akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 mnie nie będzie jutro na 100 % Miszka znowu zarobiony? :gwizdanie: Nie pamiętasz też mi to proponowałeś... :polew: chyba o fajfuna ci chodzilo[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 21:55_________________________________________________ Jego w to nie mieszaj to jest inna liga :polew: tak zdecydowanie inna liga :decayed: :decayed:
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 mnie nie będzie jutro na 100 % Miszka znowu zarobiony? :gwizdanie: no w h*j
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 mnie nie będzie jutro na 100 % Miszka znowu zarobiony? :gwizdanie: no w h*j
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 prze ku...s bez es lece w kime narka [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 22:15_________________________________________________ ee tam pier**lisz, ja bym twoją mordę zobaczył to przyjedz b8
diman Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 a ja prawdopodobnie bede cieszycie sie co
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 a ja prawdopodobnie bede cieszycie sie co :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 a ja prawdopodobnie bede cieszycie sie co :gwizdanie: myslalem miszka ze cos zalatwisz a tu cie nie bedzie
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 a ja prawdopodobnie bede cieszycie sie co Ja też chyba będę.
diman Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 a ja prawdopodobnie bede cieszycie sie co Ja też chyba będę.
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Diman! Rozkminiłem temat DLRów i Coming/Leaving Home! Może jesteś zainteresowany?
diman Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Diman! Rozkminiłem temat DLRów i Coming/Leaving Home! Może jesteś zainteresowany? coming living jest k**ewsko drogi do dorezania :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 22:28_________________________________________________a drl jestem zainteresowany
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Diman! Rozkminiłem temat DLRów i Coming/Leaving Home! Może jesteś zainteresowany? coming living jest k**ewsko drogi do dorezania :gwizdanie: Też tak myślałem ale nie jest źle. a drl jestem zainteresowany To jutro pogadamy tylko sprawdź jaki masz u siebie Moduł centralnej lektryki to będziemy wiedzieć wszystko no chyba, że wiesz teraz.
diman Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Diman! Rozkminiłem temat DLRów i Coming/Leaving Home! Może jesteś zainteresowany? coming living jest k**ewsko drogi do dorezania :gwizdanie: Też tak myślałem ale nie jest źle. a drl jestem zainteresowany To jutro pogadamy tylko sprawdź jaki masz u siebie Moduł centralnej lektryki to będziemy wiedzieć wszystko no chyba, że wiesz teraz. a jak to sprawdzic i gdzie to jest umieszczone w wozidle
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 a ja prawdopodobnie bede cieszycie sie co :gwizdanie: myslalem miszka ze cos zalatwisz a tu cie nie bedzie nie jestem jedyny na SK który może, inni mogą więcej :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 a ja prawdopodobnie bede cieszycie sie co :gwizdanie: myslalem miszka ze cos zalatwisz a tu cie nie bedzie nie jestem jedyny na SK który może, inni mogą więcej :gwizdanie: jasne ze sa ale z nie wszystkimi chce sie zapalic :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 a ja prawdopodobnie bede cieszycie sie co :gwizdanie: myslalem miszka ze cos zalatwisz a tu cie nie bedzie nie jestem jedyny na SK który może, inni mogą więcej :gwizdanie: jasne ze sa ale z nie wszystkimi chce sie zapalic :gwizdanie: oj Diman toś mnie teraz podbudował ale i tak mnie nie będzie no taka robota
diman Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 a ja prawdopodobnie bede cieszycie sie co :gwizdanie: myslalem miszka ze cos zalatwisz a tu cie nie bedzie nie jestem jedyny na SK który może, inni mogą więcej :gwizdanie: jasne ze sa ale z nie wszystkimi chce sie zapalic :gwizdanie: oj Diman toś mnie teraz podbudował ale i tak mnie nie będzie no taka robota spoko spoko wiem innym razem
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Diman! Rozkminiłem temat DLRów i Coming/Leaving Home! Może jesteś zainteresowany? coming living jest k**ewsko drogi do dorezania :gwizdanie: Też tak myślałem ale nie jest źle. a drl jestem zainteresowany To jutro pogadamy tylko sprawdź jaki masz u siebie Moduł centralnej lektryki to będziemy wiedzieć wszystko no chyba, że wiesz teraz. a jak to sprawdzic i gdzie to jest umieszczone w wozidle To jest ten moduł gdzie kodowaliście Twoje bixy! Potrzebuje nr tego modułu a konkretnie jego końcówkę.
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Diman! Rozkminiłem temat DLRów i Coming/Leaving Home! Może jesteś zainteresowany? coming living jest k**ewsko drogi do dorezania :gwizdanie: Też tak myślałem ale nie jest źle. a drl jestem zainteresowany To jutro pogadamy tylko sprawdź jaki masz u siebie Moduł centralnej lektryki to będziemy wiedzieć wszystko no chyba, że wiesz teraz. a jak to sprawdzic i gdzie to jest umieszczone w wozidle To jest ten moduł gdzie kodowaliście Twoje bixy! Potrzebuje nr tego modułu a konkretnie jego końcówkę. wyjazd na techniczne :bicz3: Lukatricks(Czarne Złoto)-Muzyka i Slask feat. HST, Jajonasz, Fokus, Siwy Dym
Rekomendowane odpowiedzi