Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja mam rower za 300zł a jeździ ja wasze za 5000zł no i tylko seria to jest :gwizdanie:

dobrze gadasz to jest to samo co z furami, na ch***j mi b7 jak b5 też jeździ :polew:

dobry przykład b7 mega porażka :polew: :polew:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rafał mam mega super bojler i Wioli napewno się spodobał tylko się pewnie przy was wstydziła mi dac nr albo takie maja zasady że niemoże dawać w pracy mogłem poczekać aż skończy prace wtedy by mi dała napewno, nr telefonu oczywiścię :gwizdanie:

ja mam jescze rower w komuni JOKO :polew: i śmiga elegancko

:polew: :polew:
Opublikowano

a ja mam rower za 300zł a jeździ ja wasze za 5000zł no i tylko seria to jest :gwizdanie:

dobrze gadasz to jest to samo co z furami, na ch***j mi b7 jak b5 też jeździ :polew:

właśnie :good: :good: :good: a nasze b5 nawet jeżdżą lepiej niż te ich b7 przekombinowane :decayed:

Opublikowano

:naughty:

właśnie :good: :good: :good: a nasze b5 nawet jeżdżą lepiej niż te ich b7 przekombinowane :decayed:

Opublikowano

i to sie zgadza wziolem b7 tylko po to bo mi sie podobalo a tak bym pewnie b5 jezdzil w sedanie :wink4:

Opublikowano

to co we wtorek na spota każdy na rowerze wpada - no oprócz może dimana :decayed:

Opublikowano

ja mam znajomych którzy są właśnie rowerowymi maniakami i maja sprzęty za 9tys i więcej :wallbash: ja na ich miejscu bym sobie wolał kupić jakiegoś crossa :naughty: albo kolejną b5 :polew:

Opublikowano

ja bym się w sumie też na rower przeszedł..

to może we wtorek każdy weźmie rower do bagażnika i pojeździmy pod realem :naughty:

aaa zapomniałem że do sedanów sie nie mieści :thumbdown:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Im nowsze tym bardziej się jebie :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 15:58_________________________________________________

to może we wtorek każdy weźmie rower do bagażnika i pojeździmy pod realem :naughty:

Jak się popieści to się zmieści :kox: :kox:
Opublikowano

jak się nie mieści - ja zrzucam koło w rowerze i wchodzi idealnie - nawet do wersji bez składanej kanapy :kox:

Opublikowano

to wy na rowerach a ja będę biegał na zająca :polew: :polew: albo wezmę trójkołowca od siostry i będę się lansował :polew:

Opublikowano

co ty dupcysz

Opublikowano

to co we wtorek na spota każdy na rowerze wpada - no oprócz może dimana :decayed:

dziki krolu ze bezemnie bo autobana to troche bym sie wlukl :decayed:

Opublikowano

jak się nie mieści - ja zrzucam koło w rowerze i wchodzi idealnie - nawet do wersji bez składanej kanapy :kox:

to na BMXie jeździsz?? :shocked: szacun :decayed:

taaaa Kędzior to jest niezły pomysł na fote do pierwszego posta Wszyscy na rowerach i Ty na trójkołowcu :polew:

Opublikowano

Kiedyś z olkusza zadupiałem po tej dwupasmowce bo nas z pociągu wyrzucili :gwizdanie:

Opublikowano

taaaa Kędzior to jest niezły pomysł na fote do pierwszego posta Wszyscy na rowerach i Ty na trójkołowcu :polew:

buehehehe już sobie wyobraziłem jak by wyglądało to zdjęcie :polew: :polew: :polew: na trójkołowcu Keżor jako prezes więc największy lansss muehehe

tylko ciekawe na czym był by Maks trzeba by mu było coś pospawać mocnego :polew:

Opublikowano

Kiedyś z olkusza zadupiałem po tej dwupasmowce bo nas z pociągu wyrzucili :gwizdanie:

nie no autobana to jednak przesada ale jak cos sie skreci to ja pakuje do bagaznika moj ala rower i pojezdzimy

Opublikowano

buehehehe już sobie wyobraziłem jak by wyglądało to zdjęcie :polew: :polew: :polew: na trójkołowcu Keżor jako prezes więc największy lansss muehehe

tylko ciekawe na czym był by Maks trzeba by mu było coś pospawać mocnego :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja sie wybrałem do Żywca kiedyś, jak wyjechałem pod Jezioro Żywieckie to myślałem że tam polegne u góry :polew:

Max to taka riksza jak chiniole mają z gościem który by pedałował z przodu :polew: :polew:

Opublikowano

Panowie ja smigam - nie na rower ale na sanki :kox: i przetestować trzymanie boczne w recaro przy ślizganiu :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.