Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"spaliłem się kiedyś tak na solarium, że była jakaś totalna masakra!" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

po najebanemu mam madrzejsze teksty niz oni razem wzieci hehe

a piosenka na koniec kox chyba sobie sciagne i do auta nagram :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Właśnie miałem mówić, że hit na koniec też niczego sobie... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Spiżdżam! Narciarz! :hi:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nom muzyka jest przednia hehehe

ciekawi mnie jeszcze czy ci jej "tancerze" niemaja poczucia wstydu i godnosci bo przeciez "wystapic" w takim czyms to sie w pale nie miesci

bajo tez sie zbieram tylko skoncze sluchac hiciora :polew:

Opublikowano

:hi:

Kędzior co to za KUPA ... :gwizdanie:

Opublikowano

ciekawi mnie jeszcze czy ci jej "tancerze" niemaja poczucia wstydu i godnosci bo przeciez "wystapic" w takim czyms to sie w pale nie miesci

bajo tez sie zbieram tylko skoncze sluchac hiciora :polew:

Ale kupa :sick3: To już wolę disco z pola :gwizdanie:

A tak przy okazji :hi:

i

psyt :naughty:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Na dobry humor z samego rana :>

Pewien facet miał trzy bliskie przyjaciółki, ale nie wiedział, z którą z nich powinien się ożenić. Postanowił więc przeprowadzić test, żeby przekonać się, która z nich jest najodpowiedniejszą kandydatką na żonę. Wyciągnął z konta 15.000 euro i dał 5000 każdej z nich, mówiąc:- Wydaj je według własnego uznania.Pierwsza pobiegła na zakupy: ubrania, biżuteria, fryzjer, gabinet odnowy biologicznej itd.... Wróciła do gościa i mówi:- Wydałam wszystkie twoje pieniądze, aby ci się bardziej podobać, ponieważ cię kocham.Druga także wybrała się na zakupy: nowy sprzęt stereo, telewizor plazmowy, dwie pary nart, zestaw kijów golfowych itp. Wróciła do gościa i mówi:- Wydałam wszystko, aby cię uszczęśliwić, ponieważ cię kocham.Trzecia wzięła pieniądze i zainwestowała je na giełdzie. W ciągu trzech dni podwoiła inwestycję, oddała mężczyźnie 5000 euro i powiedziała:- Zainwestowałam twoje pieniądze i zarobiłam wlasne. Teraz mogę je sobie spokojnie wydać, a ty nie musisz się martwić, że na tym stracisz. Zrobiłam to, bo cię kocham. Wtedy mężczyzna zaczął myśleć...myśleć...myśleć...myś​leć... (mężczyźni dużo myślą...)myśleć...myśleć...myś​leć...myśleć...myśleć...myśleć​...myśleć...myśleć... (mężczyźni naprawdę dużo myślą...)myśleć...myśleć...myś​leć... (uff, coś długo to trwa)myśleć...myśleć...myśleć.​..myśleć...... I ożenił się z tą, która miała największe cycki :)

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Pewien facet miał trzy bliskie przyjaciółki, ale nie wiedział, z którą z nich powinien się ożenić. Postanowił więc przeprowadzić test, żeby przekonać się, która z nich jest najodpowiedniejszą kandydatką na żonę. Wyciągnął z konta 15.000 euro i dał 5000 każdej z nich, mówiąc:- Wydaj je według własnego uznania.Pierwsza pobiegła na zakupy: ubrania, biżuteria, fryzjer, gabinet odnowy biologicznej itd.... Wróciła do gościa i mówi:- Wydałam wszystkie twoje pieniądze, aby ci się bardziej podobać, ponieważ cię kocham.Druga także wybrała się na zakupy: nowy sprzęt stereo, telewizor plazmowy, dwie pary nart, zestaw kijów golfowych itp. Wróciła do gościa i mówi:- Wydałam wszystko, aby cię uszczęśliwić, ponieważ cię kocham.Trzecia wzięła pieniądze i zainwestowała je na giełdzie. W ciągu trzech dni podwoiła inwestycję, oddała mężczyźnie 5000 euro i powiedziała:- Zainwestowałam twoje pieniądze i zarobiłam wlasne. Teraz mogę je sobie spokojnie wydać, a ty nie musisz się martwić, że na tym stracisz. Zrobiłam to, bo cię kocham. Wtedy mężczyzna zaczął myśleć...myśleć...myśleć...myś​leć... (mężczyźni dużo myślą...)myśleć...myśleć...myś​leć...myśleć...myśleć...myśleć​...myśleć...myśleć... (mężczyźni naprawdę dużo myślą...)myśleć...myśleć...myś​leć... (uff, coś długo to trwa)myśleć...myśleć...myśleć.​..myśleć...... I ożenił się z tą, która miała największe cycki :)

1630275-true_story_bro_super.jpg:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 09:56_________________________________________________aha , siema :decayed:
Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 10:25_________________________________________________w zakupie kontrolowanym Seat Leon.. Ale paść :thumbdown::decayed:
Opublikowano

Tak jak i ta "laska"... :polew: :polew: :polew: :polew: Wojewódzki dobrał gości do tego odcinka zaebiście!
Opublikowano

siema z samego rana jak wstalem :decayed:

Tak jak i ta "laska"... :polew: :polew: :polew: :polew: Wojewódzki dobrał gości do tego odcinka zaebiście!

udalo mu sie hehe

:decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano
  • Autor

Kto dziś idzie na jakieś c*py ? znaczy potańczyć ? ;] moge być kerowcą :naughty:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 16:54_________________________________________________84e234bbd63f69e280e9c9e3b5a3563e.jpg

Opublikowano

ja też nie piję :naughty:

Opublikowano

Kto dziś idzie na jakieś c*py ? znaczy potańczyć ? ;] moge być kerowcą :naughty:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 16:54_________________________________________________84e234bbd63f69e280e9c9e3b5a3563e.jpg

Zrobiłeś auto i teraz wszędzie chcesz jeździć :kox:

Pełne poświęcenie być kierowcą pijusów :polew: :polew: :polew:

ja też nie piję :naughty:

Ty to masz poczucie humoru

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Właśnie kończę pierwszego drina :gwizdanie:

Opublikowano

nie no poważnie mam odwyk :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Zrobiłeś auto i teraz wszędzie chcesz jeździć :kox:

:naughty:
Opublikowano

Jaka cisza tu przez cały dzień... :mysli:

Opublikowano

Czyżby Twoja kazała Ci się zaszyć :?:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

lepiej się czuję jak nie piję :sarcastic:

Opublikowano
  • Autor

lepiej się czuję jak nie piję :sarcastic:

nas oszukasz , rodziców oszukasz , Ule oszukasz , ale życia nie oszukasz :tongue4::polew:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.