Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Keżor

Pierwsze i ostatnie mi się podobają. Tylko lipnie by wyglądał chyba ten napis AMG w A4 :gwizdanie:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

buuu Keżor, ale dałeś d*py, jedynie to felgi z drugiego linka by podeszły, inne to hmm jak by to powiedzieć :decayed:

Opublikowano

Rezaj też :>

reżac bedzie dla mnie ASO Audi.

Prawdopodobnie zgłosze zderzak z AC

do tego dojdze jeden reflektor, a drugi reflektor oddam do regeneracji i wtedy włożę ksenon.

Chciałem wykombinowac ori ksenon, ale raczej by to nie przeszlo :disgust:

Opublikowano

do tego dojdze jeden reflektor, a drugi reflektor oddam do regeneracji i wtedy włożę ksenon.

Stanley, zakładaj HID i nie panikuj, ewentualnie zderzak ze spryskami do tego i jakoś to będzie :)

Opublikowano

Jak ASO reza to zero przyjemności :tongue4: Kupuj dobry HID i będziesz zadowolony. Kurde ja nie mam kiedy zadzwonić i zapytać o ta lampę :confused4:

Opublikowano

Stanley, zakładaj HID i nie panikuj, ewentualnie zderzak ze spryskami do tego i jakoś to będzie :)

kumple na blacharni zdjeli moj zderzak i zamontowali z powrotem.

Niestety nie leży jak wcześniej (odstaje po bokach) albo zderzak sie jakoś zdeformował, albo jeden odbój jest troche skrzywiony.

Druga opcja taka, że zgłaszam z AC, biorę kasę, kupuje na allegro zderzak pod spryski, spryski, lampy ksenon używki i montuje to sam

Gorzej jakby się okazało, że jak założe to sam to zderzak będzie dalej odstawał :confused4:

Opublikowano

kumple na blacharni zdjeli moj zderzak i zamontowali z powrotem.

Niestety nie leży jak wcześniej (odstaje po bokach) albo zderzak sie jakoś zdeformował, albo jeden odbój jest troche skrzywiony.

Druga opcja taka, że zgłaszam z AC, biorę kasę, kupuje na allegro zderzak pod spryski, spryski, lampy ksenon używki i montuje to sam

Gorzej jakby się okazało, że jak założe to sam to zderzak będzie dalej odstawał :confused4:

potem się pochwal ile Cie szarpnęli na AC i ile dostałeś kasy :) nie wiem czy też nie przykombinować :naughty:

Opublikowano

Mogło się coś na pasie przednim przestawić :gwizdanie:

Opublikowano

Jeszcze musze, Miszcze zrobic zadoscuczynienie :gwizdanie:

wpłace za niego na ten długopis i brelok i powinno być ok :decayed:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 15:25_________________________________________________Pucek a jakie masz AC, jakie T.U. ?

masz wykupiony udział własny i amortyzacje cześci ?

niezły kox :kox:

1JDS3J.jpg

Opublikowano

Stanley dajesz takie felgi jak on ma i wyrezam Ci ori xenon plus spryski :polew: :polew:

Opublikowano

Stanley dajesz takie felgi jak on ma i wyrezam Ci ori xenon plus spryski :polew: :polew:

RSowe mi sie podobają :tongue4::kox:

Opublikowano

To są chyba fele z S5

Opublikowano

:hi: panowie co tam słychować?[br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 16:59_________________________________________________Rafał te fele są eleganckie co pokazywałeś http://moto.allegro.pl/item869247451_piekne_felgi_5x112_8j18_audi_vw_wzor_rs6.html

jak mi nic innego nieprzyjdzie do głowy to właśnie takie zakupię :decayed:

Opublikowano

rozebrałem atlas do ćwiczeń.. teraz pozostało mi to znieść 3 pietra w dół i zapakować do furacza.. dzięki czemu bede jeszcze chudszy niż jestem a wiadomo że mniejsza masa to lepsze przyspieszenie :naughty:

Opublikowano

co się atlasa pozbywasz?

Opublikowano

Witam wszystkich :hi: Kurde dzis na trasie pokazalo mi sie cosik takiego 42gJi.jpg Co to takiego ? Zuzyte klocki ? Co polecacie dobrego :mysli:

Opublikowano

Kędzior nie kupuj takich bo są brzydkie jak cholera :gwizdanie: Kurde Pucek też o takich myśli. Trzeba szukać jakiegoś innego wzoru bo nie mogę mieć takich samych felg jak wszyscy :naughty:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 18:09_________________________________________________

Witam wszystkich hi Kurde dzis na trasie pokazalo mi sie cosik takiego Co to takiego ? Zuzyte klocki ? Co polecacie dobrego mysli

:hi: Co Ci się pokazało??

Opublikowano

Gdzieś na necie był opis kontrolek fisa. Jak znajde to wkleją A jeśli to klocki to chyba najlepsze do ferodo premier

Opublikowano

nie nie pozbywam się, zanabyłem właśnie i musiałem sam go sobie wynieść :decayed:

a kontrolka to klocki, miałem taką w polonezie :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.