Bulczas Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Oglądacie meczyk? Kupa straszna wczoraj to był meczyk warty obejrzenie
OKO Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Oglądacie meczyk? :polew: :polew: czego to nie wymyślą
Miszka82 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 wiem,że stare ale ile razy to oglądam to mam polew [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 20:10_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: nie słyszałeś o tym ? to RS6... są jeszcze foty jak koleś - kierowca stoi obok auta i się patrzy - nic mu sie nie stało AUDI a tam z tyłu już handlarz stoi i myśli ile by na tym zarobił [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:06_________________________________________________ yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1: a miało być tak pięknie :gwizdanie: Stanley, spoko, nie martw się wynagrodze Ci to.... :gwizdanie: masz fajne siostry albo kuzynki ? Ale ja miałem na myśli siebie.... :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: nie słyszałeś o tym ? to RS6... są jeszcze foty jak koleś - kierowca stoi obok auta i się patrzy - nic mu sie nie stało AUDI a tam z tyłu już handlarz stoi i myśli ile by na tym zarobił [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:06_________________________________________________ yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1: a miało być tak pięknie :gwizdanie: Stanley, spoko, nie martw się wynagrodze Ci to.... :gwizdanie: masz fajne siostry albo kuzynki ? Ale ja miałem na myśli siebie.... :polew: :polew: :polew: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: nie słyszałeś o tym ? to RS6... są jeszcze foty jak koleś - kierowca stoi obok auta i się patrzy - nic mu sie nie stało AUDI a tam z tyłu już handlarz stoi i myśli ile by na tym zarobił [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:06_________________________________________________ yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1: a miało być tak pięknie :gwizdanie: Stanley, spoko, nie martw się wynagrodze Ci to.... :gwizdanie: masz fajne siostry albo kuzynki ? Ale ja miałem na myśli siebie.... :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: :polew: :polew: ale NIE nie powiedział :polew: :polew:
stanley Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: nie słyszałeś o tym ? to RS6... są jeszcze foty jak koleś - kierowca stoi obok auta i się patrzy - nic mu sie nie stało AUDI a tam z tyłu już handlarz stoi i myśli ile by na tym zarobił [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:06_________________________________________________ yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1: a miało być tak pięknie :gwizdanie: Stanley, spoko, nie martw się wynagrodze Ci to.... :gwizdanie: masz fajne siostry albo kuzynki ? Ale ja miałem na myśli siebie.... :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: :polew: :polew: ale NIE nie powiedział :polew: :polew: tyś jest głupi
Miszka82 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no to dałem d*py..... Oj Grisza, Grisza... Ja pier***e!!! :blink: CHyba tojakiś photo zabawa ale mimo wszystko miazga! BTW fajna fela. :gwizdanie: nie słyszałeś o tym ? to RS6... są jeszcze foty jak koleś - kierowca stoi obok auta i się patrzy - nic mu sie nie stało AUDI a tam z tyłu już handlarz stoi i myśli ile by na tym zarobił [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:06_________________________________________________ yyyyy.... wiedziałabym o tym Stanley to taka cicha woda..... :gwizdanie: Bałbła miała nic nie wiedzieć... koledzy :doh1: a miało być tak pięknie :gwizdanie: Stanley, spoko, nie martw się wynagrodze Ci to.... :gwizdanie: masz fajne siostry albo kuzynki ? Ale ja miałem na myśli siebie.... :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: :polew: :polew: ale NIE nie powiedział :polew: :polew: tyś jest głupi :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187362.new#new :polew:
stanley Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187362.new#new :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 joll[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:51_________________________________________________ :polew: :polew: masakra
stanley Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 także jakby ktoś coś potrzebował, to mnie nie ma na forum bajo
talib1990 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Witka, wrociłem wlasnie..walczyłem caly wieczór z zawiechą tył... wyrwało mi wahacz i nadkole rozcięło ;( ;(
Grisza79 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Biało wszędzie....... Witka, wrociłem wlasnie..walczyłem caly wieczór z zawiechą tył... wyrwało mi wahacz i nadkole rozcięło ;( ;( Coś ty robił tym autem..... ?
Miszka82 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Biało wszędzie....... Witka, wrociłem wlasnie..walczyłem caly wieczór z zawiechą tył... wyrwało mi wahacz i nadkole rozcięło ;( ;( Coś ty robił tym autem..... ? właśnie talib co robiłeś ? PIĄTEK Lukatricks(Czarne Złoto)-Piatek (Historia Sie Powtarza) feat. Reno, Losza Vera, Smarki, O.S.T.R.
Rekomendowane odpowiedzi