Miszka82 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 walcie się wczoraj miałem urodziny
akjam Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 walcie się wczoraj miałem urodziny To było wczoraj! Alko... Wszyscy! :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 trzeci kasztelan psssyt walcie się wczoraj miałem urodziny zeszły się pijusy :polew: tyś jest ruby a oko ma 200kg jarania w bagażniku pier**lisz takie głupoty widać żeś pijany :
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 trzeci kasztelan psssyt no jeden porządny na zdrowie Miszka! q***wa! Środek tygodnia... :gwizdanie: wiem wiem siedzisz w robocie a sam byś załyczył polskiej whisky
Kędzior Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 wiem wiem siedzisz w robocie a sam byś załyczył polskiej whisky to jest to a nie jakaś za***ana finlandia
Pucek Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 to co, mam brać na piątek urlop i jedziemy w góry?
akjam Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 wiem wiem siedzisz w robocie a sam byś załyczył polskiej whisky Dziś wolne... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 oszukać przeznaczenie 2 :polew: :polew: ten film podchodzi mi pod adrenaline :polew:
Pucek Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 oszukać przeznaczenie 2 :polew: :polew: ten film podchodzi mi pod adrenaline :polew: z nudów oglądam
akjam Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 oszukać przeznaczenie 2 :polew: :polew: ten film podchodzi mi pod adrenaline :polew: z nudów oglądam Borata trzeba było oglądać! :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Ja skończyłem oglądać Hooligans 2
Kędzior Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 oszukać przeznaczenie 2 :polew: :polew: ten film podchodzi mi pod adrenaline :polew: z nudów oglądam Borata trzeba było oglądać! :polew: :polew: oglądałem oszukać przeznaczenie 2 :polew: :polew: ten film podchodzi mi pod adrenaline :polew: z nudów oglądam komentarze? Ja skończyłem oglądać Hooligans 2 chyba to oglądałem
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Ja skończyłem oglądać Hooligans 2 i jak ? Jedynka była OK
Kędzior Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Borat to klasyka :polew: dokładnie
Bulczas Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Ja skończyłem oglądać Hooligans 2 i jak ? Jedynka była OK No film jak film fabuła wiadomo o co chodzi. Ogólnie spoko parę akcji naprawdę ostrych i fajna ruda gra
akjam Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Borat to klasyka :polew: dokładnie Przegość!!! :polew: :polew: Jego teksty: "To jest moja siostra, największa qr** w Kazachstanie..." :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Borat to klasyka :polew: dokładnie Przegość!!! :polew: :polew: Jego teksty: "To jest moja siostra, największa q***wa w Kazachstanie..." :polew: :polew: nie największa tylko nr4 :polew:
akjam Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Borat to klasyka :polew: dokładnie Przegość!!! :polew: :polew: Jego teksty: "To jest moja siostra, największa q***wa w Kazachstanie..." :polew: :polew: nie największa tylko nr4 :polew: No... :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi