Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Rocco a japońscy wojownicy w Estonii :polew:

hmmm a co to był za rok?

konicziła Kędzisaaaan :hi:

:decayed: :decayed: :decayed: błenos dijas Adrenalinass :tongue4:

Ty zacznij brać jakieś leki, albo rzuć te które bierzesz :decayed:

to nic nie da poprostu magistrzy tak mają :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 09:27_________________________________________________weźcie klucze do wyjmowania do radia jak macie :cool1:

tak przypominam tylko :gwizdanie:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powtarzasz się :gwizdanie:

Opublikowano
A-rek lapek wybrany ?

jeszcze nie do konca, za duzy wybor :confused4:

Opublikowano

:siema: wszystkim! :kox:

:hi:

powiedzcie mi którędy najlepiej na lotnisko jechać do Pyrzowic ?

do Wojkowic Kościelnych masz cały czas dwa pasy i tam kręcisz na Pyrzowice też całkiem przyjemna droga - moim zdaniem najlepsza i najszybsza

Do Wojkowic Kościelnych i dalej prosto bo tam już nie ma drogowskazu na Pyrzowice i dobrze bo jest lepsza droga. Jedź dalej prosto i zjedź na najbliższym zjeździe na Pyrzowice, Tarnowskie Góry i będziesz jechał S1... za***ista droga! Dłuższa o parę km ale na pewno LEPSZA i SYBSZA niż przez te wiochy! :cool1:
Opublikowano

do Wojkowic Kościelnych masz cały czas dwa pasy i tam kręcisz na Pyrzowice też całkiem przyjemna droga - moim zdaniem najlepsza i najszybsza

Do Wojkowic Kościelnych i dalej prosto bo tam już nie ma drogowskazu na Pyrzowice i dobrze bo jest lepsza droga. Jedź dalej prosto i zjedź na najbliższym zjeździe na Pyrzowice, Tarnowskie Góry i będziesz jechał S1... za***ista droga! Dłuższa o parę km ale na pewno LEPSZA i SYBSZA niż przez te wiochy! :cool1:

jade przez górke siewierską, wpadne do koleżanki na kawe przy okazji :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

powtarzasz się :gwizdanie:

gdzie? :tongue4:
Opublikowano

przez dziedzińczyk... potem po lewo... po lewo... po lewo... potem schodkami w dół... i drugie drzwi po prawo :tongue4:

Opublikowano

jade przez górke siewierską, wpadne do koleżanki na kawe przy okazji :gwizdanie: :gwizdanie:

:gwizdanie:

przez dziedzińczyk... potem po lewo... po lewo... po lewo... potem schodkami w dół... i drugie drzwi po prawo :tongue4:

No w sumie to najszybsza droga... :mysli::decayed:
Opublikowano

wielkie joł z rańca,

Stanley pewnie ci się śnił Rocco

:polew: :polew: :sick3:

:dance::banan1::banan::JC_fan:

:decayed::good:[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 09:15_________________________________________________jak ktoś może to weźcie na spota te klucze do wyjmowania radyjka te śledziki czy jakoś tam :tongue4:

:wink4:

Nie Rocco a japońscy wojownicy w Estonii :polew:

:polew:

to po co się osoba pyta jak z dobrych rad nie chce skorzystać :tongue4:

a nie drugie drzwi po lewo :mysli:

Opublikowano

nie nie... po lewo to na powązki :polew: :polew:

Opublikowano

:siema:

:bry:

Opublikowano

nie nie... po lewo to na powązki :polew: :polew:

Ale wybór... :naughty::polew: :polew: :polew:
Opublikowano
Opublikowano

a ty oko nie w robocie?[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 12:00_________________________________________________akjam ty do roboty bys się zabrał a nie nabijal rekordy w postach :P

Opublikowano

a ty oko nie w robocie?[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 12:00_________________________________________________akjam ty do roboty bys się zabrał a nie nabijal rekordy w postach :P

idz stąd :decayed:

Opublikowano

stasiu i ty przeciwko mnie...? :-((

Opublikowano
  • Autor

cześć dziewczyny :siema:

Opublikowano

A to o to Ci chodzi? :decayed: Postów nie nalicza jak się wpisuje pod samym sobą więc nie musisz się starać. :wink4:

stasiu i ty przeciwko mnie...? :-((

Psujesz forum i dlatego nikt z Tobą nie chce gadać. :polew: :polew:

cześć dziewczyny :siema:

:siema: Mężczyzno. :decayed:
Opublikowano

cześć ździro :][br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 12:11_________________________________________________to forum jest popsute do szpiku światlowodów...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.