Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 - podsumowanie kosztów w I roku użytkowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że mija rok od czasu kupna samochodu wklejam wszystkie koszty jakie ponioslem z tego tytulu. Ogolna kwota troche mnie przerazila, ale i tak ogolnie jestem happy i nigdy nie zmienię tej marki :rotfl:

Swoja drogą to polecam wszystkim zalozenie segregatora z fakturami na kazdą usterkę, wiadomo wtedy co sie zapsulo, jakie czesci zostały zalozone i za ile. Nie mówie juz o gwarancji.

Audi.jpg

c.d.n. :)

Opublikowano

na początku pisałem wszystko, ale gdy wyniki zaczeły mnie przerażać dałem sobie spokój :twisted:

Opublikowano

Nie powiem że mało wydałeś

Opublikowano

Myślę, że warto było wydac kilka stówek. Bo przecież bezpieczeństwo jest sprawą najważniejszą. Pozdrawiam Chrzanów i okolice :a4fan:

[ Dodano: 15-04-2007, 20:59 ]

Co by tu dużo nie mówic pozdrawiam również okolice Lublina :rolleyes:

Opublikowano

No ale kupione auto dosć tanio, i cena pewnie dlatego taka niska, włożyłeś sporo kasy, nei zwróci sieto, ale autko teraz jest naprawde zadbane i utrzmane :) no i do tego gazik założony.. :]

Opublikowano
no i do tego gazik założony

Dlatego następny rok będzie taniej jeśli wliczyć w to paliwo :wink:

Opublikowano

ja mam założony arkusz w excelu w którym wpisuje kazda wymieniana/robiona rzecz w Audicy .... z dokladna data i aktualnym przebiegiem plus oczywiscie koszta ...

p.s koszty ubezpieczenia/gnoju pomijam .... :wink: (tego nie da sie uniknac) .... :evil:

Opublikowano

Każda bryka inna. U mnie poza plecionka do tej pory nic (rok). Czeka mnie wymiana sprzegla i pewnie kolo dwumasowego, a i regeneracja Turbiny by sie przydala. Ale o tym wiedzialem kupujac A4. Koszty jak przy kazdym innym wozie za podobna cene zakupu.

Opublikowano

wydaje mi się tez, że jeśli sporo jest "napraw" to niekoniecznie świadczy to źle o aucie, ale dobrze o użytkowniku :twisted:

ja akurat mam mało wymian :lol: (ale to wiek auta mam nadzieję ...)

Opublikowano

Jest tego troszke ... u mnie o wiele mniej :wink: bez porwonania

Opublikowano
Jest tego troszke ... u mnie o wiele mniej :wink: bez porwonania

Prędzej czy później będziesz musiał coś wydać, chyba że sprzedasz auto

Opublikowano
Prędzej czy później będziesz musiał coś wydać, chyba że sprzedasz auto

Mam go 3 lata , autko jest super zadbane takze nie wkladam w niego zadnych pieniedzy , wydalem na niego z 2000-2500tys zl ale na przerobki :twisted: w tym roku sprzedaje :exclaim:

Opublikowano

wydales sporo,niemniej jednak nie dziwi mnie to bo ja wpakowalem w swojego ponad 8 tys plus cena auta...jak ktos wydak pare groszy to ma chyba szczescie...hehe

Opublikowano
  • Autor

Chciałem jeszcze dodac, ze samochod byl sprowadzony z Wloch :), a ja jestem I wlascicielem w Polsce.

Opublikowano

Mozna pewnie bylo wydac polowe mniej tylko czy to bylaby oszczednosc? Podoba mi sie ze robisz na dobrych czesciach i dzieki temu drugi rok napewno bedzie duzo tanszy :-)

Opublikowano
ja mam założony arkusz w excelu w którym wpisuje kazda wymieniana/robiona rzecz w Audicy .... z dokladna data i aktualnym przebiegiem plus oczywiscie koszta ...

p.s koszty ubezpieczenia/gnoju pomijam .... :wink: (tego nie da sie uniknac) .... :evil:

robie dokładnie tak samo + wpisuje ile zatankowałem a programik liczy średnie spalanie (zawsze leję do pełna).

Opublikowano

Oj strasznie ta lista wygląda :wink:

Nie wiem czy bym tyle dokładał do samochodu :rolleyes: wolałbym uzbierać te prawie 30k zł i kupić coś naprawde dobrego.

Ja przez rok wydałem na A4 jakieś 3.5k w tym opony zimowe i letnie za około 2200 zł. Nie licze ubezpieczenia/przegladu/paliwa.