Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe

Kanar, Ty masz 2 wiadomości:

pierwszą dostaje się chyba z automatu przy przywitaniu na newbie

a drugą masz za co ? :mysli:

:polew:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no generalnie to kablami się zajmuje w robocie non stop więc jeden w tą czy jeden w tą co za różnica :wink4: a korzyści znaczne :kox:

popracuj jeszcze nad ilością postów a będzie awans średnio raz na tydzień :decayed:

no musiałbym w końcu zajrzeć na techniczny to może by sie coś nabiło :)

no generalnie to kablami się zajmuje w robocie non stop więc jeden w tą czy jeden w tą co za różnica :wink4: a korzyści znaczne :kox

za to w kablach jestes wysoko w hierarchii :decayed:

Stan.. to nie brzmi dobrze :embarrassed:

Drugą wiadomość mam za założenie tematu w technicznym.. ale nikt mi nie odpowiedział bo wszystkich zagiąłem :P

Opublikowano

hehe

raz się przywitał i raz pożegnał :polew:

Opublikowano

no generalnie to kablami się zajmuje w robocie non stop więc jeden w tą czy jeden w tą co za różnica :wink4: a korzyści znaczne :kox:

popracuj jeszcze nad ilością postów a będzie awans średnio raz na tydzień :decayed:

no musiałbym w końcu zajrzeć na techniczny to może by sie coś nabiło :)

za to w kablach jestes wysoko w hierarchii :decayed:

Stan.. to nie brzmi dobrze :embarrassed:

ja to nie potrafię Rj 45 założyć [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 10:46_________________________________________________

hehe

raz się przywitał i raz pożegnał :polew:

:polew:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 10:46_________________________________________________Spotyka się dwóch kupli...jeden wysiada z OPLA VECTRA a drugi z AUDI A4. Nagle pada pytanie: wiesz co oznaczają te cztery kółka z przodu na mojej furze? Odp kumpla-nie. A ten na to: każde kółko to gwarancja bezawaryjnej jazdy przez 100 000tys km czyli łącznie 400 000 tys, a teraz popatrz na swoja furę-ty masz jedno i to jeszcze przekreślone :D

Opublikowano

Drugą wiadomość mam za założenie tematu w technicznym.. ale nikt mi nie odpowiedział bo wszystkich zagiąłem :P

a żegnać się jeszcze nie żegnałem :przebiegly:

Opublikowano

:>

Opublikowano

Kanar a jak tam zderzak i reszta rzeczy?

Bo moja dama stoi w aso a pierdo...lą się z robotą jak stara Drzewiecka...

U mnie w robocie to w tydzień Actrosa naprawiamy

A tu mają do wymiany zderzak i dwie lampy

Kur..wa, Audi się zachciało :mysli:

Opublikowano

generalnie to wygląda to tak:

- błotnik leży za szafą

- lampy zespolone leżą w szafie razem ze wtyczkami - brakuje silniczków regulacji

- zderzak leży w piwnicy razem ze spryskiwaczami (niestety jest po dzwonie i lakiernik będzie musiał nad nim popracować nieco)- brakuje mi kratek od strony kierowcy

- halogeny woże już w bagażniku - brakuje mi instalacji pod nie :polew:

no i musze jeszcze kupić zbiornik pod 2 pompki a jako że na aledrogo nie ma to będzie mnie to troche kosztować :confused4:

słowem brakuje mi z jakiś koło 1000zł żeby to złożyć na tip top

mam nadzieje że marzec-kwiecień już będzie zrobiony

Opublikowano

generalnie to wygląda to tak:

- błotnik leży za szafą

- lampy zespolone leżą w szafie razem ze wtyczkami - brakuje silniczków regulacji

- zderzak leży w piwnicy razem ze spryskiwaczami (niestety jest po dzwonie i lakiernik będzie musiał nad nim popracować nieco)- brakuje mi kratek od strony kierowcy

- halogeny woże już w bagażniku - brakuje mi instalacji pod nie :polew:

no i musze jeszcze kupić zbiornik pod 2 pompki a jako że na aledrogo nie ma to będzie mnie to troche kosztować :confused4:

słowem brakuje mi z jakiś koło 1000zł żeby to złożyć na tip top

mam nadzieje że marzec-kwiecień już będzie zrobiony

to grubo

za 1000zł widziałem kompletne takie zderzaki na allegro

+ 150 zł za spryski

+ do tego ta instalacja elektr.

Opublikowano

a mi wczoraj ktos wjebal do przedniego zderzaka pod blokiem chyba wycofywal i zajebal straty: to porysowany i lekko wgnieciony zderzak uszkodzony gril k**wa dopiero co go zrobilem ;(

Opublikowano

a mi wczoraj ktos wjebal do przedniego zderzaka pod blokiem chyba wycofywal i zajebal straty: to porysowany i lekko wgnieciony zderzak uszkodzony gril ku***a dopiero co go zrobilem ;(

:shocked: ;(

Opublikowano

no ja swój z halogenami i 2 kratkami wyciągnąłem za 480zł. tyle że z 3-4 stówy wyjdzie mnie malowanie i wyprostowanie bo jest strzelony z jednej strony - niby nie mocno ale zaburza to moje feng-shui :wink4:

instalacje pod halogen pociągne raczej sam, spryskiwacze też podepne tylko malowanie zostanie.

No i pora już szukać felg na lato :rolleyes:

Diman wyrazy współczucia jak wd.pisz sam to nie boli tak bardzo jak zrobi to ktoś kto sie nie przyzna :confused4:

Opublikowano

a mi wczoraj ktos wjebal do przedniego zderzaka pod blokiem chyba wycofywal i zajebal straty: to porysowany i lekko wgnieciony zderzak uszkodzony gril ku***a dopiero co go zrobilem ;(

ups. ;(

Opublikowano

no ja swój z halogenami i 2 kratkami wyciągnąłem za 480zł. tyle że z 3-4 stówy wyjdzie mnie malowanie i wyprostowanie bo jest strzelony z jednej strony - niby nie mocno ale zaburza to moje feng-shui :wink4:

instalacje pod halogen pociągne raczej sam, spryskiwacze też podepne tylko malowanie zostanie.

No i pora już szukać felg na lato :rolleyes:

Diman wyrazy współczucia jak wd.pisz sam to nie boli tak bardzo jak zrobi to ktoś kto sie nie przyzna :confused4:

no zebys wiedzial jak jebnalem to nic a teraz to caly rozczesiony jestem zajebalbym kolesia

Opublikowano

PRZYPOMINAM O WPŁATACH ZALICZEK NA ZLOT ZIMOWY - ZOSTAŁO KILKA DNI

A jak ktoś za brak wpłaty z listy wyleci to potem może być problem się na nią dostać :wink4:

Opublikowano

PRZYPOMINAM O WPŁATACH ZALICZEK NA ZLOT ZIMOWY - ZOSTAŁO KILKA DNI

A jak ktoś za brak wpłaty z listy wyleci to potem może być problem się na nią dostać :wink4:

:good:

ja wpłaciłem 2 dni temu :decayed:

ale pewnie chłopak jeszcze nie może się doliczyć, bo puściłem mu taki przelew, że stan konta zwiększył mu się o dwa zera :kox:

Opublikowano

mnie nie stać więc się nie wpisywałem nawet :wink4:

http://www.allegro.pl/item898871986_jedyne_takie_na_allegro.html

co o tym myślicie?? środek oczywiście na czarno bo inaczej tego u siebie nie widzę :naughty:

Opublikowano

mnie nie stać więc się nie wpisywałem nawet :wink4:

http://www.allegro.pl/item898871986_jedyne_takie_na_allegro.html

co o tym myślicie?? środek oczywiście na czarno bo inaczej tego u siebie nie widzę :naughty:

jak ja bede zmienial to tylko na ori audi

inne raczej mi sie nie podobają

Opublikowano

hmmm z audi to tylko mi sie R8 podobają a nie mam zamiaru podwajać wartości pojazdu felgami bo bym sie rozpłakał jakby mi je gwizdnęli :kwasny:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.