KOval81 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam Panowie -zrobiłem osobiście pierwsze logowanie swojego AVF, aby sprawdzić kabelek. Jeśli można, to proszę o analizę i co ewentualnie poprawić. ,,,,,,,,,. Gdzieś mi zniknęła grupa normalnego logowania 000, więc zrobię przy okazji. LOGi jedynie statyczne na razie, bo robiłem sam. Z góry dzięki za podpowiedzi.[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 11:26_________________________________________________Panowie - podpowie któryś sensownie, bo chciałem furkę do doktora zapisać na Virusik i nie wiem, czy wypada.
spanky Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Panowie - podpowie któryś sensownie, bo chciałem furkę do doktora zapisać na Virusik i nie wiem, czy wypada. sensownie to trzeba zrobic logi dynamiczne ... w tym co pokazales nic nadzwyczajnego nie widac [no moze kat synchronizacji ] p.s a tak szczerze to powinienem skasowac watek
KOval81 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jak tylko znajdę kogoś do partnerowania w dynamicznych, to od razu wrzucę - szczerze, to nie znam się na vag'owaniu, więc proszę o wyrozumiałość Spanky
Darev Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 szczerze, to nie znam się na vag'owaniu początki są trudne, ale dla tych początkujących jest piękny wątek o VAGowaniu, czerwony tekst na początku tej strony i każdej innej w dziale "Diagnostyka VAG"
Rekomendowane odpowiedzi