Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi: do wtorku niedaleko :naughty:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie, czy jeżeli kupiłbym sobie do siebie sprężyny 1BE i założył to wystarczy?

czy amory też są inne ??[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 11:49_________________________________________________

Witam :hi: do wtorku niedaleko :naughty:

:hi:

Opublikowano

Pytanie - we wtorek przyjedzie ktos na conajmniej 17'' ? :P Musze do cholery podjąć decyzje co do rozmiaru felunku :P

Opublikowano

W zime 17 ? :tongue4:

Opublikowano

Pytanie - we wtorek przyjedzie ktos na conajmniej 17'' ? :P Musze do cholery podjąć decyzje co do rozmiaru felunku :P

ja też szukam i tez sie zastanawiam :mysli:

Opublikowano
  • Autor

jest troche zima , jak chcesz to Ci przywioze 17ke i se założysz i zobaczysz czy Ci pasi :chytry:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 11:53_________________________________________________

to przywioze dwie :kox:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 11:54_________________________________________________PiterA4 , wrzuć sobie ten link jako avatar http://global.images6.fotosik.pl/388/321fedf0b6d0a70d.jpg

bo widze , że wrzuciłeś do stronki ze zdjęciem z końcówką .html :wink4:

Opublikowano

dzieki kezor :decayed: ale ja nawet niewiem jak to tam wrzucilem :polew: jestem jakby to nazwac kaczynskim wsrod komputerow :shocked:

Opublikowano

Keżor, przeczytaj moj post strone wczesniej w temacie 1BE :notworthy: dzieki

:mysli:

Opublikowano
  • Autor

dzieki kezor :decayed: ale ja nawet niewiem jak to tam wrzucilem :polew: jestem jakby to nazwac kaczynskim wsrod komputerow :shocked:

u góry na stronie klikasz PROFIL , następnie z lewej wyszukujesz DANE PUBLICZNE i pierwsza pozycja to avatar i tam wrzucasz link co Ci podałem :wink4:

Keżor, przeczytaj moj post strone wczesniej w temacie 1BE :notworthy: dzieki

:mysli:

nie znam sie na 1BE , ponoć wystarczą ORI amory , bo 1BE obniża około 20-30mm :wink4:
Opublikowano

aha :)

Opublikowano

dzieki kezor :> nawet udalo sie :shocked:

Opublikowano

jest troche zima , jak chcesz to Ci przywioze 17ke i se założysz i zobaczysz czy Ci pasi :chytry:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 11:53_________________________________________________

to przywioze dwie :kox:

Dziękować ;):notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Kezor pytanko :polew: jak wgram zdjecie do tej stronki image cos tam :naughty: to ktory z tych adresow jest prawidlowy bo ich tam jest wp***u :gwizdanie:

Opublikowano

Siema :hi:

Stanley 1BE to jest sprężyna -25od serii + sportowe amory (czerwone)

przynajmniej u mnie tak jest[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 12:23_________________________________________________

Kezor pytanko :polew: jak wgram zdjecie do tej stronki image cos tam :naughty: to ktory z tych adresow jest prawidlowy bo ich tam jest wp***u :gwizdanie:

ten z .jpg na końcu

kopiuj wklej i będzie działać :good:

Opublikowano
  • Autor

te z [ img ] , albo goły adres kopiujesz i w oknie odpowiedzi zaznaczasz go i klikasz w tą ikonke nad " :> " , tylko sprawdź później czy dobrze wszystko jest , bo czasami sie dubluje HTTP :wink4:

możesz też zacytować czyjąś wiadomość w której umieścił zdjęcie i wtedy będziesz miał kod na tacy :decayed:

Opublikowano

Dziekuje slicznie udalo sie :good::hi:

Opublikowano

juz mi Ive odpowiedział, że smiało mogę wsadzić sprężyny 1BE do mnie i będzie ok

Opublikowano

siema ludziska :)

keżor, masz skrzyinke zawaloną! :gwizdanie:

Odpowiadając na Twoje pytanie: było by superancko! :good:

Opublikowano
  • Autor

siema ludziska :)

keżor, masz skrzyinke zawaloną! :gwizdanie:

Odpowiadając na Twoje pytanie: było by superancko! :good:

już pokasowałem zbędne PW :wink4: , no to damy Ci znać jutro
Opublikowano
:hi: z rana :decayed: Jaką piękną mamy pogodę :naughty: Kto już zmienił na letnie :polew:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.