jacol73 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 mam pytanie do osób które samodzielnie wymieniały owy łącznik,wiem że posiadam jeszcze stary typ tzn. kulowy, z dołem nie ma problemu ale góra to masakra,udało mi się odkręcić nakrętkę i na tym koniec, co zrobić mam z tą wredną śrubą ona jest wbijana, wkręcana,czy wtopiona w wahacz bo nie mogę jej ruszyć,pomocy!!!!
Wihajster Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 mam pytanie do osób które samodzielnie wymieniały owy łącznik,wiem że posiadam jeszcze stary typ tzn. kulowy, z dołem nie ma problemu ale góra to masakra,udało mi się odkręcić nakrętkę i na tym koniec, co zrobić mam z tą wredną śrubą ona jest wbijana, wkręcana,czy wtopiona w wahacz bo nie mogę jej ruszyć,pomocy!!!! kątówką uciąć i po sprawie
jacol73 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 a resztę tej śruby wybiję bez problemu ?
Wihajster Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 bardzo ciężko jest wyjąć łącznik starego typu bez rozcinania....wiec tnij i nie pękaj
MłodyA4 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Tnij widziałem jak to fachowiec robił tylko że on pieprzył się brzeszczotem
mlodyy Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 ja ostatnio sie meczylem z kacowka drazka za chu.... nie moglem odkrecic wiec ostatecznosc zostalo i podgrzalem palnikiem i poszlo, warto zainwestowac w maly palnik sprejowy czy jak to sie tam nazywa
shogun Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 też miałem ten problem :wallbash:pokombinowałem i odkrenciłem amortyzator od tego dolnego wachacza wybiłem srube mocująca przesunełem amortyzator do zewnątrz...i robi sie miejsce dowyjęcia łącznika oraz jego wymiane :)troszku zabawy,ale da się zrobić rade.
Gość Michał Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Wszystko da się zrobić, ale trzeba sobie życie ułatwiać
Rekomendowane odpowiedzi