pajda Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 [h=1]addassko wszystkiego naj, naj [/h] dzięki za miłe towarzystwo dziś , frekwencja
akjam Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 No ja nie dałem rady bo nie mołem być później z pracy.
stanley Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Akjam, gdzie kupowałeś LEDy do wozidła ?
akjam Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Do środka? U TOMNIKa od Nas z forum.
akjam Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Lecę na piłeczkę a później meczyk. Sija!
pajda Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 po robo a teraz Borussia Dortmund - Arsenal Londyn
stanley Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 to psyt Ja też pooglądam skróty i spać ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- Akjam, Ty kupiłeś u tego Tomnika kpl oświetlenie LED na cały samochód ? Ile płaciłeś ?
pajda Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 to psyt Ja też pooglądam skróty i spać ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- Akjam, Ty kupiłeś u tego Tomnika kpl oświetlenie LED na cały samochód ? Ile płaciłeś ? szykują się mody w B5 ? rezacz !!!
akjam Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Kupiłem komplet do środka + postojówki (bez błędu) ale u Ciebie to chyba nie problem. Co do ceny to nie pamiętam ale około 150 zeta jak dobrze pamiętam... Musiałbym poszukać wiadomości od niego jak jeszcze mam.
Rekomendowane odpowiedzi