chyski1 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 witam, mam takie troche dziwne pytanie... mianowicie chciał bym się dowiedzieć czy jest możliwość wstawienia klimy od podstaw do samochodu? dodam ze ja w swoim samochodzie tej klimy nie mam i nigdy nie miałe.... ale kto wie;D
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 oczywiście że jest .... ale nie jest to tania sprawa ...każdy warsztat lepszy z klimatyzacjami Ci to zrobi
domelq Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 myślę, że musisz liczyć koszt około 4000 PLN poczytaj tutaj http://www.autoklimatyzacja.com.pl/?page=montaz_kl
Pucek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 sam niemam, myślałem, ale gdybym się na to zdecydował to jedynie tak że kupuje 1.8T anglika, oczywiście z klimą, przekładam silnik i klimę, resztę sprzedaje na części, napewno bardziej by się to opłacało niż samo wstawienie klimy za 4 tyś zł, jak anglika kupisz za 5 tyś zł i całą karoserię i resztę gratów sprzedasz, możesz nawet wyjść na plus jeśli sprzedasz wszystko co tam było ale chyba najlepiej opłaca się kupić już auto z klimą
domelq Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 sam niemam, myślałem, ale gdybym się na to zdecydował to jedynie tak że kupuje 1.8T anglika, oczywiście z klimą, przekładam silnik i klimę, resztę sprzedaje na części, napewno bardziej by się to opłacało niż samo wstawienie klimy za 4 tyś zł, jak anglika kupisz za 5 tyś zł i całą karoserię i resztę gratów sprzedasz, możesz nawet wyjść na plus jeśli sprzedasz wszystko co tam było ale chyba najlepiej opłaca się kupić już auto z klimą na pewno jest tak najwygodniej
chyski1 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 dzięki za info, tak też myślałem ze tanio nie będzie..... ale cóż... komfort kosztuje:D
Gość Michał Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zamontowanie klimy ( montaż z napełnienie układu) ok 1000zł , klimatyzacja kpl 1400zł, przerabiał temat kolega z naszego forum...trzeba w dobrej cenie znaleźc graty
Rekomendowane odpowiedzi