Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Wlewali na siłe, tak?! :naughty: znam to uczucie, nie chcesz ale karzą
OKO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Wlewali na siłe, tak?! :naughty: zaszli mnie od tyłu związali i poili do chwili gdy brakło alko [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 11:34_________________________________________________czas na KK
akjam Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Wlewali na siłe, tak?! :naughty: znam to uczucie, nie chcesz ale karzą :gwizdanie: Wlewali na siłe, tak?! :naughty: zaszli mnie od tyłu związali i poili do chwili gdy brakło alko Bidoku!
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 KK ? [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 11:45_________________________________________________na kake ? :polew: :polew:
diman Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 akjam ładny zderzaczek z S-lina wpadnie ci do domciu za niedługo :kox:
akjam Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 No i co tam słychować? Jestem właśnie u Krola i próbujemy zakodować Q u mnie! Póki co tylko 3 koła ogarnięte. :polew:
OKO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 KK ? [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 11:45_________________________________________________na kake ? :polew: :polew: aKc Kupa dedukcja ja u Monka akjam ładny zderzaczek z S-lina wpadnie ci do domciu za niedługo :kox: no nareszcie coś wyreza [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 14:53_________________________________________________ No i co tam słychować? Jestem właśnie u Krola i próbujemy zakodować Q u mnie! Póki co tylko 3 koła ogarnięte. :polew: czy w mojej B5 też się da quattro zakodować czytałem kiedyś wątek jak koleś zmienił silnik z diesla na dużą benzyne za pomocą Vag`a
akjam Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Ja wróciełm właśnie z Krolem od Siemiana z małego rezanka! I zdupczam już spać bo jutro rano do roboty!
diman Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Ja wróciełm właśnie z Krolem od Siemiana z małego rezanka! I zdupczam już spać bo jutro rano do roboty! a co robiliscie [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 23:36_________________________________________________wiesz juz moze jak sie te lusterko przykleja
akjam Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Ja wróciełm właśnie z Krolem od Siemiana z małego rezanka! I zdupczam już spać bo jutro rano do roboty! a co robiliscie BOSE!
Rekomendowane odpowiedzi