Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pucek a u kogo podpadłem i niby dlaczego kozaczę, chciałem się grzecznei przedstawić i zagadnąć ale widzę że z niektórymi to nie ma sensu.... poza tym przeczytaj sobie wątek i odpowiedź na pytanie kto kozaczy i jest wyśmiewcą pozostałych....

dobra, widzę że nie ma o czym dyskutować :wink4:

Pucek ale dlaczego nie ma to forum jest przecież żebyśmy razem się trzymali a nie byli do siebie na NIE co nie?

Więc skąd takie jakieś dziwne podejście

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

KOLEDZY jak mi wodomierz ciulik jakiś wymieni przed 19:00 to ja przyjadę na spocik;) mam nadzieje że się oni z robotą uwiną... :mysli:

w końcu cię złapali, że wodę ciągniesz na lewo :polew:

tutaj każdy jest wyśmiewcą ?? nie rozumie tego forum czasami... powaznie

za bardzo się nakręcasz, za bardzo bierzesz wszystko do serca :)

90% tego co jest napisane powinieneś brać na żarty :wink4:

Opublikowano

kolego z DG to tak jak ja, ale za każdym razem wychodzi na to jakbym byl z klubu Dacia a nie :audi: jakieś to dziwne jest[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________Pucek a to teraz czaję.... ale serio chciałbym w końcu podjechać ale mi mają z administarcji od 16-20 chodzic po bloku wodomierze montowac i nie wiem czy sie wyrobię....;/

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Panowie przypominam, że jest żałoba. Hamować się ze słowami i zachować stosowną powagę(to tak na poważnie), bo zaraz zawołam Krola i wam kwadraty porozdaje(a to na żarty) :decayed:

Opublikowano
:hi: wszystkim kogo jeszcze dziś nie widziałem, nie słyszałem... A co tu się dzieje wogóle!? :bicz:
Opublikowano

no wersja z (........) dużo podpowiada;)

Opublikowano

kolego z DG to tak jak ja, ale za każdym razem wychodzi na to jakbym byl z klubu Dacia a nie :audi: jakieś to dziwne jest

nie panikuj :gwizdanie:

wpadniesz na spota, zrozumiesz, poznasz Nas i wtedy będziesz wiedział o co chodzi :)

Gregory, a Tobie o co chodzi ? :gwizdanie:

Opublikowano

kolego z DG to tak jak ja, ale za każdym razem wychodzi na to jakbym byl z klubu Dacia a nie :audi: jakieś to dziwne jest[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________Pucek a to teraz czaję.... ale serio chciałbym w końcu podjechać ale mi mają z administarcji od 16-20 chodzic po bloku wodomierze montowac i nie wiem czy sie wyrobię....;/

nie ma problemu żebyś wpadł ok. 20, to nie filharmonia że musisz być na czas :wink4:

Opublikowano

dzisiaj nie mam do śmiechu bo mam info ze olej mi gdzieś sie przy silniku wycieka ;) a i trójnik chyba też do wymiany tam mi chyba chłodzący płyn zdupcza.... :confused4:

Opublikowano

Fajnie by było, jakby tak ten tydzień przeżyć bez sprzeczek i napinania się między sobą, ten jeden tydzień :gwizdanie:

Opublikowano

No zapraszamy! Wodomierz zamontują Ci innym razem! Zostawim kartkę, że nie mogłeś być bo masz ważne spotkanie! :good:
Opublikowano

kolego z DG to tak jak ja, ale za każdym razem wychodzi na to jakbym byl z klubu Dacia a nie :audi: jakieś to dziwne jest

nie panikuj :gwizdanie:

wpadniesz na spota, zrozumiesz, poznasz Nas i wtedy będziesz wiedział o co chodzi :)

Dokładnie a czy Audi Dacia czy Nissan to nie ważne... :polew: :polew:

Opublikowano

Pucek, a Ty co mnie tak unikasz ? :gwizdanie:

Opublikowano

a to spocik jest od 19:00 do wyczerpania asortymentu?? hehehe

Opublikowano

Dokładnie Elvis, tak jak Adrenalinka pisze, tam nie zbieramy się na 19, a o 19,05 do domu

Wcześniej tam pisali, że 90% to żart, a te 10% to po prostu olej :)

Opublikowano

Fajnie by było, jakby tak ten tydzień przeżyć bez sprzeczek i napinania się między sobą, ten jeden tydzień :gwizdanie:

w sumie nei głupi pomysł ale ja kurcze mam już kolejny termin;)

Opublikowano

a to spocik jest od 19:00 do wyczerpania asortymentu?? hehehe

do ostatniego klienta :tongue4:

Opublikowano

postaram się podjechać a ramki będę mógł na miejscu zakupić sobie???

Opublikowano

nie wiedziałem że jesteś aż takim patriotą :gwizdanie:

gdybym tak bardzo miał się przejmować żałobą to nie mógł bym łazić do roboty :)

nie można wiecznie płakać do poduszki, a i nikt się tu nie napina, trochę humoru musi być

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.