Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Assassin's Creed II zaliczona czas na Assassin's Creed Brotherhood :kox: :kox: :kox: :kox:

dzieci :thumbdown::tongue4:

nie lepiej sięczegoś napić :naughty:

17c4a80ede4e3004gen.jpg do picia mam małego jacka :cool1: :cool1:

dobre to? daj opinie :decayed:

za***iste zasmakował mi w bukowinie z cola... ale wyczaiłem ta puszkę już ostatnio czymś co się zwie "Ginger" i jest jeszcze lepsze... szkoda tylko ze taka puszka kosztuje prawie 8 zł... :wallbash: :wallbash:

jak byłem w twoim wieku to rozrabiałem spirol 50 na 50 z wodą :decayed:

teraz, to sami smakosze :gwizdanie:

nie dawno miałem okazje pic spirol, na 1,5 km odcinku do chaty jak mnie ojciec rano zawoził to 2x rzygalem :naughty:

może był jeszcze ciepły :mysli:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak szukałem Basi auta, to oglądaliśmy coś na naszą kieszeń, a było to Audi 80 Q 89-93r :kox:

po co żeby mieć Audi...stare Audi....bez sens, mocno wyeksploatowane 20 letnie auto [br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 22:17_________________________________________________z resztą po co lasce takie duże auto :blink:

Opublikowano

jak szukałem Basi auta, to oglądaliśmy coś na naszą kieszeń, a było to Audi 80 Q 89-93r :kox:

po co żeby mieć Audi...stare Audi....bez sens, mocno wyeksploatowane 20 letnie auto [br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 22:17_________________________________________________z resztą po co lasce takie duże auto :blink:

po pierwsze po to, że jak wsiądzie do dużego, to nie będzie płakać że ch*uja widzi i nie zaparkuje

po drugi po to, że taka 80 przeżyje wszyskie te fiesty, co jeżdzą po drogach

PS. A miałem Cie za kogoś, kto choć trochę zna się na motoryzacji :gwizdanie:

:tongue4: :>[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 22:20_________________________________________________wiem, bogatemu nikt nie zabroni, kupujcie co chcecie :wink4:

Opublikowano

i kur*wa za 3 lata po tej fieście nie będzie śladu bo wpie*rdoli ją rdza :polew:

Widać kto u Was rządzi w związku :tongue4:

niestety jak na taki budzet to mysle ze najlepsze rozwiazanie

jeszcze sie nie zdazyl przegryz

a ja jeszcze wtedy nie piłem :polew:

ty wtedy jechales z kompotem... dozylnym :polew:

gardzę narkotykami przecież doskonale wiesz

:wink4:
Opublikowano

i kur*wa za 3 lata po tej fieście nie będzie śladu bo wpie*rdoli ją rdza :polew:

Widać kto u Was rządzi w związku :tongue4:

niestety jak na taki budzet to mysle ze najlepsze rozwiazanie

jeszcze sie nie zdazyl przegryz

a ja jeszcze wtedy nie piłem :polew:

ty wtedy jechales z kompotem... dozylnym :polew:

gardzę narkotykami przecież doskonale wiesz

:wink4:

no, a czego tu szukać do 1000zł :polew:

Opublikowano

i jeszcze musi zostac na kilka flaszek co by oblac auto :decayed:
Opublikowano

i jeszcze musi zostac na kilka flaszek co by oblac auto :decayed:

targowałem się zawsze na 800zł :decayed:

Opublikowano

po pierwsze po to, że jak wsiądzie do dużego, to nie będzie płakać że ch*uja widzi i nie zaparkuje

:tongue4: :>[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 22:20_________________________________________________wiem, bogatemu nikt nie zabroni, kupujcie co chcecie :wink4:

chyba wypiłeś więcej niż jedno piwo

a tak na poważnie też bym wolał np 80-tkę zadbaną ale to graniczy z cudem znalezienie takiej wiem bo miałem :naughty:

po drugie koszta związane z naprawami, eksploatacją itp przemawiają za autkiem mniejszym (pomimo, że Ford)

Opublikowano

chyba wypiłeś więcej niż jedno piwo

a tak na poważnie też bym wolał np 80-tkę zadbaną ale to graniczy z cudem znalezienie takiej wiem bo miałem :naughty:

po drugie koszta związane z naprawami, eksploatacją itp przemawiają za autkiem mniejszym (pomimo, że Ford)

przeca żartuje :decayed: wiem, że laska w 80 wygląda średnio

a w takiej fieście już nawet, nawet :wink4:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 22:29_________________________________________________PS. nie piję :cool1:

Opublikowano

wieksze auto jej nie potrzebne,

pozatym jak by miala kupic 80tke ze slabym silnikiem jakims to wole zeby miala jakiegos malego miejskiego popierdzielacza :wink4:

[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 22:30_________________________________________________

PS. nie piję :cool1:

bo nie mozesz :tongue4:
Opublikowano

wieksze auto jej nie potrzebne,

pozatym jak by miala kupic 80tke ze slabym silnikiem jakims to wole zeby miala jakiegos malego miejskiego popierdzielacza :wink4:

[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 22:30_________________________________________________

PS. nie piję :cool1:

bo nie mozesz :tongue4:

dokładnie :good:

Opublikowano

Nikka niespij, wypowiedz sie swoimi kobiecymi tymi czymis tam spostrzezeniami czy cos w tym stylu :decayed:

Opublikowano

właśnie, że mogę - tak dzisiaj powiedział lekarz :naughty:

Opublikowano

Nikka niespij, wypowiedz sie swoimi kobiecymi tymi czymis tam spostrzezeniami czy cos w tym stylu :decayed:

podrywacze.pl :kox:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 22:36_________________________________________________oczywiście to było do Kędziora

Opublikowano

kiedy Miszka wkoncu zrobisz ta imprezke co?

Opublikowano

ja tam się nie wtrącam dla mnie auto to auto :D ważne że jeździ :polew: :polew: :polew: :polew:

na temat waszego alkoholizmu też się nie wypowiadam :tongue4:

a o łowieniu ryb i robieniu przerębli to już w ogóle :polew: :polew: :polew: :polew:

innych tematów tutaj nie zauważyłam :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jak dostaniesz bana na forum :tongue4:

jak mi moja pozwoli :decayed:

no nie wiem :mysli:

[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 22:39_________________________________________________

ja tam się nie wtrącam dla mnie auto to auto :D ważne że jeździ :polew: :polew: :polew: :polew:

a o łowieniu ryb i robieniu przerębli to już w ogóle :polew: :polew: :polew: :polew:

taki naród :decayed:

Opublikowano

coś mnie ominęło ? :mysli: mnie nigdy nic nie omija :blink:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 22:40_________________________________________________

jak mu się wj*ebiemy na chate :cool1:

Opublikowano

właśnie, że mogę - tak dzisiaj powiedział lekarz :naughty:

ja bym taka do końca lekarza nie słuchała :gwizdanie:

Opublikowano

dostałem flaszkę najlepszej, słowackiej wódki :kox:

vodka%20triumph%200,7.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.