Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masakra, ale pogoda sie zj***la

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to spadam na SSS Drift do Sosnowca... :wink4:

Opublikowano

Trochę z innej beczki przepraszam za :ot:

Ostatnio miałem wątpliwą przyjemność poznania jednego z użytkowników samochodów marki Audi A4.Nie wiem czy jest on klubowiczem bo nie zdążyłem się dokładnie przyjrzeć samochodowi.

Kilka dni temu pomykałem sobie ulicami Chorzowa z w miarę dozwoloną prędkością :gwizdanie: gdy nagle z podporządkowanej drogi wyskoczyła mi biała A4 w avancie.Debil wyjechał mi praktycznie przed maskę.Gwałtowne hamowanie i postawienie auta w poprzek uchroniło mnie od niezłego dzwona.Chciałbym poznać kolesia który tak fantastycznie jeździ :kox: może nauczy mnie kilku numerów.

Szczegóły samochodu które udało mi się zapamiętać Białe Audi A4 mod B5 Avant na tylnej szybie mini tablica rejestracyjna z imieniem "Piotrek" numer rejestracyjny zaczynający się literami SBE

Może ktoś zna typka lub samochód.Szczególnie proszę o pomoc klubowiczów z Chorzowa i Będzina bo w tych rejonach to auto powinno się chyba znajdować.

Opublikowano

Ostatnio miałem wątpliwą przyjemność poznania jednego z użytkowników samochodów marki Audi A4.Nie wiem czy jest on klubowiczem bo nie zdążyłem się dokładnie przyjrzeć samochodowi.

Kilka dni temu pomykałem sobie ulicami Chorzowa z w miarę dozwoloną prędkością :gwizdanie: gdy nagle z podporządkowanej drogi wyskoczyła mi biała A4 w avancie.Debil wyjechał mi praktycznie przed maskę.Gwałtowne hamowanie i postawienie auta w poprzek uchroniło mnie od niezłego dzwona.Chciałbym poznać kolesia który tak fantastycznie jeździ :kox: może nauczy mnie kilku numerów.

Szczegóły samochodu które udało mi się zapamiętać Białe Audi A4 mod B5 Avant na tylnej szybie mini tablica rejestracyjna z imieniem "Piotrek" numer rejestracyjny zaczynający się literami SBE

Może ktoś zna typka lub samochód.Szczególnie proszę o pomoc klubowiczów z Chorzowa i Będzina bo w tych rejonach to auto powinno się chyba znajdować.

nie przyjeżdża na spoty, ja go nie znam :cool1:

Opublikowano

Nie kojarzę gościa na spotach go nie ma na bank.
Opublikowano

nie każda Audi A4 jest klubowa :decayed:

Opublikowano

Wiem napisałem o tym wyraźnie że nie wiem czy to klubowicz :)

Opublikowano

Wiem napisałem o tym wyraźnie że nie wiem czy to klubowicz :)

nie spinaj się tak :tongue4:

Opublikowano

No przecież się nie spinam :kox:

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano
  • Autor

k**wa, ciekawe na ilu forach tak piszą o srebrnym audi w sedanie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ku***, ciekawe na ilu forach tak piszą o srebrnym audi w sedanie :polew: :polew: :polew:

:polew::decayed:

Nie przesadzaj prezes, Ty jeździsz przecież wolno :naughty:

Cześć, wytłumaczcie mi, jak to jest mieszkać kilometr od dupnej imprezy i na nią nie przybyć, nie dla aut, ale dla towarzystwa :decayed: ?

Opublikowano

ku***, ciekawe na ilu forach tak piszą o srebrnym audi w sedanie :polew: :polew: :polew:

:polew::decayed:

Nie przesadzaj prezes, Ty jeździsz przecież wolno :naughty:

Cześć, wytłumaczcie mi, jak to jest mieszkać kilometr od dupnej imprezy i na nią nie przybyć, nie dla aut, ale dla towarzystwa :decayed: ?

kogo masz na myśli :mysli:

Opublikowano

Przecież jeździsz powoli i bezpiecznie :gwizdanie:
Opublikowano

Stasiu, mam na myśli tego lacia, Kędziora, w sumie nie tylko on się zapowiadał...

Opublikowano

Stasiu, mam na myśli tego lacia, Kędziora, w sumie nie tylko on się zapowiadał...

yhy :gwizdanie:

bedzie gdzieś jakieś info z wynikami ? chyba padało, więc Mirona szanse były większe ( widziałem, że na 15" napi*erdalał :decayed: )

Opublikowano

na 17 :naughty:

padało, przestało i tak w kółko, tylko pogoda się zepsuła jak już skończył jeździć :polew:

wyniki będą na necie, na pewno to koks wklei :)

niektóre fury miażdżyły suty :kox:

Opublikowano

na 17 :naughty:

padało, przestało i tak w kółko, tylko pogoda się zepsuła jak już skończył jeździć :polew:

wyniki będą na necie, na pewno to koks wklei :)

niektóre fury miażdżyły suty :kox:

a po laskach patrzałeś, czy tylko po furach ? :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Mario wklei pikczersy, skrupulatnie obserwowaliśmy :kox:

aach te getry... :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.