Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Turzol, ja bym naprawiał, takie graty jak maska, błotniki to pikuś, lampę jedną dostaniesz bez kłopotu, szyba pod czujnik 500zł, jedyny problem to ten słupek/dach, ale myślę że bardziej ogarnięty blacharz zrobi to bez problemów, myślę że śmiało w 3k się zmieścisz, nie wiem czy jest sens zmieniać albo rozbierać na części :whistling:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

turzol sorry, że zapytam masz lenie gumy ? :shock3:

Opublikowano

zimowe

Opublikowano
Pany oceńcie czy się opłaca robić?

Zdjęcia

Myślę czy na części nie sprzedać :eusathink:

o matko :facepalm:

---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

rozbiesz go na taile

kup jakiegos golasa poprzekładaj i bedzie jak znalazł ile masz jakieś rezerwy finansowe a jak nie to rozbebesz nie bedziesz zalował dosć mocno ucierpał słupek jak na moje oko gra nie warta świeczki

2x blotnik, maska, zderzak + cieniowanie zamkniesz sie gdzies w 2 tysiach lampa i szyba 800 zl no i cala reszta pierdół i czas i nerwy

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ----------

no i jeszcze słupek i dach

Maska , blotniki to najmniejszy problem bo można i pod kolor trafić. Tzn tak myślałem, ale nędza jest na rynku i raczej te elementy kupie nowe w oryginale - mam dojścia w temacie.

Do tego koszt malowania przodu. Ten zasrany słupek mi nie daje spać bo tu pewnie tylko szpachla wchodzi w grę :facepalm:

Reszta paści to drobnica za kilka stówek

nie ma takiego czegoś jak "pod kolor" przynajmniej ja w to nie wierzę :wink:

PS. Ja bym robił auto :wink:

Opublikowano

zimowe

to mnie się coś pojebało ze wzrokiem :doh:

Opublikowano

Otóż to, gówno a nie pod kolor, tym bardziej że to perła. Wydam maniane a okaże się, że front będzie się różnił i będę musiał wybecalować za malowanie. Także wole kupić nowe elementy i dac kumatemu lakiernikowi do pomalowania. Poskładam to sam bo to auto jest jak klocki lego - rozbierałem to wiem :)

Opublikowano

Artur naprawiaj szkoda go:wink: poza tym sam wiesz ile kasy wpakowales w niego

Opublikowano
Otóż to, gówno a nie pod kolor, tym bardziej że to perła. Wydam maniane a okaże się, że front będzie się różnił i będę musiał wybecalować za malowanie.

otóż to :wink:

Opublikowano

dzisiaj rozebrałem cały przód A4 do gołego, oceniłem co i jak. Poza ślizgami pod lampami i podszybiem jest cacy. Te rzeczy mam do odbioru jutro w Magro bajdełej :decayed:

Dosłownie w jednym miejscu pękło wzmocnienie przednie i tutaj się waham czy wymieniać jak ma być tiptop.

Maske i błotniki mam do odebrania w Zabrzu w nówce za 30% ceny ASO. Do tego robota blacharza i lakiernika + nowa szyba

Opublikowano

dzisiaj rozebrałem cały przód A4 do gołego, oceniłem co i jak. Poza ślizgami pod lampami i podszybiem jest cacy. Te rzeczy mam do odbioru jutro w Magro bajdełej :decayed:

Dosłownie w jednym miejscu pękło wzmocnienie przednie i tutaj się waham czy wymieniać jak ma być tiptop.

Maske i błotniki mam do odebrania w Zabrzu w nówce za 30% ceny ASO. Do tego robota blacharza i lakiernika + nowa szyba

no to co sie zastanawiasz jak masz niewielkie koszta wszystko pochytane to składaj maluj i tyle

---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ----------

masz oc na szybe ? jak tak to bedzie taniej

Opublikowano

zależy jak pękło, możesz mieć ew problemy ze spasowaniem przodu, chyba, że rzeyczwiście drobnostka to naprawiasz i tyle :wink:

Opublikowano

Soprano chyba ac

Opublikowano

oc na szybe chodzi mi o ubezpieczone szyby

wiem ze nie ma ac bo jakby mial to by sie nie pytał o zdanie tylko oddał i czekał

Opublikowano
Pany oceńcie czy się opłaca robić?

Zdjęcia

Myślę czy na części nie sprzedać :eusathink:

rób :whistling::whistling:

Opublikowano

Artur ale chyba po tym zdarzeniu Ac w końcu wykupisz:wink:

---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ----------

oc na szybe chodzi mi o ubezpieczone szyby

wiem ze nie ma ac bo jakby mial to by sie nie pytał o zdanie tylko oddał i czekał

Obu brak:wink:

Opublikowano

zależy jak pękło, możesz mieć ew problemy ze spasowaniem przodu, chyba, że rzeyczwiście drobnostka to naprawiasz i tyle :wink:

Pękło na tym samym poziomie gdzie przychodzi ślizg lampy. Szarpałem na wszystkie strony żeby sprawdzić czy ślizg będzie tam sztywno i równo osadzony, ale wiesz jak to jest, kilka mm w jedną stronę i potem lampa wychodzi poza obrys błotnika i z tego już nie wyjdziesz

Opublikowano

OC to OC

Nie ma żadnego OC na szybę.... możesz dokupić pewnie ubezpieczenie szyb do OC.... np Auto Szyba w PZU :wink:

Opublikowano

Siema z wieczora. :wink:

Turzol rób wóz. :good: Aż nie chce się wierzyć że w tak można rozwalić samochód o taką barierę - konkretnie chodzi mi o słupek! :shock3:

Opublikowano

Pękło na tym samym poziomie gdzie przychodzi ślizg lampy. Szarpałem na wszystkie strony żeby sprawdzić czy ślizg będzie tam sztywno i równo osadzony, ale wiesz jak to jest, kilka mm w jedną stronę i potem lampa wychodzi poza obrys błotnika i z tego już nie wyjdziesz

właśnie, w Audi i VW jest w większości plastikowe, np w Skodzie jest metalawe i można spokojnie naprawiać :wink:

Opublikowano

wiem stare ale dobre

i narko :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.