stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 sam cholera usnąłeś obok mnie :polew: tak żeś pitolil że zasnąłem cos mowiles ze b8 3.0tdi nie jedzie i nawet program niepomoze na pewno nie gadaliśmy o motoryzacji :gwizdanie: wiem ze ogoladalismy jakies filmiki red.. i youp... takie adresy stron cos kojarze a i zbiornik :polew: Miszka nam wysyłał jakies linki chyba.... :polew: :polew: teraz się śmiejesz, a wtedy myszki nie chciałeś puścic :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 sam cholera usnąłeś obok mnie :polew: tak żeś pitolil że zasnąłem cos mowiles ze b8 3.0tdi nie jedzie i nawet program niepomoze na pewno nie gadaliśmy o motoryzacji :gwizdanie: wiem ze ogoladalismy jakies filmiki red.. i youp... takie adresy stron cos kojarze a i zbiornik :polew: Miszka nam wysyłał jakies linki chyba.... :polew: :polew: teraz się śmiejesz, a wtedymyszki nie chciałeś puścic :gwizdanie: przeciez to Basia nam puszczala
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 sam cholera usnąłeś obok mnie :polew: tak żeś pitolil że zasnąłem cos mowiles ze b8 3.0tdi nie jedzie i nawet program niepomoze na pewno nie gadaliśmy o motoryzacji :gwizdanie: wiem ze ogoladalismy jakies filmiki red.. i youp... takie adresy stron cos kojarze a i zbiornik :polew: Miszka nam wysyłał jakies linki chyba.... :polew: :polew: teraz się śmiejesz, a wtedymyszki nie chciałeś puścic :gwizdanie: przeciez to Basia nam puszczala Basia spała od 6 godzin
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 sam cholera usnąłeś obok mnie :polew: tak żeś pitolil że zasnąłem cos mowiles ze b8 3.0tdi nie jedzie i nawet program niepomoze na pewno nie gadaliśmy o motoryzacji :gwizdanie: wiem ze ogoladalismy jakies filmiki red.. i youp... takie adresy stron cos kojarze a i zbiornik :polew: Miszka nam wysyłał jakies linki chyba.... :polew: :polew: teraz się śmiejesz, a wtedymyszki nie chciałeś puścic :gwizdanie: przeciez to Basia nam puszczala Basia spała od 6 godzin to widocznie ja to troszke inaczej pamietam
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 sam cholera usnąłeś obok mnie :polew: tak żeś pitolil że zasnąłem cos mowiles ze b8 3.0tdi nie jedzie i nawet program niepomoze na pewno nie gadaliśmy o motoryzacji :gwizdanie: wiem ze ogoladalismy jakies filmiki red.. i youp... takie adresy stron cos kojarze a i zbiornik :polew: Miszka nam wysyłał jakies linki chyba.... :polew: :polew: teraz się śmiejesz, a wtedymyszki nie chciałeś puścic :gwizdanie: przeciez to Basia nam puszczala Basia spała od 6 godzin to widocznie ja to troszke inaczej pamietam może Ci się wieczory pomyliły :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 może Ci się wieczory pomyliły :gwizdanie: mam słaba pamiec :gwizdanie:dobra mykam w kime bo jutro na rano jak by co no to mnei neima :>
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Jest tu kto jeszcze? :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 00:44_________________________________________________
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Jest tu kto jeszcze? :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 00:44_________________________________________________ Przemek ma sporo pracy...
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Jest tu kto jeszcze? :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 00:44_________________________________________________ Przemek ma sporo pracy... mówił, że studia go wykończyły :gwizdanie:
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Jest tu kto jeszcze? :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 00:44_________________________________________________ Przemek ma sporo pracy... mówił, że studia go wykończyły :gwizdanie: Jak na dwóch fakultetach to robił to się nie dziwię... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Jest tu kto jeszcze? :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 00:44_________________________________________________ Przemek ma sporo pracy... mówił, że studia go wykończyły :gwizdanie: Jak na dwóch fakultetach to robił to się nie dziwię... :gwizdanie: podobno miał do ogarnięcia dwa pokoje
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Jest tu kto jeszcze? :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 00:44_________________________________________________ Przemek ma sporo pracy... mówił, że studia go wykończyły :gwizdanie: Jak na dwóch fakultetach to robił to się nie dziwię... :gwizdanie: podobno miał do ogarnięcia dwa pokoje No to w zupełności go rozumie... :polew:
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Jest tu kto jeszcze? :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 00:44_________________________________________________ Przemek ma sporo pracy... mówił, że studia go wykończyły :gwizdanie: Jak na dwóch fakultetach to robił to się nie dziwię... :gwizdanie: podobno miał do ogarnięcia dwa pokoje No to w zupełności go rozumie... :polew: tam powinno być ŚP Przemek
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Jest tu kto jeszcze? :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 00:44_________________________________________________ Przemek ma sporo pracy... mówił, że studia go wykończyły :gwizdanie: Jak na dwóch fakultetach to robił to się nie dziwię... :gwizdanie: podobno miał do ogarnięcia dwa pokoje No to w zupełności go rozumie... :polew: tam powinno być ŚP Przemek Może się jeszcze odrodzi...
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Jest tu kto jeszcze? :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 00:44_________________________________________________ Przemek ma sporo pracy... mówił, że studia go wykończyły :gwizdanie: Jak na dwóch fakultetach to robił to się nie dziwię... :gwizdanie: podobno miał do ogarnięcia dwa pokoje No to w zupełności go rozumie... :polew: tam powinno być ŚP Przemek Może się jeszcze odrodzi... na pewno w Bukowinie
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Jest tu kto jeszcze? :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 00:44_________________________________________________ Przemek ma sporo pracy... mówił, że studia go wykończyły :gwizdanie: Jak na dwóch fakultetach to robił to się nie dziwię... :gwizdanie: podobno miał do ogarnięcia dwa pokoje No to w zupełności go rozumie... :polew: tam powinno być ŚP Przemek Może się jeszcze odrodzi... na pewno w Bukowinie :decayed:
Bulczas Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Oglądali KSW jak Mamed załatwił cwaniaka z Ameryki
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Oglądali KSW jak Mamed załatwił cwaniaka z Ameryki nie lubię takich sportów
Rekomendowane odpowiedzi