Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tą żałobą to już żygam normalnie wszędzie w kółko i to samo :sick3:

Bo nadal jest o czym gadać, dużo ludzi trzeba pożegnać i nie można o nikim zapomnieć :gwizdanie:

i jeszcze wszystko porzadnie wyjasnic :wink4:

:good:

Bulczas niecodziennie ginie prezydent i wiekszosc najwazniejszych ludzi w panstwie, wiec sadze, ze zaloba i tak jest za krotka. Oczywiscie w TV powinny byc jakies filmy i seriale ale juz np. Tanca z gwiazdami, You can dance czy innych rozrywkowych nie powinni puszczac i pewnie nie beda :good:

:good:

Popieram wszystkie te słowa.[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 21:39_________________________________________________Aaaa....., tak pozza tym to wkurzają mnie te zaniki prądu. Wczoraj wyłączyli u mnie w godzinach wieczornych prąd na godzinę, dziś znów to samo :disgust:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

widać kto mieszka na wsi :naughty:

Opublikowano

W mieście zdarzają się awarie czasem, a na wsi to zazwyczaj jest prąd, bo kury i krowy nie korzystają z niego jak ciemno jest, ale Tobie przecież tego nie muszę tłumaczyć chyba :gwizdanie:

Opublikowano

W mieście zdarzają się awarie czasem, a na wsi to zazwyczaj jest prąd, bo kury i krowy nie korzystają z niego jak ciemno jest, ale Tobie przecież tego nie muszę tłumaczyć chyba :gwizdanie:

u mnie po kurach i krowach nie ma śladu :decayed:

więc wciskaj sobie kit dalej że mieszkasz w mieście :naughty:

Opublikowano

KOLEDZY jak mi wodomierz ciulik jakiś wymieni przed 19:00 to ja przyjadę na spocik;) mam nadzieje że się oni z robotą uwiną... :mysli:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

KOLEDZY jak mi wodomierz ciulik jakiś wymieni przed 19:00 to ja przyjadę na spocik;) mam nadzieje że się oni z robotą uwiną... :mysli:

wodomierz ? :polew:

Opublikowano

A co przyszedł czas na bicie? :decayed:

Opublikowano

A co przyszedł czas na bicie? :decayed:

jak kiedyś mnie odwiedzisz to zmienisz zdanie :)

Opublikowano

no bardzo śmieszne... po prostu polew po jajca, taaaaaaaaaaaaaak wodomierz - dla Pucek Wodomierz to potoczna nazwa wskaźnika lub przyrządu pomiarowego będącego połączeniem przepływomierza z licznikiem. Jednostką miary stosowaną w wodomierzach jest m3 (metr sześcienny).[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 21:53_________________________________________________no ale widzę że Pucek Ty na wsi mieszkasz to nie wiesz co to wodomierz hehehe tak wnioskuję z lektury forum :polew: :polew: :polew: u ciebie ze studni wodę się bierze...

Opublikowano

no bardzo śmieszne... po prostu polew po jajca, taaaaaaaaaaaaaak wodomierz - dla Pucek Wodomierz to potoczna nazwa wskaźnika lub przyrządu pomiarowego będącego połączeniem przepływomierza z licznikiem. Jednostką miary stosowaną w wodomierzach jest m3 (metr sześcienny).

to w audi jest jakiś wodomierz? :gwizdanie: pierwsze słyszę :naughty:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 21:55_________________________________________________elvis, już wiesz dlaczego u wszystkich podpadłeś? bo kozaczysz :wink4:

Opublikowano

Pucek taaaaaa jest w domu wiesz to takie pomieszczenie gdzie się mieszka, śpi, spędza czas z rodziną hehehe :good:

Opublikowano

Pucek taaaaaa jest w domu wiesz to takie pomieszczenie gdzie się mieszka, śpi, spędza czas z rodziną hehehe :good:

jesteś za***isty :notworthy:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Pucek a u kogo podpadłem i niby dlaczego kozaczę, chciałem się grzecznei przedstawić i zagadnąć ale widzę że z niektórymi to nie ma sensu.... poza tym przeczytaj sobie wątek i odpowiedź na pytanie kto kozaczy i jest wyśmiewcą pozostałych....

Opublikowano

w końcu cię złapali, że wodę ciągniesz na lewo :polew:

Opublikowano

po prostu staram się wkręcić w wasze towarzystwo jakoś bo wiesz nie każdy moze być od razu KLUBOWICZEM itp itd :naughty:

Opublikowano

Pucek a u kogo podpadłem i niby dlaczego kozaczę, chciałem się grzecznei przedstawić i zagadnąć ale widzę że z niektórymi to nie ma sensu.... poza tym przeczytaj sobie wątek i odpowiedź na pytanie kto kozaczy i jest wyśmiewcą pozostałych....

dobra, widzę że nie ma o czym dyskutować :wink4:

Opublikowano

w końcu cię złapali, że wodę ciągniesz na lewo :polew:

tutaj każdy jest wyśmiewcą ?? nie rozumie tego forum czasami... powaznie

Opublikowano

po prostu staram się wkręcić w wasze towarzystwo jakoś bo wiesz nie każdy moze być od razu KLUBOWICZEM itp itd :naughty:

spoko, Ja też chcę się bardziej wkręcić, nawet połowę osób nie znam po ksywach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.