Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witka ... :))

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

dzis mialem mega dziwny przypadek z moja niunia. wkladam kluczyk do stacyjki przekrecam do polowy i chce przetrzec szybe z rosy wycieraczkami. te ledwo ruszyly i w polowie szyby stanely. patrze a licznik wyzerowany to sobie mysle... pieknie kurna aku padl i nie zajade do roboty ale przekrecam kluczyk dalej o dziwo auto kreci ale nie odpala. 2 proba krece dluzej cos zaczyna lapac ale po 10sekundach przestaje krecic. 3 podejscie po 2 sekundach odpala i wycieraczki wracaja na swoja pozycje i potem juz normalnie dzialaja. auto po dodaniu gazu krztusi sie ale po przejechaniu 100m zaczyna normalnie chodzic... ma ktos pomysl o co mu chodzi? vag nic nie pokazuje...

Opublikowano

a moze klemy na akku. a moze akku dostaje przerwy. moze masa. wybieraj.

Wysłane z mojego onetouch EVO7 za pomocą Tapatalk 4

---------- Post dopisany at 07:55 ---------- Poprzedni post napisany at 07:54 ----------

moze stacyjka.

---------- Post dopisany at 07:56 ---------- Poprzedni post napisany at 07:55 ----------

czasem tez jak akku dostanie zwary na jednej celi to napiecie spadnie i takie cyry sie dzieja. badac akku obciazeniem

Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:02 ---------- Poprzedni post napisany at 08:01 ----------

wiem jutro sobie jeszcze raz zrobie i wieczór ci wezmę:wink:

Miszka nie chcesz klimy przeczyścić :decayed:

chcę bo jebie jak ją włączam jak z d*py słonia :doh:

Opublikowano

czyli od czego najlepiej zaczac sprawdzanie? sprawdzic napiecie na akku podmenic go na inkszy ?

Opublikowano

bede po 10tej pod blokiem wycieraczki ustawiał jak co to wpadnij:wink:

---------- Post dopisany at 08:36 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ----------

:decayed::decayed::decayed::decayed:

foto_eecd05beda645bf3c7d14427e5b90463.jpg

Opublikowano

dzis mialem mega dziwny przypadek z moja niunia. wkladam kluczyk do stacyjki przekrecam do polowy i chce przetrzec szybe z rosy wycieraczkami. te ledwo ruszyly i w polowie szyby stanely. patrze a licznik wyzerowany to sobie mysle... pieknie kurna aku padl i nie zajade do roboty ale przekrecam kluczyk dalej o dziwo auto kreci ale nie odpala. 2 proba krece dluzej cos zaczyna lapac ale po 10sekundach przestaje krecic. 3 podejscie po 2 sekundach odpala i wycieraczki wracaja na swoja pozycje i potem juz normalnie dzialaja. auto po dodaniu gazu krztusi sie ale po przejechaniu 100m zaczyna normalnie chodzic... ma ktos pomysl o co mu chodzi? vag nic nie pokazuje...

a ja zaproponuje swoją tezę...z tego co piszesz, to bardzo podobne objawy kilka dni temu miał kolega z roboty:whistling: i okazało się, że miał zaśniedziałą całą wtyczkę gdzie łączy się ona z komputerem w aucie. Po odłączeniu i wyczyszczeniu specyfikiem do styków (2 razy) wszystko wróciło do normy:wink:

Opublikowano

a ja zaproponuje swoją tezę...z tego co piszesz, to bardzo podobne objawy kilka dni temu miał kolega z roboty:whistling: i okazało się, że miał zaśniedziałą całą wtyczkę gdzie łączy się ona z komputerem w aucie. Po odłączeniu i wyczyszczeniu specyfikiem do styków (2 razy) wszystko wróciło do normy:wink:

komp jest po prawej stronie na podszybiu pod takim czarnym dekielkiem na sruby do ktorych jest mega dupiaty dostep? :decayed:

Opublikowano

bede po 10tej pod blokiem wycieraczki ustawiał jak co to wpadnij:wink:

---------- Post dopisany at 08:36 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ----------

:decayed::decayed::decayed::decayed:

http://static.fishki.pl/static/posts/55/55301/foto_eecd05beda645bf3c7d14427e5b90463.jpg

bede :naughty:

[h=5]jak nie kochać tego kraju i tych ludzi ?

Sytuacja spod biedry kilkanaście minut temu: stoi dwóch mocno zmęczonych życiem typów, zadowolenie maluje się na ich twarzach, kasa brzęczy w kieszeni ...sielanka się kończy w momencie gdy jeden z nich wziął do ręki listę zakupów i przeliczył kasę. Uśmiech zniknął z ich twarzy, a ten niższy rzekł:

k**wa dała mi odliczoną kasę i mi na piwo tera nie starczy[/h]

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Ucho znów dzięki za pomoc a w zasadzie za udostępnienie tego wynalazku :wink:

BTW Multis Ty to jesteś Adam Słodowy we własnej osobie :decayed:

Opublikowano

:) jestem na etapie budowy 2x mocniejszego. Ten to tylko prowizorka

Tapatalk 4

Opublikowano

Panowie byliśmy wczoraj na wycieczce w Krasiejowie mieści się tam jeden z największych parków Jurajskich

oto stronka Park Dinozaurów JuraPark Krasiejów

a tu parę zdjęć

SAM_0203.jpg

SAM_0229.jpg

SAM_0309.jpg

powiem wam szczerze ze zajebis.....

w cenie biletow jest wszystko ( place zabaw dla dzieci, oceanarium) tylko kino 5d jest dodatkowo platne

oceanarium kurw... normalnie powala na kolana

Szczerze Polecam

Opublikowano

komp jest po prawej stronie na podszybiu pod takim czarnym dekielkiem na sruby do ktorych jest mega dupiaty dostep? :decayed:

Tak

Tapatalk 4

Opublikowano

Siema leszcze! :naughty: Ucho masz jeszcze ten ozono coś tam? :decayed: Dużo z tym roboty? I ile to kosztuje? :guma:

Opublikowano
Siema leszcze! :naughty: Ucho masz jeszcze ten ozono coś tam? :decayed: Dużo z tym roboty? I ile to kosztuje? :guma:

k**wa ja musiałem zostawić odpalone auto na 30 min i wtedy spalanie 40l/100km - nie polecam :grin:

nie no dobra opcja nie wiem czy to placebo ale u mnie jakby mniej wali z klimy po odpaleniu auta, sprawdzę raz jeszcze jak będę szedł z małą na spacer to napiszę czy to faktycznie działa - ale patent Multisa niczego sobie :decayed:

i przy okazji obczailiśmy z Uchem, że mam rarytaśny klimatronik bo schodzi do 5st :shock3: jutro będzie do kupienia w dziale sprzedam za 2k :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.