Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm karton wódki myślę by spokojnie starczył ale wiesz nieporównuj ich spamu a naszych treściwych i merytorycznych wypowiedzi :decayed:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

coś przekombinowałeś najlepiej iść i się spytać a nie przez te kalkulatorki :wink4:

broker zawsze cos zarabia

ja rozwazylem chyba 20 opcji i najkorzystniejsza wyszla w PZMie

2100zl/rok ( z wykupieniem udziału własnego, amort. części i kompensacji sumy ubezp) - bez tego nie oplaca sie kupowac AC[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 02:24_________________________________________________

hmm karton wódki myślę by spokojnie starczył ale wiesz nieporównuj ich spamu a naszych treściwych i merytorycznych wypowiedzi :decayed:

:polew:

jak to sie kiedys mowilo: rozjbales mi tatuaze :polew:

Opublikowano

niewiem Stanley w tym ci niedoradzę bo się nieznam, pamiętam tylko że ja jak sie dowiadywałem o AC do poprzedniej furmanki to mnie wychodziło najtaniej w Warcie lub PZU ale niewiem bo wkońcu niewykupiłem :decayed:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 02:29_________________________________________________Stanley nieznam tego powiedzenia ale wierzę ci że tak się mówiło hehe

Opublikowano

niewiem Stanley w tym ci niedoradzę bo się nieznam, pamiętam tylko że ja jak sie dowiadywałem o AC do poprzedniej furmanki to mnie wychodziło najtaniej w Warcie lub PZU ale niewiem bo wkońcu niewykupiłem :decayed:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 02:29_________________________________________________Stanley nieznam tego powiedzenia ale wierzę ci że tak się mówiło hehe

mosz szczescie :decayed:

Opublikowano

kurde tak zerkłem to wysoko stoimy w statystykach hehehe

Opublikowano

kurde tak zerkłem to wysoko stoimy w statystykach hehehe

jak sie to sprawdza?

bo ja tego nie kumam

zrob z tego foto story :decayed:

Opublikowano

nom wchodzisz na stone głowną i na dole po lewej masz takie kółeczko i klikasz na nie hehe[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 02:37_________________________________________________jak będziemy na 1 miejscu to zrobie fote i wkleję i zawstydzimy innych hehe takze piszemy piszemy hehe

Opublikowano

nom wchodzisz na stone głowną i na dole po lewej masz takie kółeczko i klikasz na nie hehe[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 02:37_________________________________________________jak będziemy na 1 miejscu to zrobie fote i wkleję i zawstydzimy innych hehe takze piszemy piszemy hehe

nie mialem nigdy problemu z kompem,ale czuje sie zawstydzony

i dalej nie wiem w co mam kliknąć :gwizdanie:

Opublikowano

wchodzisz na głowną stronę schodzisz na sam dół i po lewej stronie będzie takie cośjak statystyki forum i zaraz obok takie kółeczko "wykresik" klikasz w to i ci sie wyświetla, zjeżdzasz troche niżej i bedziesz miał 10 najbardziej aktywnych użytkowników i inne takie rzeczy hehehe

Opublikowano

w tej chiwli moja przegladarka tego nie wyswiela :decayed:

bede zbieral sie spac

trzeba jutro zrobic cos pozytecznego :naughty:

Opublikowano

ja jutro pewnie wstanę koło 14 ehehhe[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 02:49_________________________________________________to co ty masz za przeglądarkę hehehe ale bym coś zjadł dobrego masakra hehehe[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 02:51_________________________________________________Stanley co myślisz jak bym sobie taki wydech zamontował (chodzi mi o dźwięk)

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 02:55_________________________________________________noi sobie poszedl tak bez porzegnania ;( hehehe :decayed: to ja też się zbieram a co :hi: hehehehe[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 02:58_________________________________________________poszperałem poszperałem trochę po forum i lecę spać teraz już na poważnie hehe
Opublikowano
:bry: Ładnie kutwa 15 stron a poszedłem spać po 23 :wallbash: Spadam do roboty do po poludnia :hi:
Opublikowano

:hi:

ja nie wiem ile stron doje.aliście bo juz się zgubiłem i nie wiem na której ostatnio się zatrzymałem :wallbash:

lecicie ostro ze spamem, jak neta odpale na chacie to Was dojadę :gwizdanie:

Opublikowano

dobry :hi:

Opublikowano

cooooooooooooo 10 stron :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

:naughty: :naughty: :naughty:

musze potem nadrobic od 548

Opublikowano

bry :hi:

Opublikowano

:bry: Somes

qwa widze sie towarzystwo rozkręca po 15 stron na dzień to już jest całkiem niezle tempo :)

Opublikowano

krolu byłes wczoraj na spocie ?

[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 09:31_________________________________________________Somes po tym połaczeniu mojej z twoją przybyło mi 23ps wiecej sprawdz czy ci nie ubyło :naughty:

Opublikowano

Somes po tym połaczeniu mojej z twoją przybyło mi 23ps wiecej sprawdz czy ci nie ubyło :naughty:

jakim połączeniu? :naughty:

Opublikowano

:hi:

ello ziomki widze że kędzior i stanley za długo nie pociągli

2 strony ale zawsze to coś

panowie jest problem :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

w piątek o 14 musze być w Wa-wie wója ze szpitala odebbrać i raczej kutwa nie pojade do gliwic

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

może mi się uda wpaść choć nachwile ale zabrac was nie moge sorkiiiiiiiiii :( :( :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.