Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sr** to ? :mysli:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Silesiańskie brzmi jakoś tak ala anielsko hehe jakoś dziwnie mnie się zdaję :polew:

no mi się też średnio widzi - a tak jest katowice i okolice i jest git :good:[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 21:45_________________________________________________

stanleyowe klimaty :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

nie będzie :decayed: no chyba , że będziesz sie chciał z bramką ciulać :gwizdanie:

jak niezaczną to mogą się czuć bezpieczni :decayed:

bez komentarza :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

ale bardziej chodzi o koszulki , dawać logo katowic ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 21:48_________________________________________________a może GKS :decayed: Grupa Katowickich Spotów :polew:

Opublikowano

ale bardziej chodzi o koszulki , dawać logo katowic ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 21:48_________________________________________________a może GKS :decayed: Grupa Katowickich Spotów :polew:

nie żadnych gieksiarskich emblematów
Opublikowano

:sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano

hehe pokaż przykład a zaraz sytuacja zrobi się jaśniejsza :polew:

i GKS jak najbardziej odpada :decayed:

Opublikowano

no chyba, że koszulki będą niebieskie :decayed:

Opublikowano

Stanley jak tam na urodzinkach? :kox:[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 21:57_________________________________________________Keżor a może coś zrobisz w stylu amnesi? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

na urodzinach jak zawsze: zero alko :thumbdown:

Opublikowano

omg tosz to katusze :angry: jak może niebyć na urodzinach alkoholu :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

omg tosz to katusze :angry: jak może niebyć na urodzinach alkoholu :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Basia swoje wypiła :gwizdanie:

ja nie pijam likieru pomarańczowego i wina, no a poza tym podjechałem autem :cool1:

Opublikowano

Co to za urodziny bez alko :mysli: Chyba teściowej :gwizdanie:

Opublikowano

ja nie pijam likieru pomarańczowego i wina, no a poza tym podjechałem autem :cool1:

no Basia to wiadomo żłopuś :gwizdanie: likierek bleeee :sick3:

Opublikowano

no Basia to wiadomo żłopuś :gwizdanie: likierek bleeee :sick3:

ja sobie wypraszam !! :chytry:

Opublikowano

a ja sobie wczoraj wypraszam żeby baba wypiła szybciej browara odemnie i od Bulczasa :wallbash: :wallbash: :wallbash: i to jeszcze przez słomkę :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Stanley już ci się niedziwię że ci tak to piwo z lodówki ginie w dziwny sposób :gwizdanie:

Opublikowano

a ja sobie wczoraj wypraszam żeby baba wypiła szybciej browara odemnie i od Bulczasa :wallbash: :wallbash: :wallbash: i to jeszcze przez słomkę :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Stanley już ci się niedziwię że ci tak to piwo z lodówki ginie w dziwny sposób :gwizdanie:

i tutaj ciekawostka: to piwo, które ginie, wcale nie musi być schłodzone. Giną nawet ciepłe :mysli:

Opublikowano

i tutaj ciekawostka: to piwo, które ginie, wcale nie musi być schłodzone. Giną nawet ciepłe :mysli:

no to chlopie masz przerabane :gwizdanie:

Opublikowano

hmm no coż bezkomentarza (napisał bym coś ale się boję :strachliwy: )

jak już przy piwku jesteśmy to co otwieramy po jednym? :naughty:

Opublikowano

hmm no coż bezkomentarza (napisał bym coś ale się boję :strachliwy: )

jak już przy piwku jesteśmy to co otwieramy po jednym? :naughty:

no ja już kończe drugie :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.