Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczow, przechodze z Plus do Play, szukam fajnego fona. Nie jestem "przeżywaczem" komorkowym, telefon sluzy mi do dzwonienia, sms, okazyjnie do strzelenia jakiejs fotki czy wlaczenia radia gdy cos robie na wolnym powietrzu. Co doradzacie wybrac z oferty Play ?? Biore fona w taryfie 65, nie chce za niego duzo doplacac, nie interesuja mnie rowniez mega bajeranckie wynalazki Samsunga czy LG. Co bedzie lepsze-- prosze najchetniej o odpowiedzi osoby majace doswiadczenie z w/w fonikami. Pozdrawiam serdecznie. Aaaaa- nie robie glupoty przechodzac do Play ?? Bo w Plus po 8 latach daja mi 90 min w pakiecie i nic wiecej :disgust:

Opublikowano

ja przeszedłem z ery :gwizdanie:

po 4 latach, dopiero jak podpisałem zerwanie umowy to zadzwonili z konkretna oferta ale już byłem zdecydowany na play-a :)

poza tym ze czasami jakość rozmów jest słaba (ale o tym chyba jest już temat na forum) to jestem zadowolony, no i przy przejściu wybrałem właśnie 6500s no i jestem bardzo zadowolony z niego :kox: sporo moich znajomych go potem wybrało :wallbash: i chyba tylko w 1 przypadku głośnik do rozmów się przesterował i śmieszne dźwięki wydawał :cool1:

Opublikowano

Dzis do oferty Play doszla Nokia 6220 classic za 1 zeta, z GPS, foto 5 mega pixel, symbianem itp itd. Ma ktos doswiadczenia jakies z tym fonem ??

Opublikowano

Ja bym bral Symbiana. Pierwsza sprawa mozliwosc wygrywania aplikacji. Kolejna sam sobie aktualizujesz soft za pomoca zwyklego kabelka i programow ze strony nokia. Gps i aparat 5.0 mpixeli ja posiadam N95 i ma ta sama optyke i zdjecia sa rewelacyjne juz nie wspomne o filmach. Nie zastanawiaj sie tylko bierz Symbiana.

Moze rewelacyjnie nie wyglada ale funkcje ma bardzo dobre i na pewno Ci sie spodoba ;) Chodzi mi o kombajn multimedialny bo na pewno od N95 sie nie rozni jesli chodzi o funkcje i jakosc zdjeci i filmow.

Opublikowano

OT/ Flashować w domu można już wszystkie Nokie, nie tylko z Symbianem. Jeśli tylko oparta jest na BB5.

Opublikowano

Flashować w domu można już wszystkie Nokie, nie tylko z Symbianem. Jeśli tylko oparta jest na BB5.

No dobra ale Myslisz o zwyklym kablu oraz poragramie Nokia Software Upadater?? Czemu w takim razie nie poszla mi aktualizacja w 6280 po mimo zmiany product kodu (wczesniej byla w sieci 3 dlatego zmienialem aby zaktualizowac soft na Polski) w 6288 poszlo juz sprawnie gdyz jest na platformie symbian ?? Sorry za Ot ;)

Opublikowano

Flashować w domu można już wszystkie Nokie, nie tylko z Symbianem. Jeśli tylko oparta jest na BB5.

No dobra ale Myslisz o zwyklym kablu oraz poragramie Nokia Software Upadater?? Czemu w takim razie nie poszla mi aktualizacja w 6280 po mimo zmiany product kodu (wczesniej byla w sieci 3 dlatego zmienialem aby zaktualizowac soft na Polski) w 6288 poszlo juz sprawnie gdyz jest na platformie symbian ?? Sorry za Ot ;)

OT/ Nie wiem jak NSU, ale Phoenixem nie powinno być problemu z flashowaniem. Znajomy ubił kiedyś N73, gdy aktualizował firmware NSU. Polecam tą aplikację (Phoenixa) do transferu firmware. Nie ma też problemu z PC (nie musimy zmieniać Nemesisem), gdyż przed flashowaniem wybieramy jaką paczkę (z jakim PC) chcemy wrzucić na telefon. Gdybyś miał jakieś pytania, zapraszam na PM'a lub GG. Pozdrawiam.

Opublikowano

Panowie- super ze wypowiadacie sie tu jako fachowcy i sypiecie nowinkami technologicznymi jak z rekawa ale nie odbiegajmy prosze od tematu :decayed: Ja szukam fona do dzwonienia :polew:

Opublikowano

Używam na codzień 6500S, jestem bardzo zadowolony, uzywam go głównie do dzwonienia, smsów z niego akurat mało wysyłam, bateria 3 dni trzyma, aparat daje radę...polecam

Opublikowano

Panowie- super ze wypowiadacie sie tu jako fachowcy i sypiecie nowinkami technologicznymi jak z rekawa ale nie odbiegajmy prosze od tematu :decayed: Ja szukam fona do dzwonienia :polew:

nokia 6310i i wszystko w temacie :cool1:
Opublikowano

Z tych dwóch to 6500 Slide :wink4:

Opublikowano

miałem 6220 cl a mam 6500 i oba mogę polecić, fajne telefony :good:

Opublikowano

nokia 6310i i wszystko w temacie :cool1:

Jesli do dzwonienia to Krzyniek ma racje :good:

Zobaczcie jakie ceny sa teraz Noki 6310i dochodza do tysiaka jak stan jest super :decayed: Bateria trzyma ponad tydzien i to zawsze bedzie najwieksza zaleta 6310i :gwizdanie:

A z Tych dwoch no jesli nie masz checi poznac Symbiana i jego mozliwosci to kup 6500s i na pewno tez bedziesz zadowolony ;)

OT/ Nie wiem jak NSU, ale Phoenixem nie powinno być problemu z flashowaniem. Znajomy ubił kiedyś N73, gdy aktualizował firmware NSU. Polecam tą aplikację (Phoenixa) do transferu firmware. Nie ma też problemu z PC (nie musimy zmieniać Nemesisem), gdyż przed flashowaniem wybieramy jaką paczkę (z jakim PC) chcemy wrzucić na telefon. Gdybyś miał jakieś pytania, zapraszam na PM'a lub GG. Pozdrawiam.

Adam no masz racje ja mowiac szczerze w Phonixem nie dlubalem i to tyle koncze ten OT. Jesli kiedys bede potrzebowal wiedzy na temat flashowania Phonixem to na pewno sie odezwe ;)