Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Wymiana na kolorowy FIS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za***iście jakby można było dopasowac licznik z RS4 bo masz lap timera i co wazniejsze temp oleju:)

Opublikowano

do diesla nie bardzo :)

Poza tym tam prędkość kończy się na 320.

Wskazówka osiągałaby tylko połowę tarczy :)

Opublikowano

Ma ktoś namiary na człowieka, który potrafi zaprogramować liczniki z okolicy warszawy??? Kupiłem takie z kolorowym fisem... mam auto z USA, kupiłem europejskie ale też benzynowe... mam nadzieję, że uda się to zrobić. Jakby co prosze na maila [email protected] Jutro już będzie zamnotwana oryginalna navi :> Pozdrawiam

Opublikowano

skoro ciężko dopasowanac fis kolorowy to wiecie kto może w okolicach trójmiasta naprawia fis bo jeden pion pixeli mi zginął

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a jest możliwość wymiany samego wyświetlacza FIS (czerwony :arrow2: kolorowy), bez wymiany całego licznika :?:

Opublikowano

O, dobre pytanie - generalnie przy wymianie na kolor, każdemu zależy tylko na wyświetlaczu a nie na całych zegarach :naughty:

Opublikowano

z tego co wiem to się nie da... Zresztą jeśliby się dało to chyba wszyscy by wymieniali tylko wyświetlacz...

Opublikowano

no to lipa :kwasny:, ale z tego co pamiętam to koleś w ASO proponował mi właśnie takie rozwiązanie :mysli:

Opublikowano

jest całkiem inna przetwornica i elektronika tym sterująca.

Pewnie chciał licznik na podmiane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja już mam wymieniony licznik, pełny kolorowy fis:) a co najlepsze tak mi fachman zrobił, że w każdej chwili moge sobie liczniki zmieniać:) inaczej autko sie prezentuje... koszt imprezy to ponad 1000zł plus zakup licznika na allegro.

Opublikowano

Ja już mam wymieniony licznik, pełny kolorowy fis:) a co najlepsze tak mi fachman zrobił, że w każdej chwili moge sobie liczniki zmieniać:) inaczej autko sie prezentuje... koszt imprezy to ponad 1000zł plus zakup licznika na allegro.

A skąd taka kwota i to bez licznika?! :cool1:
Opublikowano

A znasz kogoś kto w B7 wymieni licznik??? Nie chodzi o kwote ale o to czy w ogóle ktoś to umie zrobić...????

Opublikowano

A z ciekawości, ile? :) ja jestem z Warszawy i tutaj pewnie inne ceny są... grunt, że mam licznik :decayed:

Opublikowano

ja za to biore 300 do 500 pod warunkiem że masz komplet kluczy, bo jest niezbędny i auto nie jest z USA lub arabii saudyjskiej.

Opublikowano

1000zł??? No to nieźle przepłaciłes... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Ja mam USA niestety... a licznik już mam europejski :>[br]Dopisany: 08 Maj 2010, 09:58_________________________________________________A jak pytałem na forum czy ktos to umie zrobić to nikt nie odpisał... a jak juz zrobiłem to nagle tylu krytyków...

Opublikowano

no to cena taka sobie:)

dla jednych za wysoka, a dla innych odpowiednia.

Nie miałeś problemów po tym zabiegu z bordnetzem(światła tył ,wycieraczki) i centralnym zamkiem?

Wiem że trzeba dopracować long coding w tych modułach żeby miało to ręce i nogi i było spasowane po bożemu.

Co by moduły się ze sobą nie gryzły.

Opublikowano

siedzieli nad tym cały dzień...[br]Dopisany: 08 Maj 2010, 10:04_________________________________________________posprawdzałem teraz wszystko o czym pisałeś i nie... z niczym nie mam problemów teraz, działa jak ta lala:) kurcze ależ on pięknie w aucie wygląda :) hehe jakby co to mam do sprzedania licznik, ten czerwony :)