:,

Tylko teraz jeszcze muszę na jakiś serwis podjechać, bo oprócz tego, że wg Rogala ciutkę za mocno dymi to jeszcze po tygodniu testowania jakby zaczęła mieć jakieś humory powyżej 2000 obr. Konie owsem się zatruły czy jak, nie wiem :(

Mam nadzieję, że to tylko przejściowe przez tą deszczową pogodę.