Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie też nie będzie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mnie dzisiaj niebędzie na spocie sorki, więc będziecie mogli mnie poobgadywać :gwizdanie:

a co Ty tak nie jeździsz na spoty? :gwizdanie:

Opublikowano

mnie dzisiaj niebędzie na spocie sorki, więc będziecie mogli mnie poobgadywać :gwizdanie:

a co Ty tak nie jeździsz na spoty? :gwizdanie:

niemam na wachę :polew: :polew: :polew:

muszę odpocząć bo się nie czuję zbyt specjalnie :confused4::wallbash:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 19:14_________________________________________________

Mnie też nie będzie :gwizdanie:

czyli wiadomo kogo będą obgadywać :polew: :polew: :confused4:
Opublikowano

no fakt, zachciało się 2.8 to się ma :decayed:

Opublikowano

no fakt, zachciało się 2.8 to się ma :decayed:

:polew::tongue4:

Opublikowano

Dzemka zaliczona teraz trza za***rdalać do roboty :wallbash:

:hi:

Opublikowano

Witam... :cool1:

Opublikowano
  • Autor

siema "kuchnia" :naughty: widziałem pare dni temu Twoją fure pod saloonem fiata w kato :gwizdanie: planujesz zmienić ? :decayed:
Opublikowano

siema "kuchnia" :naughty: widziałem pare dni temu Twoją fure pod saloonem fiata w kato :gwizdanie: planujesz zmienić ? :decayed:

Fiata?? eee ja pracuje w Ziębie ;) więc po sąsiedzku z Partnerem;) ale spostrzegawczośc na celujący[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:03_________________________________________________keżor kurcze chce wrzucić LED żaróweczki na postój i oświetlenie tabl rejestr.... musze tak jakieś ciulstwa dawać rezystory czy jak...? :shocked:

Opublikowano
  • Autor

a co tam robisz w ziembie ? bo mama planuje furacza kupować :naughty: a ostatnio była na wymianie hamulców(własne tajle) i przeglądzie i wybuliła prawie pół klocka :wallbash: W CLIO 2 z 98 roku :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:07_________________________________________________co do LEDów to szukaj w dziale tuning i stylizacja , tam troche tego było opisane , najlepiej coś co trzyma 12V , wtedy ledy są praktycznie wieczne :good: bo LEDy nie lubią skoków napięcia

Opublikowano

ja kupilem ledowe i nic niemusialem dawac :cool1: i ku zdziwieniu jeszcze dzialaja :polew:

Opublikowano

a co tam robisz w ziembie ? bo mama planuje furacza kupować :naughty: a ostatnio była na wymianie hamulców(własne tajle) i przeglądzie i wybuliła prawie pół klocka :wallbash: W CLIO 2 z 98 roku :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:07_________________________________________________co do LEDów to szukaj w dziale tuning i stylizacja , tam troche tego było opisane , najlepiej coś co trzyma 12V , wtedy ledy są praktycznie wieczne :good: bo LEDy nie lubią skoków napięcia

to coś tam to : stabilizator napięcia :gwizdanie:
Opublikowano

dział koordynacji handlowej - nie mylić z sprzedawczykiem;) kolego jak coś to niech się do mnei zgłosi....czemu nie moze pomoge kiedyś;) w zakupie - nic poza tym ceny serwisu to osobna sprawa..... :kox: ok a teraz odpowiedz mi co z LED postojami i tabl rejestr? potrzebuje rezystorki jak nei mam FISa pelnego

Opublikowano

:hi: ja już w doma, spot taki sobie :polew: :polew: :polew:

:good:

Opublikowano
  • Autor

dział koordynacji handlowej - nie mylić z sprzedawczykiem;) kolego jak coś to niech się do mnei zgłosi....czemu nie moze pomoge kiedyś;) w zakupie - nic poza tym ceny serwisu to osobna sprawa..... :kox: ok a teraz odpowiedz mi co z LED postojami i tabl rejestr? potrzebuje rezystorki jak nei mam FISa pelnego

dostała już jakieś rabaty niby , dywaniki , alarm i jakieś tam pierdoły jako stały klient , bo 12 lat temu to clio też kupowała u zięby :decayed: , a co do ledów , to jak nie masz fisa to nic nie potrzebujesz , bo spalonych żarówek Ci nie pokaże , ale możesz dać jakieś "coś" żebyś miał cały czas 12v ;) ja sie na tym tak nie znam :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:19_________________________________________________1273347759_by_ZirakS_500.jpg

:polew: :polew:

Opublikowano

dostała już jakieś rabaty niby , dywaniki , alarm i jakieś tam pierdoły jako stały klient , bo 12 lat temu to clio też kupowała u zięby :decayed: , a co do ledów , to jak nie masz fisa to nic nie potrzebujesz , bo spalonych żarówek Ci nie pokaże , ale możesz dać jakieś "coś" żebyś miał cały czas 12v ;) ja sie na tym tak nie znam :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:19_________________________________________________1273347759_by_ZirakS_500.jpg

:polew: :polew:

Cool cool cool

Opublikowano

keżor filmiki :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.